#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.1
Bekijk beoordelingen

Easy Parking DUS Düsseldorf Airport 

Bij Vliegen en Parkeren heeft u binnen enkele minuten uw ideale parkeerplek gevonden én dat voor de laagst mogelijke prijs! U kunt zeer gemakkelijk de beschikbare aanbieders vergelijken en direct reserveren. Zo kunt u met 100% zekerheid goedkoop parkeren Düsseldorf airport. Easy Parking DUS biedt u mogelijkheid om te parkeren in de vorm van valet parking Düsseldorf airport. Tevens biedt Easy Parking DUS u ook de mogelijkheid om overdekt te parkeren en er wordt altijd rekening gehouden met de vluchttijden. Ook kunt u uw auto tijdens uw vakantie laten wassen met een van de uitgebreide wasprogramma’s.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Vogelsanger Weg 39, Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Easy Parking DUS bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Easy Parking DUS
Easy Parking DUS wordt gemiddeld beoordeeld met 7.1
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert Migchelbrink- 16-03-2020 "Prima geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jaap van der Woerd- 27-02-2020 "Voor mij was dit de eerste keer dat ik bij Easy Parking parkeerde. Ik was wat huiverig over het terugbrengen van mijn auto, maar het was echt allemaal super geregeld. Er stond iemand te wachten toen we aankwamen, die hielp met de koffers en en toen we weer terug kwamen was de auto er ook weer precies op tijd. Vol lof over de afspraken. Een aanrader, ook wat prijs betreft. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Kassenaar- 26-02-2020 "Prima, volgende keer weer."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hendrik Dekker- 08-02-2020 "Een ideale manier om je auto te "Parkeren". "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 17-01-2020 "we zijn aangenaam verrast door de werkwijze en nakomen van afspraken van deze aanbieder. we maken er bij onze volgende reis zeker weer gebruik van"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-11-2019 "Super geregeld!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter de Goeij- 15-10-2019 "Valet parking : Bij aankomst gebeld en werd gemeld dat ze over 20 min. op vliegveld zouden zijn, na een half uur nogmaals gebeld en zouden ze over 15 min. arriveren. Na 45 min nogmaals en was werd me gevraagd of ik een reservesleutel had en welke kleur mijn auto had. Toen ik vroeg om ons maar op te halen en naar parkeerplek te brengen of naar huis te brengen en daarna probleem op te lossen werd ons wederom beloofd dat ze over 15 min. met de auto op vliegveld zouden zijn. Toen ik vroeg hoe ze dat zouden flikken beloofden ze me terug te bellen. Na wederom 20 minuten belden ze dat ze onderweg waren en na ruim 2 uur stond mijn auto eindelijk voor de deur ...... toen ik zei dat dit niet normaal was trok persoon schouders op en zei dat men problemen had met personeel en liep argeloos weg. NIET BIJ DIT BEDRIJF BOEKEN !! er zijn meerdere opties op Düsseldorf AirPort die wel functioneren, deze absoluut niet ????????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Gort- 03-09-2019 "Prima geregeld Niets op aan te merken"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Remco Roobol- 11-08-2019 "Communicatie is erg lastig over de telefoon met mensen die nauwelijks Engels of Duits spreken, daardoor ontstaan misverstanden over tijdstip van arriveren en dus lang wachten, wat je juist niet verwacht of wilt. Chauffeur was heel vriendelijk."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 01-08-2019 "We hebben 2 uur moeten wachten voordat de auto kwam nadat we geland waren op de terugreis...."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diyar Abdullah- 31-07-2019 "Slecht ik ben gisteren terug gekomen mij auto drie plek zit krassen op dit is echt niet normaal "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-07-2019 "Top"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 29-07-2019 "Prima geregeld! Even moeten wachten want het was erg druk, maar dat viel reuze mee."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-07-2019 "Perfect om zo je auto bij departure 'af te geven' en op dezelfde plek 'terug te krijgen'. Terug duurde wel iets langer dan toegezegd, maar alles bij elkaar beter dan alle andere opties. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
carmen corbet- 24-07-2019 "Fijn dat jullie om feedback vragen.. het was GEEN FIJNE ervaring... bij aankomst werden we letterlijk uit de auto getrokken door 2 mannen die niet zichtbaar van de instantie war en. Overdonderd hebben we nog naar identificatie gevraagd en hier waren zij ronduit ONBESCHOFT verontwaardigd over.. Op de terugweg hadden wij vertraging door er een koffer vermist was.. Ook hier werd onbeschoft op gereageerd dat ik ze uit beleefdheid belde om dit aan te geven.. Al met al.. NOOIT MEER!! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jeroen Boone- 22-07-2019 "super goede service, we vonden de locatie niet onmiddellijk. en werden via telefoon verder geholpen. luchthaven was de eerste keer en het was beetje zoeken van daar. een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 15-07-2019 "Kon het niet vinden dan zelf maar parkeergarage genoodzaakt genomen .kost me nog eens 110 euro ex Zeer slecht....."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jan Jansen- 30-06-2019 "Punctueel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tom Souren- 29-06-2019 "Zeer slecht. Betaald voor overdekt parkeren. Bij terugkomst. Een auto met vogelpoep, bladeren en duidelijk zichtbaar niet overdekt gestaan"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Steef van der Loo- 04-06-2019 "Goed bevallen; exacte tijd zoals afgesproken bij heen en terugreis de auto op locatie gebracht. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Joseph Bongers- 03-06-2019 "Super geregeld! Een aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Valerie - 08-01-2018 "Mijn auto was behoorlijk vies van de binnenkant..."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
- 08-01-2018 "Nooit meer, uur moeten wachten op de terugweg voor mijn auto"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Frans Gutjens- 20-12-2017 "Parkeerplaats niet gezien maar auto zag er netjes uit bij terugkomst. Bij terugkomst even moeten wachten dus is aan te raden direct te bellen als je landt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marco Slegers- 19-12-2017 "Makkelijk, dichtbij prima service voor het geld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Sanne Vieren- 19-12-2017 "Super relax op vakantie gekund. 24 euro voor 8 dagen is ook geen geld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Düsseldorf Airport met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk en snel besparen op een parkeerplaats bij Düsseldorf airport. U vult uw gewenste datums in en klikt op ‘zoeken’, vervolgens tonen wij het scherp geprijsde aanbod van parkeren bij Düsseldorf airport en u kunt direct reserveren. Wanneer u reserveert voor parkeren Düsseldorf airport betaalt u geen reserveringskosten en u wordt nooit verrast met onverwachtse kosten. Na uw reservering ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin al uw informatie netjes staat weergegeven. Bij vragen of onduidelijkheden kunt u binnen onze contacturen altijd met ons bellen, chatten of mailen. Wij staan u graag te woord!

Valet Parking bij Easy Parking DUS

Easy Parking DUS is een valet parking specialist bij uitstek. Valet parking houdt in dat u met uw auto naar het vliegveld rijdt. Hier overhandigt u uw auto op de afgesproken locatie aan een professionele chauffeur die uw auto vervolgens netjes zal parkeren. Bij terugkomst belt u, nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen, de parkeeraanbieder en er zal direct een chauffeur met uw auto uw kant op komen. De auto zal klaarstaan op de afgesproken locatie en u kunt direct uw reis vervolgen. 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b