#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Te voet bereikbaar Te voet bereikbaar
  • Overdekt Overdekt
  • 650M reizen 650M reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8.2
Bekijk beoordelingen

CC Car Check Frankfurt Hahn Airport

Hoewel de luchthaven Frankfurt Hahn heet ligt deze luchthaven op 125 kilometer afstand van luchthaven Frankfurt Am Main. Wanneer u op zoek bent naar parkeren Frankfurt Hann Airport dan bent u bij Vliegen en Parkeren aan het juiste adres. Wij hebben een mooi parkeeraanbod rondom Frankfurt Hahn Airport. U kunt bij ons direct een parkeerplaats reserveren. Goedkoop parkeren bij vliegveld Frankfurt Han op een geringe afstand doet u bij CC Car-Check. Deze parkeergelegenheid is gelegen op slechts 650 meter van de terminal. Zodoende heeft u geen shuttle nodig en is het zeer eenvoudig parkeren. Parkeren bij Frankfurt Hahn is zodoende erg goedkoop en veilig.

Lees meer
Adres parkeerplaats Hauptstraße 53, 55483 Lautzenhausen
Loopafstand: 650M
Kaart bekijken
Shuttle Valet Loopafstand
Hoe werkt Loopafstand parkeren?

Wilt u van niemand afhankelijk zijn dan is parkeren op loopafstand een goede keuze. U parkeert zelf uw auto en loopt met uw koffers naar de terminal. Dit kan bijvoorbeeld bij Eindhoven op drie verschillende locaties, met verschillende loopafstanden van 150 tot 650 meter. Ook bij Frankfurt Hahn kunt u kiezen voor een parkeeraanbieder op loopafstand.

Bij Park & Fly Eindhoven krijgt u bij reservering een inrijcode om de parkeerplaats te betreden en bij terugkomst weer te verlaten. Deze code kunt u terugvinden op uw reserveringsbevestiging.

Van niemand afhankelijk, zelf parkeren. U ziet waar uw auto geparkeerd staat. Geen wachttijden.
1 Parkeren U rijdt zelf met uw auto direct naar de parkeerplaats en parkeert zelf uw auto op een beveiligd terrein.
2 Direct op reis U bent van niemand afhankelijk, u kunt direct naar de vertrekhal lopen.
3 Bij terugkomst U loopt vanuit de aankomsthal direct naar de parkeerplaats.
4 Naar huis De slagboom zal voor u open gaan en kunt uw weg naar huis voortzetten.
Met CC Car Check bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Ja Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinNee Elektrisch ladenJa WachtruimteJa Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpJa OverdektJa Bagage hulpNee Auto wassen
Klanten over CC Car Check
CC Car Check wordt gemiddeld beoordeeld met 8.2
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Hilde - 20-12-2017 "Dichtbij de luchthaven, wel een paar minuten lopen. met onze koffers was dit goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ans van der Heijden- 19-12-2017 "Boeken en parkeren was beide goed!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Fouad Zouardi- 19-12-2017 "Gewoon een parkeerplaats, was goed te doen."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Vliegveld Frankfurt via Vliegen en Parkeren

Voor alle vliegvelden geldt hetzelfde, bij ons betaald u minder voor hetzelfde! Alle parkeeraanbieders zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel of een dergelijke instantie in het land waar de bedrijvigheid gevoerd wordt. Wanneer u zoek bent naar een Frankfurt Hahn parking dan vult u simpelweg uw reisdata in en wij tonen ons aanbod. U kunt gaan vergelijken en direct uw ideale parkeerplaats reserveren. Zo kunt u zeer eenvoudig goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn. Indien u vragen heeft dan kunt u binnen onze contacturen gebruik maken van onze gratis klantenservice.

Parkeren Frankfurt Hahn bij CC Car Check

U heeft de keuze om uw auto in de open lucht te parkeren of overdekt. Overdekt parkeren Frankfurt Hahn heeft een kleine meerprijs ten opzichte van het parkeren van uw auto in de open lucht.  Indien uw voertuig niet hoger is dan 2 meter, breder dan 2,3 meter en niet langer is dan 6 meter kunt u zonder verdere handelingen uw auto parkeren bij de parkeergarage bij Frankfurt airport. Indien uw auto groter is dan de gegeven marge dient u contact op te nemen met de aanbieder. Voor de veelgestelde vragen kunt u terecht op onze FAQ-pagina.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )