#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Juli 2019

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

Frankfurt Hahn is voor Duitse begrippen een kleine luchthaven, toch kan het zeer interessant zijn uw reis vanaf deze luchthaven te starten. De tarieven van parkeren Luchthaven Frankfurt Hahn zijn zoals u in dit artikel kunt zien super voordelig! Er zijn namelijk veel parkeermogelijkheden waar u aan de hand van verschillende parkeervormen kunt parkeren. Voor we de vijf meest voordelige parkeeraanbieders gaan beschrijven is het wellicht goed twee dingen te vermelden. Dit zijn niet de aanbieders van Frankfurt Airport, deze heet namelijk Frankfurt am Main airport en dit is de grote luchthaven. Frankfurt Hahn Airport ligt op meer dan 100 kilometer afstand van Frankfurt. Tot slot zijn de P-parkeerplaatsen de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven en deze zijn niet te reserveren via onze website.

 

1. Hotel Zur Morsbach, € 26,50/8 dagen, € 3,31/dag

logo hotel zur morsbach

De nummer 1 in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Hahn Airport is Hotel Zur Morsbach. Hier parkeert u tijdens het hoogseizoen voor net iets meer dan € 3 per dag! Het parkeren gebeurt in de vorm van shuttle parking, u bent ongeveer 10 minuten onderweg en de parking is geopend van 04:00 tot 00:00

2. P3 Frankfurt Hahn, € 28,00/8 dagen, 3,50/dag

p3 frankfurt hahn

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Ondanks dat P3 Frankfurt Hahn een officiële parking is bent u nog steeds verzekerd van Frankfurt Hahn goedkoop parkeren. Wanneer u niet reserveert betaalt u € 49,50 voor dezelfde periode.

3. CC Car Check, € 32,00/8 dagen, € 4,00/dag

logo cc car check

Nummer drie in de lijst van Frankfurt Hahn Airport goedkoop parkeren is CC Car Check. Deze parking is direct via onze website te reserveren. U betaalt in het hoogseizoen slechts € 4 per dag en u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

4. P2 Frankfurt Hahn, € 38,00/8 dagen, € 4,75/dag

p2 frankfurt hahn

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Bij P2 Frankfurt Hahn parkeert u op slecht 500 meter afstand van de luchthaven. Wilt u verzekerd zijn van goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt hahn dan kunt u het beste online reserveren. Wanneer u niet reserveert betaalt u € 79,00 voor dezelfde periode.

5. P1 Frankfurt Hahn, € 55,00/8 dagen, € 6,88/dag

p1 frankfurt hahn

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. P3 Frankfurt Hahn is de duurste optie wanneer u lang wilt parkeren, met online reservering bent u nog steeds verzekerd van een cheap parking Frankfurt Hahn. U kunt hier ook overdekt parkeren, dit kost u € 158,00 voor dezelfde periode.

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode augustus 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )