#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
In 2 minuten geregeld
Altijd de beste prijs
Al 5 jaar lang!
Veilig Reserveren & Betalen
Parkeren bij Brussel-Zaventem Airport

Reizen vanaf Brussels Airport is de laatste jaren steeds meer in trek. Doordat er jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers worden verwerkt op Brussels Airport, zijn er ook steeds meer parkeerplaatsen nodig bij dit grootste vliegveld van België. Brussels Airport bestaat sinds 1940 en ligt op twaalf kilometer afstand van Belgische hoofdstad Brussel. Vliegen en Parkeren heeft gezorgd voor een compleet aanbod voor parkeren bij Brussels airport. Het zoeken en vinden van een parkeerplaats bij Brussels Airport wordt zo een stuk eenvoudiger.

Open aanbiederlijst
Adres Leopoldlaan, 1930, Zaventem, België
Kaart bekijken

1 Vergelijken U vergelijkt tal van parkeeropties bij verschillende betrouwbare aanbieders.
2 Online reserveren Selecteer een parkeerplaats met de gewenste opties en betaal veilig online.
3 Gemakkelijk parkeren Bij aankomst laat u uw reservering zien. Geprint of op uw telefoon waarna u parkeert.
4 Onbezorgd op reis Lekker onbezorgd op reis en weten dat uw auto voor u klaar staat bij terugkomst.

Parkeervormen bij Brussel-Zaventem Airport

Shuttle parkeren Shuttle parkeren U rijdt naar de gekozen parkeerplaats en wordt vervolgens middels een shuttle bus naar de luchthaven gebracht.

Lang parkeren Zaventem via Vliegen en Parkeren

In totaal zijn er 12.000 parkeerplaatsen beschikbaar bij Brussels Airport. Het voordeel van parkeren Zaventem via Vliegen en Parkeren is dat u veel goedkoper parkeert dat op het vliegveld zelf. Lang parkeren Brussel Airport is eenvoudig omdat er diverse parkeermogelijkheden zijn. U kunt namelijk kiezen voor shuttle parkeren of valet parking. U kunt hier de instructievideo's bekijken. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw auto lang te parkeren wanneer u op vakantie gaat en reist vanaf Brussels Airport. Het voordeel van lang parkeren is dat u geen vrienden of familie hoeft te vragen en ook direct weer met uw eigen auto naar huis kunt. Wilt u ook nog graag de parkeerervaring van andere klanten lezen? Kijk dan nu op onze review pagina Brussel Zaventem, voor de beoordelingen van voorgaande klanten! 

Goedkoop parkeren bij Brussels Airport, hoe werkt dat?

Via Vliegen en Parkeren reserveert u gemakkelijk een parkeerplaats die u direct afrekent middels de bekende betaalmethoden. Vervolgens krijgt u van ons binnen enkele minuten uw bevestiging toegezonden. Indien u kiest voor shuttle parkeren Brussel Zaventem rijdt u op de dag van vertrek naar de parking en parkeert u al daar uw auto. Vervolgens wordt u binnen 30 minuten naar het vliegveld gebracht, veelal is dit binnen 15 minuten. U krijgt een kaartje mee van de parking met daarop het te bellen nummer voor de terugweg. Dit nummer vindt u tevens op uw reserveringsbevestiging. Bij terugkomst neemt u contact op met de parking nadat u uw koffers in ontvangst heeft mogen nemen.

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )