Voordelen particuliere parkings

Voordelen particuliere parkings

Het fenomeen van particuliere parkexploitanten en hun diensten op luchthavens is relatief gezien nog onbekend. Vreemd, want dit biedt zo veel voordelen. Meestal rijden vliegreizigers onwetend naar de luchthaven, zoeken in alle haast naar een beschikbare parkeerplek en betalen bij terugkomst hoge parkeertarieven. Dat is jammer, want er zijn genoeg goedkope parkeeraanbiedingen niet op- maar rondom airports te vinden. Bovendien, zijn dit ‘parkeer’ specialisten die al jarenlang vliegreizigers ontvangen en met zorg uw auto bewaken gedurende de reis.

In principe verschillen de particuliere parkings in twee dingen: In plaats van op de airport, ga je op een adres rondom het vliegveld parkeren. En in plaats van hoge tarieven betalen, kun je bij deze parkings goedkoop lang parkeren. Ben jij zelf iemand die comfort over voordeel verkiest, bekijk dan eens onze parkeertarieven pagina’s, waarin we alle officiele P-parkings met elkaar vergelijken. Wil je graag lang parkeren, maar met oog op je portomonnee? Dan helpen wij jou graag op weg!

Indien je meer informatie over het parkeren rondom de luchthavens wilt, dan ben je bij ons helemaal aan het goede adres. Bij vrijwel ieder vliegveld bevinden zich particuliere parkeerplaatsen die in de buurt van het vliegveld gevestigd zijn. Soms zijn deze op loopafstand van de terminal gelegen en soms op enkele minuten rijden. Niet getreurd, de transfer van het parkeerterrein naar de terminal is op onze website bij de prijs inbegrepen!

 

Tel zelf alle voordelen…

  1. Iedereen heeft eigen ideeen of zijn of haar perfecte parking. Het is daarom maar goed dat het parkeeraanbod rondom luchthavens zo divers is. Sommigen willen de goedkoopste deal vinden, anderen wensen een luxe valetservice, wel of geen sleutelbehoud én dan maken we nog onderscheid in het wel of niet overdekt parkeren. Wat de wensen ook zijn, het brede scala aan parkeeraanbieders biedt altijd wel een parking dat aan jouw behoeften voldoet.
  2. Je hoeft je in ieder geval geen zorgen te maken over de veiligheid van je auto. Alle parkeeraanbieders op onze website, zowel de shuttle- als valetparkings zijn uitstekend verzekerd en dus kun je hier zorgeloos parkeren. Bovendien, indien je parkeert op een van de dure en grote parkeerterrein van de luchthaven is er niemand die regelmatig de auto’s checkt. In tegenstelling tot de particuliere parkings, deze beschikken meestal over camera’s, een omheining en zij zijn vaak 24 uur per dag geopend én bewaakt! Check gerust per parking wat de veiligheidsfaciliteiten zijn.
  3. Er is vaak een tekort aan parkeerplaatsen op de luchthavens. Deze stress wil je natuurlijk niet beleven vlak voor de reis. Wanneer je online je parkeerplaats alvast scoort, dan ben je zeker van een plek en daarnaast geldt: Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper! Online is er altijd nog wel een plaatsje voor jouw auto… Bij luchthavens kun je lang niet altijd online reserveren!
  4. De prijs! Het aller grootste voordeel is het lage parkeertarief. Onlangs zijn wij bezig geweest met het in kaart brengen van de airport-tarieven. Wat blijkt? Vrijwel overal zijn de particuliere parkings aanzienlijk goedkoper… Geloof je dit niet? Bekijk en overtuig jezelf gerust in onze blog. Daarin vind je alle parkeertarieven per airport en hierin vergelijken we die tarieven met prijzen van particuliere parkeeraanbieders … Kijk en overtuig jezelf!

 

Al jarenlang zoeken wij naar voordelige, en betrouwbare parkings rondom vliegvelden en door ons inmiddels heuze parking-portfolio, weet je zeker dat je bij Vliegen en Parkeren nooit te veel betaalt! Het enige wat je nog hoeft te doen, is je reisdata invoeren. Hierna gaan wij op zoek naar jouw ideale parking! Heb je vragen of wil je persoonlijk advies, contact dan gerust onze gratis klantenservice of kijk in onze FAQ voor veelgestelde vragen.  

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving