Valet parking Rotterdam Airport

Airport-Rotterdam-parking-VP

Ontspannen en luxueus aan uw vakantie beginnen? Dan is het valet parkeren precies wat u zoekt! Bij Rotterdam Airport parkeren wordt het meest gedaan in de vorm van valet services. Het is daarom dat de luchthaven zelf niet achter kan blijven. In dit artikel vindt u alles over de officiële valet service van luchthaven Rotterdam en het is daarmee dus een officiële on-airport parking.

Let op: Valet Parking Rotterdam Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Rotterdam Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren.

 

Valet Parking Rotterdam AirportAlles wat u moet weten over valet parkeren Rotterdam Airport

De officiële Rotterdam The Hague Airport valet parking biedt de mogelijkheid om direct bij de terminal te parkeren. Hierna hoeft u slechts nog één minuut te lopen. Hoe het valet parkeren precies in zijn werk gaat, wordt hieronder nader uitgelegd. De valet parking Rotterdam is boekbaar in de periode van juli tm oktober, vanwege extra luchtvaartdrukte en een toenemende vraag naar parkeerplaatsen. Zorg dus dat u vooraf een parking Rotterdam geboekt hebt in die periode, om verrassingen te voorkomen! De valet service van het vliegveld is te gebruiken vanaf 5:00 in de ochtend.

 

Hoe werkt het valet parkeren bij Rotterdam The Hague Airport?

Het valet parkeren is de meest voorkomende manier van parkeren vliegveld Rotterdam. Dat komt omdat deze luxe parkeervorm hier betaalbaar én comfortabel is. In de periode juli tm oktober kunt u een valet parking Rotterdam boeken, vanaf 5:00 in de ochtend.

 

Aankomst

15 minuten voor uw aankomst op de luchthaven, mag u de medewerker van Rotterdam Airport bellen op het telefoonnummer +31 626749515 zodat hij of zij afweet van uw komst. Zorg dat u uw reservering bij de hand heeft, dit mag zowel uitgeprint of digitaal zijn. Hierna volgt u de borden P2 zodra u het luchthaventerrein oprijdt. Bij de ingang van P2 herkent de slagboom uw kenteken, uw parkeerkaart volgt meteen uit de automaat. Let op: Deze parkeerkaart moet u goed bewaren! In principe opent de slagboom automatisch, in verband met uw reservering. Mocht dit niet het geval zijn, neem dat contact op met de assistentie middels de intercom. Hierna rijdt u het P2 parkeerterrein op tot aan de borden van Valet Parking. Daar mag u uw auto parkeren en hier ontmoet u tevens de chauffeur. Hij of zij neemt uw autosleutels én parkeerkaart in ontvangst. 

Let op: Heeft u de autosleutels niet afgegeven? Dan wordt het P2 parkeertarief gehanteerd gedurende uw afwezigheid.

 

Vertrek

Bij terugkomst op de luchthaven ontvangt u een SMS-bericht zodra uw auto klaarstaat. U kunt vervolgens doorlopen naar de Valet parking balie in de passagehal. Hier staat uw auto klaar en overhandigt de chauffeur de sleutels-/uitrijkaart. Met behulp van de uitrijkaart kunt u vlot het terrein verlaten en de weg naar huis vervolgen!

Let op: De Rotterdam Airport Valet Parking service is op eigen risico. Voor alle overige voorwaarden verwijzen wij u graag naar de officiële airportwebsite.

 

Tarieven valet parking vliegveld Rotterdam

Op dit moment zijn de parkeertarieven van de officiële on-airport valet service, zoals hierboven omschreven niet openbaar. Hierom kunnen we deze niet vergelijken met de valet parkeeraanbieders op het platform van Vliegen en Parkeren. Van die valet parkings weten we de tarieven wel én omdat zij het gehele jaar boekbaar zijn, zetten we deze graag voor u op een rijtje. 

 

Overzicht van de parkeertarieven

ParkeeraanbiederKosten per week (8 dagen)Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
Garant Parking€ 45,00€ 5,63Valet1 Min-
NuParkeren€ 55,99€ 7,00Valet1 Min-
Easy Valet Parking€ 57,99€ 7,25Valet1 Min-
Park Air€ 57,99€ 7,25Valet1 Min-
Speed Parking€ 58,00€ 7,25Shuttle5 Min

 

De bovenste vier parkeeraanbieders zijn valet parkings. Deze bieden dus een soortgelijke parkeervorm aan als hierboven omschreven. De onderste, Speed Parking, is een shuttle parking. Dat houdt in dat u niet naar de terminal maar naar het adres van de parking toerijdt. Vanaf daar wordt uw weg vervolgd middels een shuttle bus. Wanneer u gelandt bent, belt u Speed Parking weer op en de shuttle bus zal u weer komen halen. Middels hun shuttle service maken zij het goedkoop parkeren Rotterdam Airport mogelijk. Voor de állerbeste en scherpste deals, check onze top 5 goedkoop lang parkeren vliegveld Rotterdam! Zorgeloos beginnen aan uw reis, begint bij Vliegen en Parkeren! Wij helpen u graag op weg. 

 

* Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op maart 2019 en verkregen via Vliegen en Parkeren.nl

 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving