Covid-19

COVID-19: richtlijnen omtrent annuleringen

Beste klant,


Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten om u zo beter van dienst te kunnen zijn. Daarom beschrijven we op deze pagina onze richtlijnen wat betreft het wijzigen of annuleren van uw reservering. Andere veel gestelde vragen vindt u hier.

 

Uw reservering annuleren?

Ons gebruikelijke annuleringsbeleid wordt gehanteerd. Dit betekent dat u tegen de volgende voorwaarden kunt annuleren: 

- Inclusief annuleringsverzekering

U kunt uw reservering annuleren tot het moment van aanvang. U krijgt het volledige orderbedrag vergoed (exclusief de kosten van de annuleringsverzekering).

- Exclusief annuleringsverzekering

U kunt uw reservering tot 48 uur (zie hiervoor de informatie op uw bevestiging) voor aanvang annuleren. Er wordt 15% van het orderbedrag ingehouden als annuleringskosten.

 

Gebruik van de Corona-voucher

Heeft u een Corona-voucher en wilt u deze inwisselen? Dit is momenteel helaas nog niet mogelijk via onze website. Om uw voucher te verzilveren dient u een nieuwe reservering te maken via onze website. Vervolgens dient u een mail naar info@vliegenenparkeren.nl te sturen, vermeld hierin het reserveringsnummer van de geannuleerde reservering en van de nieuwe gemaakte reservering. Wij controleren vervolgens alle informatie en storten de waarde van uw voucher terug op uw rekening. 

 

Corona maatregelen van de parkings

Houd er rekening mee dat diverse parkeeraanbieders coronamaatregelen hanteren. Zorg ervoor dat u een gezichtsmasker bij u heeft en houd rekening met de veiligheidsafstanden en het desinfecteren van uw handen. Tevens kunnen sommige parkings u vragen een corona-vragenformulier in te vullen. Namens ons én de parkings: hartelijk dank voor uw medewerking! 

 

Heeft u verder nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vliegenenparkeren.nl.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel gezondheid en sterkte toe.  

 

Met vriendelijke groet,

Team Vliegen en Parkeren.

small terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker