#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • Openingstijden
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Gemakkelijk, goedkoop en veilig parkeren bij Schiphol is uitstekend mogelijk door te kiezen voor Easy Parking Schiphol. Zij bieden u goedkoop lang parkeren aan op slechts 10 minuten van Schiphol. Dit is ook afhankelijk of u uw auto parkeert op de locatie bij de Linnaeuslaan of bij de Cleeffkade. U bent in ieder geval verzekert van een shuttle service die 24 uur per dag beschikbaar is er is de mogelijkheid om uw auto overdekt te parkeren. Bovendien is er een gratis starthulp voor uw auto!

Parkeren vliegveld Schiphol

Parkeren op Schiphol of en van de parkeergarages rondom Schiphol is de laatste jaren enorm in populariteit gegroeid. U kunt namelijk erg goedkoop parkeren bij Schiphol en er is volop keuze uit de verschillende aanbieders. Door de onderlinge concurrentie zijn de prijzen extra scherp en wordt er een zeer hoogstaande parkeerservice verleend bij Schiphol. Indien u uw auto bijvoorbeeld 8 dagen wilt parkeren bij Schiphol vult u dit gemakkelijk in bij het venster boven aan de pagina. Vervolgens wordt onder elke aanbieder de prijs getoond en kunt u een reservering maken door op het logo of de blauwe button te klikken.

Shuttle transfer naar Schiphol

Indien u uw auto parkeert bij een van onze aanbieders zit de transfer van en naar Schiphol bij de prijs inbegrepen. Het voordeel van parkeren bij Schiphol is dat ze u voor de vertrekhal afzetten en ook weer op komen halen direct voor Schiphol. Mochten er wijzigingen optreden in uw vluchttijden dan is een mail voldoende.  

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b