#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Juli 2020

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

 

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

 

Goedkoop Parkeren Frankfurt am Main Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud

Park Box valet

 € 59,00 € 7,88 Valet 0 Min -

ParkHeld24

€ 63,00 € 8,67 Valet 0 Min -
Frankfurt Airport Parking shuttle € 68,00 € 10,50 Shuttle 15 Min
Frankfurt Airport Parking valet € 97,00 € 12,37 Valet 0 Min -
Park Box shuttle € 99,00 € 12,38 Shuttle 5 Min -

 

In het bovenstaande overzicht vindt u de vijf meest voordelige parkeeropties bij Frankfurt am Main Airport. In vergelijking met de officiële parkeerplaatsen bespaart u al snel tientallen euro's voor dezelfde parkeerperiode, met wellicht een nog comfortabeler service. Wilt u meer weten over een specifieke aanbieder? Klik dan in de tabel op de naam van de aanbieder. Hier vindt u informatie als klantreviews, foto's en nog veel meer.

 

Park Box Frankfurt Airport
1. Park Box - Valet, € 59,00 - 8 dagen

Onbetwist op nummer één in onze lijst van Frankfurt am Main goedkoop parkeren staat de valetservice van Park Box valet. Deze parkeeraanbieder biedt zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen aan. De reistijd bedraagt echter maar 5 minuten en de faciliteiten, veiligheid en service zijn meer dan adequaat.

 

ParkHeld24 Frankfurt Airport
2. ParkHeld24, € 63,00 - 8 dagen

Op nummer twee in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main staat ParkHeld24. Hier wordt u voorzien middels een valetservice en 24/7 openingstijden. De parkeerplaats is riant voorzien in veiligheids- en service faciliteiten. Daarnaast is het mogelijk, tegen meerprijs, uw auto elektrisch op te laden en te laten wassen.


Frankfurt Airport Parking
3. Frankfurt Airport Parking - shuttle, € 68,00 - 8 dagen

Nummer drie in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt staat Frankfurt Airport Parking shuttle. U parkeert in een goed beveiligde parkeergarage, overdekt dus! Uw auto staat hier beschermd tegen de elementen en u kunt zelfs uw auto laten wassen. Ook deze parking is 24/7 geopend en ligt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven.

 

Frankfurt Airport Parking
4. Frankfurt Airport Parking - valet, € 97,00 - 8 dagen

Nummer vier in de lijst, voor de tweede keer dezelfde aanbieder, en nog steeds een goedkope parking Frankfurt Main: Frankfurt Airport Parking valet. U parkeert ditmaal met een zeer comfortabele valetservice. Hierbij wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking, direct bij de luchthaven. Hier wordt uw auto ook weer teruggebracht. 

 

Park Box Frankfurt Airport
5. Park Box - Shuttle, € 99,00 - 8 dagen

Last but not least in ons artikel over goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt vindt u Park Box shuttle. Deze parking is geopend van 05:00 tot 00:00 en bedient u middels eens shuttleservice. De reistijd bedraagt slechts 5 minuten en uw auto staat op een goed beveiligde parkeerplaats. 

 

 

Het proces van Vergelijken en Reserveren

Het vergelijkings- en reserveringsproces zijn zeer eenvoudig. U selecteert de luchthaven van vertrek en selecteert vervolgens uw vertrek- en retourdata. Wij tonen direct de beschikbare parkeermogelijkheden. U kunt uw gewenste parking direct reserveren. U vult simpelweg uw gegevens in, betaalt direct online en u ontvangt een bevestiging per e-mail. Hierop vindt u alle benodigde informatie omtrent het parkeren. 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode juli 2020.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b