#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Vliegenenparkeren.nl Nederlands
  • 24h 24h
  • Shuttle Shuttle
  • Valet Valet
  • Overdekt Overdekt
  • Sleutel Sleutel
  • Wassen Wassen
  • Elektrisch laden Elektrisch laden
  • Tesla laden Tesla laden
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7.5
Bekijk beoordelingen

Budget Valet Schiphol

Budget Valet Schiphol is een van de goedkoopste aanbieders van valet parkeren bij Schiphol Airport. Naast dat u gebruik kunt maken van de ‘normale’ valet service kunt u er ook voor kiezen om uw auto overdekt te parkeren bij Schiphol. Valet parkeren is een zeer gemakkelijke en snelle parkeervorm, zo kunt u parkeren bij Schiphol met minimaal tijdsverlies. U rijdt uw auto namelijk tot aan de vertrekhal en al daar draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Budget Valet. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto klaar bij de vertrekhal.

Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Hoogendijk, Amstelveen
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomt bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Budget Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining, poort/slagboom en eventueel zelfs camerabewaking.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Budget Valet
Budget Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 7.5
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rogier Timmer- 19-12-2017 "Eerste keer valet en uitstekend bevallen zeker voor de prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Terugweg 25 minuten moeten wachten!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol Airport met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk diverse parkings met elkaar vergelijken en vervolgens veilig en goedkoop een reservering maken. Alle parkings zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dus zodoende bent u er zeker van dat u niet parkeert bij een particulier initiatief. Door het grote aanbod kunt u gemakkelijk bekijken welke parkings er aan uw wensen kunnen voldoen.Selecteer gemakkelijk het aantal dagen dat u bij Schiphol wilt parkeren en bekijk én vergelijk vervolgens de verschillende opties. Veilig en goedkoop lang parkeren Schiphol Airport doet u dus via Vliegen en parkeren! Voor eventuele vragen over overdekt parkeren bij Schiphol, reserveringen of andere onderwerpen kunt u terecht op onze contactpagina. We wensen u alvast een fijne reis!

Valet Parking bij Budget Valet

Valet parking staat bekend om de eenvoud én snelheid van het parkeren. Wanneer u heeft gekozen voor valet parking Schiphol dan rijdt u zelf naar het vliegveld. Eenmaal aangekomen zal er een chauffeur van de parking voor u klaar staan om uw auto over te nemen. U kunt vervolgens direct door en de chauffeur zal uw auto met grote zorg parkeren. Bij terugkomst nu u wanneer u bij de bagageband staat contact op met de parking en er komt direct weer een chauffeur uw kant op met uw auto. U krijgt uw auto terug op een afgesproken locatie en u kunt direct weer door.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )