#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • 7min reizen 7min reizen
  • Sleutel meenemen Sleutel meenemen
  • Elektrisch laden <small>( + 30,00 €)</small> Elektrisch laden ( + 30,00 € )
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
9.6
Bekijk beoordelingen

Central Parking Valet service

Een vakantie brengt vaak veel stress met zich mee, laat dan 1 ding goed en makkelijk geregeld zijn, uw auto! Met de hulp van Cetral Parking kunt u met een gerust hart op vakantie gaan en genieten van uw rust! Deze aanbieder is de specialist op het gebied van valet parking bij Schiphol Airport. Dit bedrijf heeft al vele jaren ervaring en zeer tevreden klanten. U kunt gemakkelijk online een reservering maken tegen een aantrekkelijk tarief. Parkeren Schiphol is het beste geregeld via VliegenenParkeren. De parkeerplaats van Central Parking is uiterst veilig en voorzien van de nodige servicefaciliteiten. De parkeerplaats is bijvoorbeeld uitgerust met camera's, omheining en men levert voertuig inspectie. Uw auto staat dus altijd goed, ook bij lang parkeren Schiphol Airport.

Lees meer
Adres parkeerplaats Rijnlanderweg 1050 2132 MP Hoofddorp
Reistijd shuttle: 7min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Central Parking Shuttle bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Ja Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking Shuttle
Central Parking Shuttle wordt gemiddeld beoordeeld met 9.6
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
noel cramer- 28-06-2020 "Eens ter plaatse uitstekende service. Beetje moeite om te vinden, maar mijn gps was dan ook verouderd. Perfecte timing en service. Een aanrader. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Karel, altijd goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Robert H- 20-12-2017 "Super, altijd met Central Parking"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Huub Vergeer- 20-12-2017 "Super heen en terugweg auto wassen was ook goed, zag er weer netjes uit!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anita Geurs- 20-12-2017 "Wij parkeren altijd bij Karel van Central Parking. Wel duurder dan vorige keer maar servcie was ook weer super stonden 2x klaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hamminga- 19-12-2017 "Werkt eenvoudig, even bellen en ze weten dat je er aan komt."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Goedkoop parkeren bij Schiphol via Vliegen & Parkeren

Wilt u goedkoop parkeren Schiphol? Dan bent u bij Vliegen en Parkeren op het juiste adres. Bij ons vindt u alle eerlijke tarieven van de aanbieders en kunt u gemakkelijk vergelijken. Valet parkeren is over het algemeen gezien iets duurder dan het ‘gewone’ shuttle parkeren maar biedt veel extra comfort. Wilt u goedkoop parkeren klik dan op het vliegveld waar u wilt parkeren en de goedkoopste aanbieder vindt u direct! Mocht u nog vragen hebben over parkeren bij vliegvelden dan kunt u deze sturen naar info@vliegenenparkeren.nl! Onze klantvriendelijke medewerkers helpen u graag!

Valet parking Schiphol bij Central Parking

In het geval van Central Parking belt u 15 minuten voordat u Schiphol bereikt met het telefoonnummer wat u heeft gekregen en tevens ook op de site te vinden is. Een chauffeur van Central Parking staat in de bocht van vertrekhal 2 en 3 op u te wachten en helpt u met uw koffers en dergelijken. De terugreis is net zo goed geregeld! U neemt weer contact op en Central Parking zorgt ervoor dat uw auto weer voor u klaar staat. Makkelijker en sneller gaat u uw auto niet kunnen parkeren rondom Schiphol Airport!

 

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b