#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • Valet Valet
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven
Deze aanbieder wordt
beoordeeld met een:
7
Bekijk beoordelingen

Budget Valet Schiphol

Budget Valet Schiphol is een van de goedkoopste aanbieders van valet parkeren bij Schiphol Airport. Naast dat u gebruik kunt maken van de ‘normale’ valet service kunt u er ook voor kiezen om uw auto overdekt te parkeren bij Schiphol. Valet parkeren is een zeer gemakkelijke en snelle parkeervorm, zo kunt u parkeren bij Schiphol met minimaal tijdsverlies. U rijdt uw auto namelijk tot aan de vertrekhal en al daar draagt u uw auto over aan een van de chauffeurs van Budget Valet. Bij terugkomst staat de chauffeur met uw auto klaar bij de vertrekhal.

Lees meer
Contactlocatie Valet Vertrekpassage 1118 Schiphol
Adres parkeerplaats Hoogendijk, Amstelveen
Kaart bekijken
Shuttle Valet
Hoe werkt Valet parkeren?

Met Valet parking of Valet service rijdt u direct naar de luchthaven, u neemt ongeveer een half uur voordat u arriveert contact op met de parkeeraanbieder. Bij aankomst zal een chauffeur klaarstaan op de aangegeven locatie. U overhandigt uw auto en de vakkundige chauffeur parkeert deze voor u op de gekozen parkeerplaats. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en de chauffeur zal weer klaarstaan met uw auto op de afgesproken plek. U kunt direct instappen en uw weg naar huis vervolgen.

Minimaal tijdsverlies. Optimaal comfort, reis in uw eigen auto. Bij de terminal uitstappen, nooit ver lopen.
1 Auto afgifte 30 minuten voor u verwacht aan te komen neemt u telefonisch contact op, dit telefoonnummer vindt u op uw reserveringsbevestiging.
2 Sleutels overhandigen De exacte afgiftelocatie bij de vertrekhal / terminal wordt telefonisch overeengekomen, u herkent de chauffeur aan zijn bedrijfskleding.
3 Terugkomst U belt het nummer dat u vindt op uw reserveringsbevestiging of visitekaartje en u bespreekt de exacte afgiftelocatie.
4 Naar huis U krijgt de mogelijkheid om uw auto te inspecteren en bij akkoord kunt u uw reis vervolgen.
Met Budget Valet bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24 uur bewaking
Veel parkings zijn 24 uur per dag geopend, op die manier is er altijd iemand aanwezig om op uw auto te letten. Parkeergelegenheden die geen 24 uur per dag geopend zijn, worden echter wel beveiligd door een omheining en poort/slagboom.
Ja Voertuig inspectie
Bij de meeste parkings wordt uw auto standaard gecontroleerd op eventuele schade. Indien dat niet op het initiatief van de parking gebeurt, kunt hier zelf navraag naar doen. Het is natuurlijk altijd mogelijk om zelf foto's te maken en de kilometerstand op te schrijven.
Nee Camera'sJa OmheiningJa Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingJa Verlicht terreinJa Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Ja 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenJa StarthulpNee OverdektJa Bagage hulpJa Auto wassen
Klanten over Budget Valet
Budget Valet wordt gemiddeld beoordeeld met 7
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Carola Cardinaal- 12-08-2019 "Helaas heen zeker 25 minuten staan wachten, terug ruim een kwartier. Helaas had de chauffeur een flinke schade gereden, nu in afwachting op de afwikkeling, ga er vanuit dat dit goed zal komen, maar veel minder enthousiast deze ronde, weet ook niet of ik wederom van de diensten gebruik ga maken wrsch afhankelijk van de afwikkeling "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Willem hoekstra- 12-08-2019 "We hebben de auto niet parkeert bij jullie omdat onze zoon ons heeft gebracht en weer heeft op gehaald . 24 uur er voor hebben we het geannuleerd jammer dat je je geld terug krijgt 100 euro."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 07-07-2019 "Op Schiphol 20 minuten moeten wachten bij het afgeven van de auto, terwijl ik 30 min van tevoren en nog eens 10 min van tevoren had gebeld om mijn aankomsttijd door te geven. Bij terugkomst 30 min moeten wachten op mijn auto. Dit maakt wat mij betreft valet parking overbodig, kan dan net zo goed op een shuttle bus wachten. Over de locatie kan ik niets zeggen, want die heb ik niet gezien. "
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Prima en goedkoop"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Anoniem- 20-12-2017 "Terugweg 25 minuten moeten wachten!!"
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie
Rogier Timmer- 19-12-2017 "Eerste keer valet en uitstekend bevallen zeker voor de prijs."
Stiptheid
Vriendelijkheid
Locatie

Parkeren Schiphol Airport met Vliegen en Parkeren

Via Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk diverse parkings met elkaar vergelijken en vervolgens veilig en goedkoop een reservering maken. Alle parkings zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dus zodoende bent u er zeker van dat u niet parkeert bij een particulier initiatief. Door het grote aanbod kunt u gemakkelijk bekijken welke parkings er aan uw wensen kunnen voldoen.Selecteer gemakkelijk het aantal dagen dat u bij Schiphol wilt parkeren en bekijk én vergelijk vervolgens de verschillende opties. Veilig en goedkoop lang parkeren Schiphol Airport doet u dus via Vliegen en parkeren! Voor eventuele vragen over overdekt parkeren bij Schiphol, reserveringen of andere onderwerpen kunt u terecht op onze contactpagina. We wensen u alvast een fijne reis!

Valet Parking bij Budget Valet

Valet parking staat bekend om de eenvoud én snelheid van het parkeren. Wanneer u heeft gekozen voor valet parking Schiphol dan rijdt u zelf naar het vliegveld. Eenmaal aangekomen zal er een chauffeur van de parking voor u klaar staan om uw auto over te nemen. U kunt vervolgens direct door en de chauffeur zal uw auto met grote zorg parkeren. Bij terugkomst nu u wanneer u bij de bagageband staat contact op met de parking en er komt direct weer een chauffeur uw kant op met uw auto. U krijgt uw auto terug op een afgesproken locatie en u kunt direct weer door.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )