#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 5min reizen 5min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
  • Let op Let op!
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
10
Bekijk beoordelingen

Central Parking Roissy CDG Airport

Rondom de Parijse luchthaven Charles de Gaulle Airport, of ook wel Roissy Airport genoemd, zijn er ontzettend veel parkeermogelijkheden. Bij Central Parking Roissy parkeert u met een shuttleservice, u wordt dan dus met een shuttlebus naar de luchthaven gebracht en weer opgehaald. De reistijd in de shuttlebus bedraagt, exclusief wachttijd, ongeveer 5 minuten. Zo weet u dat wanneer u voor parking CDG Airport kiest u nooit lang hoeft te wachten. De parkeerplaats is voorzien van bewaking, omheining en een slagboom. Daarnaast is het terrein van Parking Central Roissy Airport netjes verlicht, geasfalteerd en voorzien van overdekte parkeerplaatsen. Deze overdekte parkeerplaatsen zijn tegen een kleine meerprijs te reserveren. U vindt alles gegevens over de parkeerplaats en het parkeerproces verder op deze pagina.

Let op: houd er rekening mee dat u bij aankomst of terugkeer op een feestdag of tussen 21:00 en 05:00 ter plaatse € 7 moet betalen. Daarnaast is de shuttlebus gratis voor maximaal 4 passagiers, voor iedere extra passagier betaalt u € 5.

Lees meer
Adres parkeerplaats3 Rue du stade Sauvanet, 77990 Le Mesnil Amelot
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Central Parking Roissy bent u zeker van:
Veiligheid
Ja 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over Central Parking Roissy
Central Parking Roissy wordt gemiddeld beoordeeld met 10
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
H Westdijk- 14-12-2019 "Super geregeld, goede service en mooi op tijd allemaal. Aanrader!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren bij Central Parking Roissy

Het parkeren bij Central Parking Roissy Airport werkt net als ieder andere shuttle parking. U rijdt u op de dag van vertrek naar het adres 3 Rue du stade Sauvanet, 77990 Le Mesnil Amelot. Het is aan te raden een up-to-date navigatiesysteem te gebruiken. Bij aankomst meldt u zich bij een medewerker met uw reserveringsbevestiging en parkeert u uw auto. Een chauffeur brengt u vervolgens naar de luchthaven. Bij terugkomst dient u nadat u de koffers weer heeft ontvangen Central Parking Charles de Gaulle te bellen, hierop volgend wordt u zo snel mogelijk opgehaald. Let op dat de communicatie wellicht niet geheel vlekkeloos zal verlopen, Engels zal altijd wel gesproken kunnen worden. U vindt na het maken van een reservering alle informatie terug op de reserveringbevestiging.

De klantreviews op onze website

Wilt u meer weten over Parking Central Roissy? Dat kunnen wij ons voorstellen, uw auto is immers een kostbaar bezit. Daarom vindt u meer informatie terug in de reviews. Iedere klant krijgt de mogelijkheid de parkeeraanbieder te beoordelen, zo is de informatie altijd op de waarheid gebaseerd en up-to-date. Wij zijn ook zeer benieuwd naar uw mening!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b