#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Elektrisch laden <small>( + 30,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 30,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Central Parking Schiphol

Central Parking is al jaren actief in de parkeerbranche en dat rondom meerdere luchthavens. Dankzij deze ruimschootse ervaring kan Central Parking Schiphol Airport u voorzien van een nette parkeerplaats met meer dan adequate servicefaciliteiten. U parkeert middels een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, meer informatie hierover volgt. De parkeerplaats en services zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. De parkeerplaats is voorzien van 24uurs bewaking, camera’s en is afgesloten dankzij een slagboom en omheining. Central Parking Schiphol is dus een goede keuze in uw zoektocht naar een Schiphol parking. U kunt tijdens uw reis uw autosleutels zelf meenemen op reis en het is tevens mogelijk uw elektrische auto te laden. Het laden van de auto kost u extra en is helaas niet te reserveren via onze website.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rijnlanderweg 1050 2132 MP Hoofddorp
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Central Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking Shuttle
Central Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
noel cramer- 28-06-2020 "Eens ter plaatse uitstekende service. Beetje moeite om te vinden, maar mijn gps was dan ook verouderd. Perfecte timing en service. Een aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Karel, altijd goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert H- 20-12-2017 "Super, altijd met Central Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub Vergeer- 20-12-2017 "Super heen en terugweg auto wassen was ook goed, zag er weer netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Geurs- 20-12-2017 "Wij parkeren altijd bij Karel van Central Parking. Wel duurder dan vorige keer maar servcie was ook weer super stonden 2x klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hamminga- 19-12-2017 "Werkt eenvoudig, even bellen en ze weten dat je er aan komt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Shuttle parkeren bij Central Parking

Central Parking Airport Schiphol biedt u twee verschillende parkeervormen aan. Via deze pagina vertellen wij alles over de shuttleservice en deze kunt u hier ook direct reserveren. Bij de Shuttle service variant rijdt u zelf uw auto naar de parkeergelegenheid, deze is gelegen op het adres Rijnlanderweg 1050, 2132MP in Hoofddorp. Vervolgens wordt u met behulp van een shuttlebus naar luchthaven Schiphol gebracht.

Wanneer u weer aangekomen bent in Nederland kunt u vervolgens weer gebruik maken van de shuttlebus. Hiervoor dient u na landing wel even te bellen met Central Parking Luchthaven Schiphol, het telefoonnummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. De shuttlebus zet u dan weer af bij de parkeerplaats. U vindt het gehele parkeerproces inclusief alle contactgegevens terug op de reserveringsbevestiging.  

Onze klantreviews en beoordelingen

Wij geven graag iedereen een stem en een kans zijn of haar mening te delen. Daarom krijgt iedereen twee uitnodigingen na het maken van een reservering. Allereerst een uitnodiging om onze website, dus het reserveringsproces, te beoordelen. Vervolgens krijgt u ook de kans Schiphol Central Parking te beoordelen. Uw review wordt geplaatst op de specifieke pagina van Central Parking shuttle en draagt bij aan het gemiddelde cijfer.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b