Covid-19

U leest hier alles over COVID-19: onze richtlijnen omtrent annuleringen

 

Beste klant,


Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten om u zo beter van dienst te kunnen zijn. Daarom beschrijven we op deze pagina onze richtlijnen wat betreft het wijzigen of annuleren van uw reservering. Andere veel gestelde vragen vindt u hier.

 

Uw reservering annuleren

Wilt u uw reservering annuleren? Stuur dan alstublieft een mail naar info@vliegenenparkeren.nl met de onderwerpsregel "Annulering" plus uw 9-cijferige reserveringsnummer. Het reserveringsnummer is terug te vinden op uw reserveringsbevestiging. U kunt tevens gebruik maken van ons klantendashboard. Hier kunt u zelf uw reservering wijzigen en annuleren. 

Houdt alstublieft rekening met onze servicetijden (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur). Buiten onze openingstijden kunnen geen annuleringen worden geaccepteerd of verwerkt. Annuleringen zijn enkel mogelijk via Vliegen & Parkeren en niet via directe communicatie met de parkeeraanbieder.

 

Uw reservering zelf annuleren

U kunt uw reservering ook annuleren via de onderstaande knop. Deze knop leidt u naar ons klantendashboard. Om in te loggen gebruikt u het reserveringsnummer (startend met R) en uw e-mail adres. In het klantendashboard kunt u niet alleen uw reservering annuleren, hier kunt u deze ook wijzigen. 

Klik hier om uw reservering te annuleren
Tegen onze gebruikelijke voorwaarden

 

Uw Corona-voucher inwisselen

Let op: de corona-vouchers zijn geldig tot en met 31 december 2023. U kunt de voucher dus nog steeds inwisselen. 

Heeft u (in het verleden) een Corona-voucher ontvangen voor uw boeking? Deze vouchers zijn geldig tot en met 31 december 2023, u kunt uw openstaande voucher dus nog steeds gebruiken. Wilt u uw corona-voucher inwisselen? Klik dan op de onderstaande button, vergelijk het aanbod en boek de gewenste parkeerplaats. Het bedrag van de voucher wordt in de laatste stap verrekend. U dient hierbij het 9-cijferige reserveringsnummer van de geannuleerde boeking te gebruiken als voucher code. 

Klik hier om uw voucher in te wisselen
Boek eenvoudig online met uw voucher

Wilt u liever uw geld terug? U krijgt dan, op basis van onze reguliere annuleringsvoorwaarden, een restitutie van 85% van de originele boekingsprijs, u betaalt dus de gebruikelijke 15% annuleringskosten. U kunt contact met ons opnemen via info@vliegenenparkeren.nl omtrent de status van uw voucher/restitutie. Voor een restitutie ontvangen wij graag uw reserveringsnummer en IBAN-nummer.

Meer informatie over een corona-voucher vindt u hier: FAQ Corona voucher

 

Uw reservering wijzigen

Om uw reservering aan te passen, stuurt u een e-mail met uw verzoek en boekingsnummer naar: info@vliegenenparkeren.nl. Ons enthousiaste en behulpzame team zal kijken hoe we u kunnen helpen!

U kunt tevens gebruik maken van ons klantendashboard. Hier kunt u zelf uw reservering wijzigen en annuleren. 

Houdt er rekening mee dat wijzigingen alleen tot 48 uur voor de geplande aankomsttijd en tijdens onze serviceuren via onze klantenservice kunnen worden doorgegeven. Neem bij last-minute wijzigingen of wijzigingen na vertrek direct contact op met de parkeeraanbieder. De betreffende contactgegevens vindt u terug op uw reserveringsbevestiging. 

 

Heeft u verder nog vragen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen via info@vliegenenparkeren.nl.

Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en wensen u veel gezondheid en sterkte toe.  

 

Met vriendelijke groet,

Team Vliegen en Parkeren.

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving