#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
  • 24h 24h
  • 6min reizen 6min reizen
  • Sleutel afgeven Sleutel afgeven

Van der Valk Brussel Airport

Voor velen was het niet bekend maar goedkoop parkeren Brussel Airport doe je ook via Van der Valk! Wanneer u moet overnachten en vervolgens vliegen vanaf Brussel Airport is hotel van der Valk een zeer interessante optie! U kunt het slapen en parkeren bij Brussel Airport gemakkelijk combineren. U parkeert uw auto overdekt en hij wordt ook nog eens gewassen, wat een luxe! Daarnaast kunt u ook gebruik maken van de gratis shuttle service die u brengt en ophaalt bij vliegveld Zaventem Brussel. Zo werkt parkeren Brussel Airport zeer eenvoudig! Weet u niet precies hoe shuttle parkeren Brussel Airport werkt bekijk dan onze parkeervormen pagina.

Lees meer
Shuttle Valet
Hoe werkt shuttle parkeren?

Bij shuttle parkeren rijdt u zelf met uw eigen auto naar de gereserveerde parkeerplaats. Vervolgens wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De shuttle rijdt met een flexibel rijschema waardoor u nooit lang hoeft te wachten. U bent altijd binnen 30 minuten na aankomst op de parkeerplaats op weg naar de luchthaven. Bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen en zal de shuttlebus weer klaarstaan op de afgesproken plek. De chauffeur zal u helpen met uw koffers waarna u direct uw weg kunt vervolgen.

De shuttle gratis & altijd beschikbaar. Shuttle heeft een flexibel rijschema. Voor terminal afgezet en opgehaald.
1 Parkeren U parkeert uw auto en wordt u geïnstrueerd over de plek waar u wordt opgehaald én krijgt een telefoonnummer mee.
2 Shuttle bus heen De shuttlebus is altijd binnen 30 minuten op weg naar de luchthaven en kent een flexibel rijschema.
3 Shuttle bus terug U belt het nummer dat u bij aankomst bij de parking heeft gekregen en u loopt naar de afgesproken plek toe.
4 Naar huis Eenmaal aangekomen bij de parkeerplaats loopt u naar uw auto en kunt direct huiswaarts keren.
Met Van der Valk bent u zeker van:
Veiligheid
Nee 24-uursbewakingNee VoertuiginspectieNee Camera'sNee OmheiningNee Slagboom
Faciliteiten
Nee Geen max. doorrijhoogte
Parkings zonder overdekte locatie hebben geen beperkingen in de doorrijhoogte van het voertuig. Als u voor een overdekte locatie 2,10 meter aanhoudt zit u altijd goed.
Nee Asfalt of bestratingNee Verlicht terreinNee Elektrisch ladenNee WachtruimteNee Toilet
Service
Nee 24 uur geopend
Niet elke parking is 24 uur per dag geopend. Aanbieders houden echter wel altijd rekening met de eerste én de laatste vlucht en eventuele vertragingen.
Nee Autosleutels meenemenNee StarthulpNee OverdektNee BagagehulpNee Auto wassen

Parkeren Brussel Zaventem op Vliegenenparkeren.nl

Parkeren bij Airport Brussel is vooral voor de Nederlandse reizigers vaak noodzakelijk gezien de te overbruggen afstand. Let wel dat parkeren op Brussel Airport ontzettend duur is en dat het verstandig is om uzelf vooraf te oriënteren. Via Vliegen en Parkeren doet u dat veel goedkoper en heeft u binnen enkele minuten een parkeerplaats bij Brussel Airport geregeld. Alle parkings zijn erkende bedrijven, zodoende weet u zeker dat u niet bij een particulier parkeert. Wanneer u heeft gereserveerd ontvangt u binnen enkele minuten een reserveringsbevestiging waarin alle informatie netjes staat vermeld. Vragen of onduidelijkheden? Neem gerust contact op via de telefoon, mail, chat of whatsapp. Wij zijn jullie graag van dienst en zijn super tevreden met jullie waardering van een 8,4!

Zaventem Shuttle Parkeren via Van der Valk

Bij van der Valk kunt uitsluitend parkeren in de vorm van shuttle parking. Shuttle parking Zaventem is de meeste voordelige parkeervorm en werkt zeer eenvoudig. Wanneer uw auto geparkeerd staat wordt u middels een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en ook weer opgehaald. Deze service is niet 24 uur per dag beschikbaar maar er wordt altijd rekening gehouden met de eerste en laatste vluchten, ook bij vertraging. Op onze FAQ-pagina vindt u alle veel gestelde vragen met bijbehorende antwoorden. Zo kunnen wij u helpen met uw vragen en kunt u precies zien hoe wij te werk gaan

Lees meer
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b