#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Jan 2020

 

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Main

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport? In dit artikel vertellen wij u alles over het parkeren Frankfurt Am Main en de meest voordelige parkeeropties. 

Let op: u vindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw vertrek- en retourdatum te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Airport al geselecteerd.

 

 

Goedkoop Parkeren Frankfurt am Main Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
Aeropark Service  € 54,60 € 6,83 Shuttle 12 Min -
Frankfurt Airport Parking € 68,00 € 8,50 Shuttle 15 Min
Frankfurt Airport Parking € 97,00 € 12,13 Valet 0 Min -
Park Box € 99,00 € 12,38 Shuttle  Min -
Park Box € 99,00 € 12,38 Valet  Min -

 

Aeropark Service Frankfurt Airport
1. Aeropark Service, € 54,60 - 8 dagen

Met stips op nummer 1 in de lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Am Main staat Aeropark Service. Hier wordt u voorzien middels shuttle parking en 24/7 openingstijden. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten van Frankfurt Airport en is riant voorzien in de veiligheids- en service faciliteiten.Frankfurt Airport Parking
2. Frankfurt Airport Parking, € 68,00 - 8 dagen

Nummer twee in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt staat Frankfurt Airport Parking. U parkeert in een goed beveiligde parkeergarage, overdekt dus! Uw auto staat hier beschermd tegen de elementen en u kunt zelfs uw auto laten wassen. Ook deze parking is 24/7 geopend en ligt op ongeveer 15 minuten van de luchthaven.

 

Frankfurt Airport Parking
3. Frankfurt Airport Parking, € 97,00 - 8 dagen

Nummer drie in de lijst, voor de tweede keer dezelfde aanbieder, en nog steeds een goedkope parking Frankfurt Main: Frankfurt Airport Parking. U parkeert ditmaal met een zeer comfortabele valetservice. Hierbij wordt uw auto overgenomen door een chauffeur van de parking, direct bij de luchthaven. Hier wordt uw auto ook weer teruggebracht. 

 

Park Box Frankfurt Airport
4. Park Box, € 99,00 - 8 dagen

Op de vierde plaats in ons artikel over goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt vindt u Park Box. Deze parking is geopend van 05:00 tot 00:00 en bedient u middels eens shuttleservice. De reistijd bedraagt slechts 5 minuten en uw auto staat op een goed beveiligde parkeerplaats. 

 

Park Box Frankfurt Airport
5. Park Box, € 99,00 - 8 dagen

Last but not least in onze lijst van Frankfurt am Main goedkoop parkeren staat de valetservice van Park Box. Deze parkeeraanbieder is vergeleken met de rest van de lijst vrij prijzig. De reistijd bedraagt echter maar 5 minuten en de faciliteiten, veiligheid en service zijn meer dan adequaat.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode januari 2020.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b