#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Cleverparks Valet Dusseldorf Airport

Het vinden van een voordelige en nette parkeerplaats kan lastig zijn, bij Cleverparks maakt u hoe dan ook een slimme keuze. Parkeren Dusseldorf Luchthaven kan hier op twee verschillende manieren. Veruit de meest comfortabele is valet parkeren, hierbij wordt uw auto overgenomen direct bij de luchthaven en geparkeerd door een chauffeur van Cleverparks Dusseldorf. Uw auto wordt hierbij geparkeerd op een goed verzorgde parkeerplaats met meer dan voldoende veiligheidsfaciliteiten, bekijk eens de foto’s zo heeft u namelijk direct een beeld! Zo is de parkeerplaats van Cleverparks Dusseldorf Airport voorzien van 24-uurs bewaking, voertuig inspectie, camera’s, omheining en een slagboom. De parkeerplaats en additionele services zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. U kunt kiezen voor extra services als overdekt parkeren en u kunt zelfs uw auto laten wassen tijdens uw reis.

Lees meer
Contactlocatie Valet Flughafenstraße 120
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Cleverparks Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen

Valet parkeren bij Cleverparks Dusseldorf

Zoals gezegd kunt u bij Clever Parks Dusseldorf parkeren in combinatie met een valetservice. Op de dag van parkeren rijdt u direct naar de vertrekhallen bij Dusseldorf Airport, volg hierbij het adres Flughafenstraße 120 Düsseldorf. Ongeveer 30 minuten voor u verwacht te arriveren dient u telefonisch contact op te nemen met de parking, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Bij aankomst zal er een chauffeur voor u klaar staan, deze neemt uw auto over na een inspectie. Bij terugkomst neem u na landing weer telefonisch contact op en uw auto wordt weer teruggereden naar de luchthaven. Het gehele parkeerproces van Dusseldorf Cleverparks staat ook op de reserveringbevestiging. De krijgt u na het maken van een reservering via de mail.

De reviews en ervaringen van Cleverparks

Wij vertellen u graag alles over de parkeeraanbieders op onze website. Echter tonen wij onze informatie graag subjectief en transparant. Daarom geven wij iedere klant de mogelijkheid ons en de parkeerervering te beoordelen. Allereerst kunt u onze website beoordelen en aangeven of u ons zou aanbevelen. Vervolgens na afloop van het parkeren kunt u Cleverparks Dusseldorf International beoordelen op stiptheid, vriendelijkheid en locatie. Wij zijn zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b