#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 4:00 - 0:00
  • Shuttle Shuttle
  • 10min reizen 10min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

CarCloud Hamburg Airport

Car Cloud Hamburg Airport is een zeer professionele parking dichtbij de luchthaven van Hamburg. Vliegt u binnenkort dus via het vliegveld van Hamburg? Dan is deze parking een wellicht een goede optie voor u! Hamburg Airport CarCloud is namelijk al een hoop jaren actief in het aanbieden van opties voor parkeren Hamburg Airport. Deze parking biedt zowel het ontspannen valet parkeren aan, als shuttle parkeren. De prijzen liggen dicht bij elkaar dus de keuze is aan u! Airport Hamburg CarCloud is zeer gesteld op zijn klanten en dat is te zien, de vele faciliteiten en vriendelijkheid van de medewerkers worden zeer op prijs gesteld door de gebruikers! Leest u gerust verder om te kijken of deze parking inderdaad de beste optie voor u is.

Lees meer
Adres parkeerplaats Essener Straße 110, 22419 Hamburg
Reistijd shuttle: 10min
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met CarCloud bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieJa Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa BagagehulpNee Auto wassen

Hoe Parkeert U bij CarCloud Airport Hamburg?

Zoals vermeld kunt u parkeren bij deze aanbieder via de valet en shuttle methode. Valet parkeren is een erg simpele manier van parkeren die u vooral veel stress en tijd bespaart. Wat is valet parkeren precies? Valet parkeren houdt in dat u vanuit thuis simpelweg direct naar de lucthaven rijdt. Op een afgesproken locatie op het vliegveld zal er een medewerker van Car Cloud Vliegveld Hamburg voor u klaar staan. Uw voertuig wordt eerst kort ter preventie gecontroleerd op eventuele aanwezige schade. Hierna geeft u uw sleutels af aan de medewerker, die vervolgens uw auto parkeert op de beveiligde parkeerplaats terwijl u uw reis vervolgt! Bij terugkomst belt u simpelweg de parking op, zodat uw auto netjes voorgereden wordt bij de terminal.

Kiest u voor shuttle parkeren bij Hamburg CarCloud? Dan rijdt u vanuit uw vertrekadres naar het adres van de parking toe. Ook hier checken ze uw voertuig kort op eventuele schade voor aansprakelijkheidsredenen. Na het parkeren wordt u door een medewerker met een shuttlebusje naar het vliegveld gereden. Bij shuttle parkeren heeft u dus de mogelijkheid om uw autosleutels bij te houden! Na uw reis wordt u weer opgehaald met de pendeldienst en zo spoedig mogelijk terug naar uw auto gebracht. De pendeldienst van en naar het vliegveld duurt slechts 10 minuten!

Specificaties en Faciliteiten CarCloud Hamburg

Naast de mogelijkheid om te kiezen tussen zowel valet als shuttle parkeren. Zijn er vele faciliteiten aanwezig bij Airport Hamburg CarCloud. Op het gebied van veiligheid is de parkeerplaats voorzien van camera’s, een goede omheining en 24/7 bewaking. U bent dus verzekerd van de veiligheid van uw voertuig. Het parkeerterrein zelf is verhard en daarnaast is er een wachtruimte aanwezig die voorzien is van een toilet.

Reviews en Beoordelingen CarCloud Hamburg

Wij bieden u graag de best mogelijke service aan. Om die reden kunt u betrouwbare reviews zien die door echte reizigers zijn geschreven en beoordeeld! Na het parkeren verzoeken wij onze klanten namelijk vriendelijk om een cijfer te geven aan de dienst waar zij gebruik van hebben gemaakt. Op deze manier kunnen wij controleren of onze klanten tevreden zijn over de parking en kunnen toekomstige reizigers een goede afweging maken. Happy Parking!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b