Download onze app
Volg ons facebook +31 88 57 00 123 | Niet bereikbaar
Voer uw datums in
Waar wilt u parkeren? Vertrekdatum Retourdatum
Uw parkeervoorkeur
Sleutel behouden?
Hoe werkt het

Shuttlebus met flexibel rijschema, altijd binnen 30 minuten op weg!

Shuttleservice altijd bij de prijs inbegrepen dus geen onverwachte kosten achteraf!

Op uw reserveringsbevestiging staan alle stappen nogmaals uitgelegd.

Mogelijkheid tot sleutelbehoud wordt weergegeven bij het logo van de aanbieder.

Wij staan garant voor de betrouwbaarheid van de parkeeraanbieders.

Voor vragen en advies staan wij altijd voor u klaar.

Parkeren Brussels Airport

Reizen vanaf Brussels Airport is de laatste jaren steeds meer in trek. Doordat er jaarlijks meer dan 17 miljoen passagiers worden verwerkt op Brussels Airport, zijn er ook steeds meer parkeerplaatsen nodig bij dit grootste vliegveld van België. Brussels Airport bestaat sinds 1940 en ligt op twaalf kilometer afstand van Belgische hoofdstad Brussel. Vliegen en Parkeren heeft gezorgd voor een compleet aanbod voor parkeren bij Brussels airport. Het zoeken en vinden van een parkeerplaats bij Brussels Airport wordt zo een stuk eenvoudiger.

Lang parkeren bij Brussels Airport

In totaal zijn er 12.000 parkeerplaatsen beschikbaar bij Brussels Airport, waarvan het grootste deel op loopafstand is. Lang parkeren bij Brussels Airport is eenvoudig omdat er diverse parkeermogelijkheden zijn. Er zijn namelijk speciale plaatsen voor langparkeren bij Brussels Airport. Ook is het mogelijk om een vip-parking aan te vragen of te parkeren op een extra beveiligde parkeerplaats. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om uw auto lang te parkeren wanneer u op vakantie gaat en reist vanaf Brussels Airport. Het voordeel van lang parkeren is dat u geen vrienden of familie hoeft te vragen en ook direct weer met uw eigen auto naar huis kunt.

Goedkoop parkeren bij Brussels Airport

Het is ook mogelijk om extra goedkoop te parkeren nabij Brussels Airport. Er zijn namelijk twee zogeheten Discount Parking’s, waar voordelig geparkeerd kan worden. De verplaatsing van en naar de luchthaven is gratis door middel van een shuttle bus. Onder elke parkeeraanbieder zijn de diverse mogelijkheden te vinden, net als de prijzen voor acht of elf dagen parkeren bij Brussels Airport. Daarnaast vindt u ook de prijzen voor Valet parkeren rondom luchthaven Zaventem. U kunt dus met een gerust hart uw auto parkeren bij het grootste vliegveld van België.

Vliegenenparkeren.nl © 2013 - 2017 Alle rechten voorbehouden Bedrijfsgegevens | Klantenservice | Cookies | Sitemap Volg ons facebook