#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Juli 2020

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

Top 5 Goedkoop Parkeren Frankfurt Hahn

 

Gaat u op reis vanaf Frankfurt Hahn Airport  en bent u op zoek naar parkeren Luchthaven Frankfurt Hahn? In dit artikel vertellen wij u alles over de meest voordelige parkeermogelijkheden!

Let op: de officiële parkeerplaats van de luchthaven zijn niet via onze website te reserveren. Uvindt ons beschikbare aanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op ‘Zoeken’ te klikken, wij hebben Frankfurt Hahn Airport al voor u geselecteerd.

 

 

Goedkoop Parkeren bij Frankfurt Hahn Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud
Hotel Zur Morschbach  € 26,50 € 3,31 Shuttle 10 Min -
CC Car Check € 32,00 € 4,00 Loopafstand 2 Min -
P3 Frankfurt Hahn € 49,50 € 6,19 Loopafstand 5 - 8 Min
P2 Frankfurt Hahn € 79,00 € 9,88 Loopafstand 2 - 5 Min
P1 Frankfurt Hahn € 158,00 € 19,75 Loopafstand 2 Min

 

Frankfurt Hahn is voor Duitse begrippen een kleine luchthaven, toch kan het zeer interessant zijn uw reis vanaf deze luchthaven te starten. De tarieven van zijn zoals u in dit artikel kunt zien super voordelig! Er zijn namelijk veel parkeermogelijkheden waar u aan de hand van verschillende parkeervormen kunt parkeren. Voor we de vijf meest voordelige parkeeraanbieders gaan beschrijven is het wellicht goed twee dingen te vermelden. Deze luchthaven is niet verwarren met Frankfurt Am Main Airport. Dit zijn dus niet de aanbieders van Frankfurt Airport. Frankfurt Hahn Airport ligt op meer dan 100 kilometer afstand van Frankfurt. Tot slot zijn de P-parkeerplaatsen de officiële parkeerplaatsen van de luchthaven en deze zijn niet te reserveren via onze website.

 

logo hotel zur morsbach


1. Hotel Zur Morschbach, € 26,50 - 8 dagen

De nummer 1 in onze lijst van goedkoop parkeren Frankfurt Hahn Airport is Hotel Zur Morschbach. Hier parkeert u tijdens het hoogseizoen voor net iets meer dan € 3 per dag! Het parkeren gebeurt in de vorm van shuttle parking, u bent ongeveer 10 minuten onderweg en de parking is geopend van 04:00 tot 00:00

 

cc car check frankfurt hahn airport


2. CC Car Check, € 32,00 - 8 dagen

Nummer drie in de lijst van Frankfurt Hahn Airport goedkoop parkeren is CC Car Check. Deze parking is direct via onze website te reserveren. U betaalt in het hoogseizoen slechts € 4 per dag en u parkeert in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice.

 

p3 frankfurt hahn

3. P3 Frankfurt Hahn, € 49,50 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Ondanks dat P3 Frankfurt Hahn een officiële parking is bent u nog steeds verzekerd van Frankfurt Hahn goedkoop parkeren. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 

p2 frankfurt hahn

4. P2 Frankfurt Hahn, € 79,00 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. Bij P2 Frankfurt Hahn parkeert u op slecht 500 meter afstand van de luchthaven en hier bent u minder verzekerd van goedkoop parkeren Luchthaven Frankfurt hahn. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.


 

p1 frankfurt hahn

5. P1 Frankfurt Hahn, € 158,00 - 8 dagen

Let op: dit is een officiële parkeerplaats en is niet via onze website te reserveren. P1 Frankfurt Hahn is de duurste optie wanneer u lang wilt parkeren, en hier is dus weinig sprake van een cheap parking Frankfurt Hahn. Het benoemde tarief is exlusief online reservering, de tarieven kunnen lager uitvallen wanneer u wel online reserveert.

 

U kunt ons beschikbare parkeeraanbod eenvoudig vinden. Selecteer de juiste luchthaven, uw reisdata en klik op zoeken. Wij tonen vervolgens ons beschikbare aanbod. Dit aanbod kunt u eenvoudig vergelijken en u kunt direct uw gewenste parking reserveren. 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode juli 2020.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b