#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • 650M reizen 650M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Easy Airport Parking Frankfurt Hahn Airport

Bent u op zoek naar opties voor parkeren Hahn Airport? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Een van onze aanbieders is Frankfurt-Hahn Airport Easy Airport Parking. De naam doet doet het al vermoeden, het parkeren bij deze aanbieder is zeer gemakkelijk! Waar u vaak de keuze moet maken tussen valet of shuttle parkeren, ligt Easy Airport Parking Frankfurt Hahn zo dicht bij het vliegveld dat u simpelweg naar de terminal kunt lopen. Deze aanbieder bevindt zich namelijk op slechts 650 meter van de luchthaven. Hiernaast biedt Easy Airport Parking Vliegveld Hahn ook een mogelijkheid aan tot sleutelbehoud en kunt u dus uw autosleutels zelf meenemen op reis!

Lees meer
Adres parkeerplaats P+R Parkplatz, 55483 Hahn-Flughafen
Loopafstand: 650M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met Easy Airport Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Nee Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Ja Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee Bagage hulpNee Auto wassen

Hoe werkt het parkeren bij Easy Airport Parking?

Zoals vermeld gaat het parkeren bij deze aanbieder niet via de gebruikelijke shuttle of valet parkeermethoden. Deze parkeerplaats ligt namelijk zo dicht bij de luchthaven van Frankfurt Hahn dat u simpelweg vanuit uw vertrekadres naar de parking rijdt op P + R Parkplatz, 55483 Hahn Airport, Duitsland. Na het reserveren krijgt u een code toegestuurd waarmee u de slagboom bij het terrein kunt openen en uw auto kunt parkeren. Na het parkeren kunt u simpelweg te voet naar het vliegveld, de reis bedraagt slechts enkele minuten!

Bij terugkomst loopt u vanuit de terminal naar het bovenstaande adres van Frankfurt Hahn Easy Airport Parking om uw auto op te halen. U hoeft uzelf dus geen zorgen te maken over contact met de parking aangezien u eigenhandig van- en naar het vliegveld geraakt.

Beveiliging en faciliteiten van de parkeerplaats

Ook qua beveiliging en faciliteiten van vliegveld Hahn Easy Airport Parking zit het wel snor. Deze parking is namelijk 24 uur per dag geopend en bewaakt door videosystemen, omheining en regelmatige beveiligingscontrole van een extern beveiligingsteam. Buiten het feit dat deze parking een hoge mate van veiligheid garandeert, bent u er ook zeker van dat u uw auto op een verharde ondergrond parkeert. Ook de wegen op het terrein zijn geasfalteerd en is het terrein voorzien van verlichting, wel zo handig wanneer u toevallig in de nacht uw auto wil parkeren!

Parkeerervaringen en reviews van de parking

Wij zijn erg benieuwd naar uw mening en ervaringen zodat wij continue onze service en aanbod kunnen verbeteren. Zoals u kunt zien wordt onze service beoordeeld door vele klanten. Na afloop van het parkeren verzoeken wij namelijk iedere klantvriendelijk om een review in te vullen. Deze reviews laten wij graag aan u zien zodat u en andere potentiele klanten precies kunnen zien hoe onze service en de desbetreffende parkeerplaats beoordeelt wordt.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )