Corona-voucher

U leest hier alle veelgestelde vragen over de Corona-voucher

Vliegen en Parkeren houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus COVID-19 nauwlettend in de gaten en hierdoor zijn richtlijnen wat betreft het annuleren van een reservering gewijzigd. Na annulering van een reservering ontvangt u een corona-voucher, hieronder vindt u alle informatie over onze corona-voucher. 

Let op: De Corona-vouchers zijn geldig tot en met 31 december 2022, u kunt uw voucher dus nog steeds gebruiken. Wilt u liever uw geld terug ontvangen, omdat u geen gebruik meer gaat maken van een luchthaven parking? Dan willen wij u verzoeken om uw reserveringsnummer en IBAN-nummer naar ons te mailen. U ontvangt dan een restitutie van de originele boekingsprijs minus 15% annuleringskosten. Meer informatie vindt u hieronder. 

 

Wat is een Corona-voucher?

U hebt in het verleden een parkeerplaats geboekt bij Vliegen en Parkeren. Als u deze wenst te annuleren, vanwege onvermijdbare en buitengewone omstandigheden ten gevolge van het Coronavirus, hebben wij tijdelijk een corona-voucher (tegoedbon) aangeboden om in de toekomst een nieuwe parkeerplaats te reserveren ter waarde van 100% van uw oude reservering. 

 

Waarom een voucher?

Internationale reisrestricties vanwege het coronavirus hebben ertoe geleid dat wij plots een ongekend aantal annuleringen binnenkrijgen. Dit is een enorme uitdaging voor ons bedrijf. Met de vouchers kunnen we de afhandeling van deze annuleringsverzoeken over een langere periode spreiden om toch te voldoen aan de service die u als klant van ons verwacht.

 

Tot wanneer is deze voucher geldig?

De voucher kunt u tot 1 januari 2023 verzilveren. Indien u de voucher niet binnen deze periode verzilvert, krijgt u automatisch aan het einde van de periode het openstaande bedrag, minus de gebruikelijke annuleringskosten. teruggestort.

 

Wat is de waarde van de voucher?

De waarde is gelijk aan het bedrag dat u reeds hebt betaald voor uw eerder gereserveerde parkeerplaats min eventuele transactiekosten of kosten voor een annuleringsverzekering.

Is uw nieuwe parkeerplaats duurder? Dan betaalt u zelf het verschil bij. Is de nieuwe parkeerplaats goedkoper? Dan krijgt u het verschil teruggestort op uw rekening.

 

Welke parkeerplaatsen kan ik met de voucher reserveren?

U kunt de voucher gebruiken om alle beschikbare parkeerplaatsen te reserveren op Vliegen en Parkeren. Dit zijn parkeerplaatsen bij vliegvelden in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk.

 

Wie kan deze voucher gebruiken?

De voucher is persoonsgebonden en alleen te gebruiken door dezelfde boeker als op de originele (geannuleerde) reservering.

 

Hoe kan ik de voucher gebruiken/verzilveren?

U dient allereerst uw reservering te annuleren. Dit kan via onze annuleringspagina of door een mail te sturen naar info@vliegenenparkeren.nl.

Heeft u een corona-voucher en wilt u deze inwisselen? Dit is helaas niet meer mogelijk. U ontvangt een restitutie van de originele prijs, minus onze gebruikelijke annuleringskosten á 15%. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent de status van uw voucher/restitutie. 

 

Wat is het voordeel van de Corona-voucher?

Door het verkrijgen van de voucher krijgt u 100% van de waarde van uw reservering om een nieuwe parkeerplaats te reserveren. U hoeft dan géén annuleringskosten á 15% van het totaalbedrag af te dragen.

 

Uw vraag staat hier niet bij?

Neem gerust contact met ons op als u uw antwoord hier niet hebt kunnen vinden door te mailen naar info@vliegenenparkeren.nl

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving