Covid-19

U leest hier alles over COVID-19: onze richtlijnen omtrent annuleringen

 

Beste klant,


Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten om u zo beter van dienst te kunnen zijn. Daarom beschrijven we op deze pagina onze richtlijnen wat betreft het wijzigen of annuleren van uw reservering. Andere veel gestelde vragen vindt u hier.

 

Uw reservering annuleren

Wilt u uw reservering annuleren? Stuur dan alstublieft een mail naar info@vliegenenparkeren.nl met de onderwerpsregel "Annulering" plus uw 9-cijferige reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is terug te vinden op uw reserveringsbevestiging. U kunt tevens gebruik maken van ons klantendashboard. Hier kunt u zelf uw reservering wijzigen en annuleren. 

Houdt alstublieft rekening met onze servicetijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Buiten onze openingstijden kunnen geen annuleringen worden geaccepteerd of verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk via Vliegen & Parkeren en niet via directe communicatie met de parkeeraanbieder.

 

Uw reservering zelf annuleren

U kunt uw reservering ook annuleren via de onderstaande knop. Deze knop leidt u naar ons klantendashboard. Om in te loggen gebruikt u het reserveringsnummer (startend met R) en uw e-mail adres. In het klantendashboard kunt u niet alleen uw reservering annuleren, hier kunt u deze ook wijzigen. 

Klik hier om uw reservering te annuleren
Tegen onze gebruikelijke voorwaarden

 

Annuleringstermijn & kosten

Met annuleringsverzekering

Boekingen met een annuleringsverzekering kunnen worden geannuleerd tot de gereserveerde aankomsttijd tijdens onze serviceuren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Zodra de boeking is gestart, is annuleren niet meer mogelijk. Als u op tijd annuleert, krijgt u binnen enkele dagen het basisbedrag van uw boeking terug.

 

Zonder annuleringsverzekering

Boekingen zonder verzekering kunnen uiterlijk 48 uur voor de geplande aankomsttijd tijdens de serviceuren (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur) worden geannuleerd. Na een succesvolle annulering wordt het basisbedrag automatisch teruggestort op uw rekening, minus 15% administratiekosten.

 

Terugbetalingsprocedure

Nadat u uw boeking succesvol via ons heeft geannuleerd, wordt het bedrag van de boeking minus 15% annuleringskosten binnen enkele dagen teruggestort op uw bekende rekening. Als u een boeking heeft gemaakt met een annuleringsverzekering, zijn er geen annuleringskosten.

 

Uw Corona-voucher inwisselen

Heeft u in het verleden een Corona-voucher ontvangen voor uw boeking? Het bedrag van het tegoed is dan 100% van uw oorspronkelijke boeking.

U kunt op deze pagina een boeking maken en uw oude boekingsnummer (dit is een Mobian-ID die uitsluitend uit 9 cijfers bestaat - te vinden in de onderwerpregel van de e-mail van uw boekingsbevestiging) in het boekingsformulier aan de linkerkant invoeren. Let op dat het invoeren van de code een van de laatste stappen in het proces is. 

Neem bij vragen of problemen gerust contact op met onze klantenservice via info@vliegenenparkeren.nl. Meer informatie over uw voucher vindt u hier: FAQ Corona voucher

 

Uw reservering wijzigen

Om uw reservering aan te passen, stuurt u een e-mail met uw verzoek en boekingsnummer naar: info@vliegenenparkeren.nl. Onze enthousiaste en behulpzame team zal kijken hoe we u kunnen helpen!

Houdt er rekening mee dat wijzigingen alleen tot 48 uur voor de geplande aankomsttijd en tijdens onze serviceuren via onze klantenservice kunnen worden doorgegeven. Neem bij last-minute wijzigingen of wijzigingen na vertrek direct contact op met de parkeeraanbieder. De betreffende contactgegevens vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. 

 

Heeft u verder nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vliegenenparkeren.nl.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel gezondheid en sterkte toe.  

 

Met vriendelijke groet,

Team Vliegen en Parkeren.

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker