#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Overdekt Overdekt
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Auto wassen Auto wassen
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Cleverparks Dusseldorf Airport Sleutelbehoud

Bij de parkeeraanbieder Cleverparks kunt u parkeren middels een shuttle en valetservice. Als extra optie kunt u ook het shuttle parkeren met de optie sleutelbehoud! Dit kan gedaan worden op zowel een overdekte als een onoverdekte parkeerplaats. Het parkeren Düsseldorf Airport kunt u bij Cleverparks Dusseldorf geheel naar eigen wens aanpassen. De parkeerlocatie 24/7 bewaakt en uitgerust met camera’s. Ook is het verlichte en geasfalteerde terrein ontoegankelijk en afgesloten middels omheining en een slagboom. Als extra serviceopties kunt u uw auto laten wassen tijdens uw reis, hiervoor zijn er meerdere pakketten die niet via onze website te reserveren zijn.

Lees meer
Adres parkeerplaats Theodorstraße 290, 40472 Düsseldorf
Reistijd shuttle: 6min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Cleverparks Sleutelbehoud bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpJa Auto wassen
Klanten over Cleverparks Sleutelbehoud
Cleverparks Sleutelbehoud wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 12-03-2020 "Vriendelijk personeel. Bij aankomst snel naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst hebben we gebeld en binnen 5 minuten waren ze op het vliegveld. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Cornelis Langenberg- 07-03-2020 "Norse ontvangst en slecht Duits sprekende heren. Moest ondanks sleutel behoud toch mijn sleutels inleveren omdat het te druk was. Neem vooral vooraf foto’s en controleer na afloop. Wegbrengen en ophalen is verder prima gegaan."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
rene krijger- 07-03-2020 "wegbrengen en ophalen ging vlot, goed tarief"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-03-2020 "Zeer vriendelijk en snel"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 05-03-2020 "Prima Service Direct naar de luchthaven gebracht en bij terugkomst weer netjes op tijd opgehaald. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Luc Horrix- 04-03-2020 "Alles verliep perfect, hier boek ik zeker terug!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 04-03-2020 "Vreselijke ervaring! Geen aanrader! Bij thuiskomst 45 min. op chauffeur moeten wachten! In de kou! Nooit meer met deze firma!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
jacobus Van praat- 03-03-2020 "Uitstekende prijs kwaliteits verhouding en snelle pickup na terugkeer. Wel zelf sleutels behouden omdat anders auto ongeveer wordt opgestapeld."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martijn Van Wakeren- 01-03-2020 "Locatie is goed aan te rijden vanaf Arnhem. Locatie ziet er beetje aftands uit. Heel hartelijk werden we niet onthaald maar we werden geholpen. Ritje naar airport ging heel hard. Bij aankomst terugreis zeer vriendelijk te woord gestaan toen ik belde dat we opgehaald konden worden. Legde keurig uit hoe we vanaf de aankomsthal naar de ophaal plek moesten lopen. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 27-02-2020 "Bij het brengen van de auto toch nog proberen om de sleutel van de auto te behouden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 22-02-2020 "Prima ervaring alleen vonden we het erg vreemd dat ze ondanks dat we hadden aangegeven sleutel behoud, het toch wilde proberen om sleutel af te geven. Tip, check bij overdekt parkeren of de auto ook daadwerkelijk overdekt word geparkeerd."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 14-02-2020 "We hebben gebruik gemaakt van parkeren, met pendeldienst en behoud van sleutel. Ik vond het fantastisch. Sympathiek geholpen. De pendel van en naar het vliegveld verliep vlot en gemakkelijk. Geen ge zenuw. En vrijwel geen wachttijden. Ook had men de administratie zichtbaar o"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Henk van Veen- 13-02-2020 "Prima locatie, alleen geboekt met sleutelbehoud maar bij aankomst wilden ze dat we de sleutel zouden inleveren maar bij een lange discussie en voet bij stuk te houden hebben wij de sleutel niet hoeven in te leveren jammer dat het personeel hier erg moeilijk over deed gezien alles netjes op papier stond, verder was de service met brengen en halen zeer goed geregeld en zullen hier zeker een volgende keer weer boeken maar hoop dan dat er geen discussie meer is over sleutelbehoud."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Martinus Visser- 10-02-2020 "????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
mufit celik- 07-02-2020 "????????"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Gerard Brok Brok- 30-01-2020 "Alles perfect geregeld"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-01-2020 "Een uur voor tijd hebben wij onze parkeerplaats moeten boeken. Men had onze reservering snel gevonden, maar de details waren niet bekend. Daar deed men wel een beetje lastig om. Men was ook vrij gehaast, maar we zijn uiteindelijk wel heel goed geholpen. Bij terugkomst ging alles heel goed. Men was ook erg geduldig dit keer. Shuttle was snel en men heeft heel goed meegeholpen met alle koffers. Men hield ook heel goed rekening met het feit dat wij al op leeftijd zijn en daarom dus niet zo heel snel."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ayten Gungor- 02-01-2020 "Heb gereserveerd voor overdekt parkeren met sleutelbehoud maar eens ter plaatse bleek deze niet zo te zijn. Moest mijn auto daar zomaar achterlaten op het openbaar parking en de sleutels afgeven. Had wel extra betaald voor overdekte parking. Mijn sleutels afgeven was voor mij niet zo leuk. De parking was overvol. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 28-12-2019 "Sleutelbehoud is niet correct, wij hebben onze sleutel moeten afgeven, voor de rest is het super verlopen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 13-12-2019 "Nette service, weinig wachttijd bij terugkomst"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Jolanda Van Schooneveld- Rol- 24-11-2019 "Perfect parkeren, nauwelijks wachttijd, super !"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b