#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 03:00 - 00:00
  • Shuttle Shuttle
  • 11min reizen 11min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Classic Parking bij luchthaven Hamburg

Classic Parking is al jarenlang actief in het parkeren bij Hamburg airport en zijn van alle markten thuis. Of u nou wilt shuttle parkeren of valet parkeren, dit is beide mogelijk. Indien u kiest voor het shuttle parkeren, bent u in no-time op het airport omdat de Classic Parking zich maar op 11 minuten reisafstand van het airport bevindt. Kiest u voor een luxere manier van lang parkeren vliegveld Hamburg? Bekijk dan ook hun uitstekende valet service! De parking is geopend van 03:00 – 00:00 en dus kunt u hier op bijna elk tijdstip van de dag terecht!  

Lees meer
Adres parkeerplaats Goosmoortwiete 15, 25474 Bönningstedt
Reistijd shuttle: 11min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Classic Parking bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Ja Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteJa Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren luchthaven Hamburg met Vliegen en Parkeren

Bij Vliegen en Parkeren snappen we dat u niet op, maar rondom het airport wilt parkeren. Dat komt omdat u op die manier kosten bespaart. Graag maken we met ons aanbod het goedkoop parkeren Hamburg airport ook mogelijk! Het aanbod bij Hamburg bestaat uit enerzijds het shuttle, anderzijds het valet parkeren. Waar de verschillen liggen, leest u op de pagina over parkeervormen. Bekijk daar ook de instructiefilmpjes. Heeft u nog vragen over onze parkings, of wilt u graag advies of maat? Schroom dan niet om ons een bericht te sturen, wij helpen u graag op weg!

Valet parkeren met Classic Parking

Het valet parkeren is een veelgekozen parkeervorm bij Hamburg. Dat komt omdat het niet alleen luxe, maar ook behoorlijk gemakkelijk is. U hoeft hierbij namelijk geen extra reistijd in te plannen! Op ongeveer 20 minuten voor uw aankomsttijd belt u Classic Parking op, zodat u tegelijkertijd met hem/haar op het vliegveld bent. De chauffeur wordt ontmoet bij het terminal en hier neemt hij de auto van u over, het parkeerproces wordt dan voor u volbracht. Bij terugkomst belt u dezelfde chauffeur en hij of zij zal de auto dan voorrijden. Dit is een erg handige manier voor het lang parkeren Hamburg airport.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b