#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 650M reizen 650M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.7
Bekijk beoordelingen

CC Car Check Frankfurt Hahn Airport

Hoewel de luchthaven Frankfurt Hahn heet ligt deze luchthaven op 125 kilometer afstand van luchthaven Frankfurt Am Main. Wanneer u op zoek bent naar parkeren Frankfurt Hann Airport dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een mooi parkeeraanbod rondom Frankfurt Hahn Airport. U kunt bij ons direct een parkeerplaats reserveren. Goedkoop parkeren bij vliegveld Frankfurt Han op een geringe afstand doet u bij CC Car-Check. Deze parkeergelegenheid is gelegen op slechts 650 meter van de terminal. Zodoende heeft u geen shuttle nodig en is het zeer eenvoudig parkeren. Parkeren bij Frankfurt Hahn is zodoende erg goedkoop en veilig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hauptstraße 53, 55483 Lautzenhausen
Loopafstand: 650M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt parkeren op loopafstand?

Als u van niemand afhankelijk wilt zijn, dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert uw auto zelf en loopt vervolgens binnen enkele minuten met uw bagage naar de vertrekhal. De loopafstanden variëren van minder dan 100 meter tot 1000 meter.

Omdat u bij deze parkeervorm meestal parkeert zonder tussenkomst van een medewerker van het parkeerbedrijf, gaat de slagboom open op kentekenherkenning of met een inrijcode. Deze inrijcode en alle overige informatie kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met CC Car Check bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingJa VoertuiginspectieNee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen
Klanten over CC Car Check
CC Car Check wordt gemiddeld beoordeeld met 8.7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
silvia ter haar- 09-09-2019 "Prima geregeld Op loopafstand van terminal, makkelijk bereikbaar"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hilde - 20-12-2017 "Dichtbij de luchthaven, wel een paar minuten lopen. met onze koffers was dit goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ans van der Heijden- 19-12-2017 "Boeken en parkeren was beide goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fouad Zouardi- 19-12-2017 "Gewoon een parkeerplaats, was goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Het Parkeerproces bij CC Car Check

Bel een dag voor aankomst CC Car Check, het nummer vindt u terug op de reserveringsbevestiging. Zij zullen u de procedure vertellen wanneer u buiten de kantooruren arriveert (vóór 08:30 en na 18:00 uur). Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parkeerplaats. Vanaf daar kunt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven lopen.

Let op de procedure als u buiten de kantooruren op de parkeerplaats aankomt. Zodra u aankomt op CC Car Check Hahn Airport, parkeert u bij gebouw 51 of 53 en plaatst u uw gedrukte boekingsbevestiging zichtbaar achter de voorruit. Zet uw autosleutels samen met uw naam, uw kenteken en een 4-cijferige code naar keuze (die u zelf kunt kiezen en vergeet het niet) in een envelop. Plaats het dan in een van de kluizen aan de rechterkant naast de ingang van gebouw 51.

Bij terugkomst vindt u een nummer in uw voorruit. Dit komt overeen met een van de kluizen op de muur van gebouw 51. Ga naar deze kluis en open deze met je vooraf geselecteerde 4-cijferige code om je autosleutels te krijgen.

Parkeren Frankfurt Hahn bij CC Car Check

U heeft de keuze om uw auto in de open lucht te parkeren of overdekt. Overdekt parkeren Frankfurt Hahn heeft een kleine meerprijs ten opzichte van het parkeren van uw auto in de open lucht.  Indien uw voertuig niet hoger is dan 2 meter, breder dan 2,3 meter en niet langer is dan 6 meter kunt u zonder verdere handelingen uw auto parkeren bij de parkeergarage bij Frankfurt airport. Indien uw auto groter is dan de gegeven marge dient u contact op te nemen met de aanbieder. Voor de veelgestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ-pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b