#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.4
Bekijk beoordelingen

Valet service Central Parking Rotterdam 

Met eigen vervoer naar het vliegveld rijden brengt altijd een probleem met zich mee: waar parkeert u tijdens de reis de auto? De uitkomst is simpel en gemakkelijk, u kunt namelijk gebruik maken van parkings rondom het vliegveld waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken. Parkeren bij Rotterdam Airport kan veilig en goedkoop bij Valet Parking Rotterdam. Deze parking stelt alles in het werk om de klanten zo tevreden en zorgeloos mogelijk van hun reis te laten genieten. Het terrein is volledig overdekt en u hoeft daarvoor dus geen extra toeslag te betalen. 10 dagen parkeren bij Rotterdam Airport kan hier al voor slechts 80 euro.

Lees meer
Contactlocatie Valet Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP Rotterdam, Nederland
Adres parkeerplaats Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP, Nederland
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Central Parking Rotterdam bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking Rotterdam
Central Parking Rotterdam wordt gemiddeld beoordeeld met 8.4
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Harald Mols- 20-07-2019 "De auto werd vriendelijk aangenomen, gecontroleerd en km stand genoteerd. De locatie was perfect. Bij aankomst belden we en stond de auto zelfs al op ons te wachten. We kregen de sleutel meteen en konden na aankomst rond 23.00 dus meteen koffers inladen en naar huis rijden. prijs/kwaliteit dus goed in orde. Wij zijn zeer tevreden."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 25-06-2019 "Echt een aanrader"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 24-06-2019 "Niets anders dan lof voor de service. Dit was onze eerste ervaring maar zeker niet de laatste. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 09-06-2019 "een prima ervaring. even bellen en de auto kan afgeleverd, respectievelijk opgehaald worden. hele prettige medewerkers die erg vriendelijke, duidelijk en behulpzaam waren. wij zullen zeker vaker van deze dienst gebruik maken."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
wil de bijl- 07-06-2019 "gemak dient de mens maar zoveel gemak als hier is wel een heel goed begin vd vakantie bij terugkomst stond de wagen al klaar . instappen en wegrijden ga dit zeker vaker doen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Richard Hopstaken- 06-06-2019 "zeer goed fijn geholpen"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 31-05-2019 "Uiterst tevreden over het aannemen van de auto en het afleveren op de dag van vertrek en aankomst. Locatie is heel goed en is nagekomen zoals geboekt (overdekt). Zal zeker nogmaals gebruik maken van de accommodatie bij een volgende reis via Rotterdam/ The Haque Airport. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Peter Thijssen- 23-05-2019 "Waardeloos!!!! Niemand te bereiken toen we aankwamen op t vliegveld. Uiteindelijk de auto maar zelf op een parkeerplek neer gezet om de vlucht niet te missen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Diana - 20-12-2017 "Fijne service, altijd Centralparking voor ons."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ilse Kerkhofs- 20-12-2017 "Altijd Central parking en was hier goedkoper dan bij central parking zelf en reserveren was veel makkelijker."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Abdul Kanstul- 20-12-2017 "Prima"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Valet parkeren vliegveld Rotterdam met Vliegen en Parkeren

Er zijn doorgaans meerdere mogelijkheden om uw auto te laten parkeren. Valet Parking Rotterdam biedt, zoals de naam al doet vermoeden, valet parkeren aan. Dit houdt in dat u direct naar het vliegveld rijdt waar een ervaren chauffeur op u staat te wachten om uw auto van u over te nemen. U kunt dus vrijwel direct beginnen met inchecken en uw reis van start laten gaan. Bij terugkomst zal uw auto weer netjes voor u klaar staan bij de luchthaven en kunt u direct huiswaarts gaan. U bespaart hiermee dus kostbare tijd en u bent verzekerd van de beste service. Bekijk hier de instructievideo! 

Gemakkelijk parkeerplaatsen met elkaar vergelijken 

Om er zeker van te zijn dat u de beste en goedkoopste optie kiest, kunt u gebruik maken van Vliegen en Parkeren. Op onze website worden alle parkings rondom Rotterdam Airport vergeleken en toegespitst op uw voorkeuren, zodat u zeker bent dat u de juiste match vindt. Vliegen en Parkeren doet dit niet alleen bij Rotterdam Airport, maar ook bij alle andere grote luchthavens in Nederland, België en Duitsland. Op deze manier ziet u vliegensvlug welke opties u heeft bij verschillende vliegvelden en welke optie het goedkoopst is!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b