#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
8
Bekijk beoordelingen

Budget Valet Schiphol Airport

Voordat uw reis begint, zult u eerst de reis af moeten leggen naar de luchthaven. Wij helpen u graag aan een voordelige parkeergelegenheid zonder extra reistijd! Maak simpelweg gebruik van valet Parkeren Schiphol Airport. Een van de meest voordelige valet parkeeraanbieders is Budget Valet Schiphol Airport. Het uiterst goed beveiligde terrein is voorzien van een omheining met slagboom. Bovendien weet u zeker dat uw voertuig in dezelfde staat terugkeert door de voertuig inspectie die voor het parkeren plaatsvindt. Schiphol Budget Valet is 24 uur per dag geopend en de bijkomende services zijn ook dag en nacht beschikbaar. Bij deze parking wordt u altijd netjes geholpen met uw bagage en er bestaat zelfs de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. Tevens een enorm voordeel bij Schiphol Airport Budget Valet is dat er elektrische laadpunten aangeboden worden!

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Hoogendijk, Amstelveen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Budget Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Budget Valet
Budget Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 8
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 10-10-2019 "Very good service. Stress free and easy to arrange "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Ton Dungen van den- 10-09-2019 "De heenreis ging perfect hele vriendelijke chauffeur en een prima en snelle afhandeling. Bij de terugkomst best wel even moeten wachten tot de auto er was dat is wel wat minder als je uit een warm land komt en in de kou staat."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Marc Lickfeld - 07-09-2019 "Was weer prima gewoon erg goed volgende weer daar parkeren"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Cardinaal- 12-08-2019 "Helaas heen zeker 25 minuten staan wachten, terug ruim een kwartier. Helaas had de chauffeur een flinke schade gereden, nu in afwachting op de afwikkeling, ga er vanuit dat dit goed zal komen, maar veel minder enthousiast deze ronde, weet ook niet of ik wederom van de diensten gebruik ga maken wrsch afhankelijk van de afwikkeling "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem hoekstra- 12-08-2019 "We hebben de auto niet parkeert bij jullie omdat onze zoon ons heeft gebracht en weer heeft op gehaald . 24 uur er voor hebben we het geannuleerd jammer dat je je geld terug krijgt 100 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Op Schiphol 20 minuten moeten wachten bij het afgeven van de auto, terwijl ik 30 min van tevoren en nog eens 10 min van tevoren had gebeld om mijn aankomsttijd door te geven. Bij terugkomst 30 min moeten wachten op mijn auto. Dit maakt wat mij betreft valet parking overbodig, kan dan net zo goed op een shuttle bus wachten. Over de locatie kan ik niets zeggen, want die heb ik niet gezien. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Terugweg 25 minuten moeten wachten!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rogier Timmer- 19-12-2017 "Eerste keer valet en uitstekend bevallen zeker voor de prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Hoe gaat het parkeren bij Budget Valet Schiphol in zijn werk?

Zoals eerder vermeld, parkeert u bij Budget Valet luchthaven Schiphol middels een valetservice. Dit is een zeer confortabele manier van parkeren waarmee u zo min mogelijk tijdverslies lijdt. U rijdt zelf naar de luchthaven en daar staat een gecertificeerde chauffeur op u te wachten. Hij zal na de genoemde voertuig inspectie uw auto overnemen. Dat betekent dat uw auto voor u geparkeerd wordt, terwijl u al in aan het inchecken bent! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is ongeveer 30 minuten voor aankomst telefonisch contact op te nemen met het verkregen telefoonnummer. Bij terugkomst herhaalt het proces zich en zal de auto voor de terminal weer voor u klaarstaan!

Beoordelingen over Budget Valet Schiphol

Omdat wij een onafhankelijk boekingsplatform zijn, kunnen wij u alles vertellen over hoe het parkeren precies in zijn werk gaat. Echter zijn wij van mening dat onze klanten dit veel beter kunnen! Daarom krijgt iedere klant de mogelijkheid om zowel ons als Luchthaven Schiphol budget Valet te beoordelen. Bent u benieuwd naar deze klantervaringen? Kijk dan op onze website waar deze allen voor u beschreven staan. Laat u informeren en wellicht inspireren, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )