#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Juli 2019

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Wanneer u parkeert bij een vliegveld dan wilt u natuurlijk zo min mogelijk geld betalen, maar hierbij niet inleveren op betrouwbaarheid en service. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres! Wij hebben een ruim aanbod van parkeren Frankfurt Am Main, allen zeer voordelig en betrouwbaar. In dit artikel hebben wij voor u een lijste gemaakt met de meeste voordelige parkeeraanbieders die te boeken zijn via onze website, enkel Holiday Parking is niet direct via onze website te reserveren. Ontdek hoe eenvoudig én hoe veel u kunt besparen!

 

1. ParKing, € 64,00/8 dagen, € 8,00/dag

logo park king

Nummer 1 in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt staat ParKing. Hier parkeert u in combinatie met een shuttleservice, de reistijd van de parkeerplaats naar de luchthaven is ongeveer 15 minuten. De nette en verzorgde parkeerplaats is 24/7 geopend, dit geldt ook voor de shuttleservice.

2. Aeropark Service, € 65,00/8 dagen, € € 8,13/dag

logo aeropark services

Nipt op plek 2 in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main staat Aeropark Service. Ook hier wordt u voorzien middels shuttle parking en 24/7 openingstijden. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten van Frankfurt Airport en is riant voorzien in de veiligheids- en service faciliteiten.

3. Holiday Parking, € 69/8 dagen, € 8,63/dag

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Holiday Parking biedt voordelige parkeerplaatsen aan in combinatie met een shuttleservice. De parkeerplaats ligt op ongeveer 10 kilometer van de luchthaven en is online te reserveren.

4. Frankfurt Airport Parking, € 88,00/8 dagen, € 11,00/dag

logo frankfurt airport parking

Nummer 4 in de lijst maar nog steeds een goedkope parking Frankfurt Main: Frankfurt Airport Parking. U parkeert in een goed beveiligde parkeergarage, overdekt dus! Uw auto staat hier beschermd tegen de elementen en u kunt zelfs uw auto laten wassen. Ook deze parking is 24/7 geopend en ligt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven.

5. Park Box, € 159,00/8 dagen, € 19.88/dag

logo park box

Last but not least in onze lijst van Frankfurt am Main goedkoop parkeren staat Park Box. Deze parkeeraanbieder is vergeleken met de rest van de lijst vrij prijzig. De reistijd bedraagt echter maar 5 minuten en de faciliteiten, veiligheid en service zijn meer dan adequaat.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )