#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 05:00 - 02:00
  • Shuttle Shuttle
  • 18min reizen 18min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.8
Bekijk beoordelingen

EA Parkeren Eindhoven Airport

Bij de parkeerplaats EA Parkeren parkeert u gecombineerd met een shuttleservice. Dit is een kleinschalige parkeerplaats waar persoonlijke benadering, transparantie, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan. Airport Eindhoven parkeren doet u op 18 minuten afstand, dus reistijd in de shuttlebus. Dit lijkt veel maar mits u uit de juiste richting komt dan parkeert u de auto en gaat u eenvoudig in dezelfde richting door naar de luchthaven.

De parkeerplaats van EA Parkeren Eindhoven is afgesloten en wordt bewaakt door onder andere honden. De parkeerplaats en services zijn geopend van 05:00 tot 02:00. Als extra services kunt u uw auto laten wassen en zelfs onderhoud laten uitvoeren. U dient uw autosleutels in te leveren tijdens het parkeren. Dit is enkel vanwege verzekeringstechnische redenen, uw auto blijft gewoon op de parkeerplaats staan.

Lees meer
Adres parkeerplaats Driehoek 18, 5091ka Oostelbeers
Reistijd shuttle: 18min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met EA Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over EA Parking
EA Parking wordt gemiddeld beoordeeld met 9.8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Maria Zantman- 03-04-2020 "Uitstekend, hoop dat de toekomst er beter voor hen uit gaat zien!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Tineke Pouwelse- 20-03-2020 "Heel vriendelijk, lage prijs, en afspraken stipt nagekomen. De locatie is wat moeilijker te vinden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
David Cronie- 09-03-2020 "Super, aanrader als je vanaf Eindhoven vliegt!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Isebrand Dijkema- 16-01-2020 "Als je wat langer in het buitenland verblijft, dan is het goed en goedkoop om je auto hier te parkeren. Goede communicatie en afspraken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gheorghe Olteanu- 12-01-2020 "Good work! "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Louis Van Riel- 19-12-2019 "Zeer goede en beveiligde plaats voor lang parkeren van auto,voor een vliegtuigvakantie met vertrek vanuit Eindhoven.Wel op enige afstand van vliegveld,je wordt wel met een busje perfect afgezet dichtbij ingang airport.Zeer behulpzaam . "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Mark Engelbertink- 25-10-2019 "Super service. Wij werden keurig ontvangen. De auto bekeken op schade en km. stand. Vervolgens voor de deur van het vliegveld afgezet. Na de vakantie opgebeld dat wij geland waren en op de bagage aan het wachten waren. Daarna stonden ze voor ons klaar op de afgesproken plek. Vervolgens naar hun bedrijf gebracht en de auto op schade gecontroleerd. Geen extra km. mee gereden. Echt een dikke 10!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren bij de aanbieder EA Parkeren

Zoals gezegd parkeert u bij EA Parkeren Eindhoven Airport middels een shuttleservice. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar het adres van de parkeerplaats. Deze is gelegen op het adres Driehoek 18, 5091 KA Oostelbeers. De parkeerplaats ligt in het platteland, dus schrik niet als u tussen de weilanden terecht komt! U kunt de parkeerplaats alvast zien foto’s. Vanaf hier wordt u met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht.

Op de dag van retour neemt u na landing contact op met Eindhoven EA Parkeren. Er wordt naar aanleiding van uw telefoontje een shuttlebus richting die luchthaven gereden. Deze haalt u op en rijdt u weer terug naar de parkeerplaats. Hier krijgt u uw sleutels terug en kunt u uw reis weer vervolgen.

De beoordelingen en klantreviews

Wilt u zeker zijn van uw zaak en van ervaringsdeskundigen horen hoe het parkeren ervaren wordt? Bekijk dan eens onze klantreviews, zij zijn namelijk de ervaringsdeskundigen! Wij geven iedere klant de kans om zijn of haar verhaal te delen. Hierbij geeft u, in dit geval EA Parking Eindhoven, ook een rapportcijfer. Het gemiddelde van al deze cijfers vormen het algemene cijfer. We zijn zeer benieuwd naar uw verhaal en mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b