#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 21 Sept 2018

TOP 4 Goedkoop parkeren Weeze Airport

Top 5 Goedkoop Parkeren Weeze Airport

Weeze Airport is tegenwoordig een populaire luchthaven voor Nederlandse vliegreizigers. Dat komt omdat het maar net over de Duitse grens ligt, waardoor u in no-time op de luchthaven bent. Vliegveld Weeze mag dan wat kleiner zijn, maar ook zij hebben parkeerplaatsen nodig. Op airport Weeze Airport parkeren, loopt aardig in de kosten. Zelfs wanneer u kiest voor een P3 parking. Gelukkig bieden wij bij Vliegen en Parkeren een goedkoop parkeer alternatief. U parkeert dan niet op de luchthaven, maar vlakbij. Middels de shuttle service van o.a. Safe & Save parking, maken we het goedkoop parkeren op Weeze airport mogelijk.

1. Safe & Save Parking, € 50,00/8dagen, € 6,25/dag

De allergoedkoopte parking Weeze is Safe and Save parking. De naam zegt het al: Hier kun je goedkoop parkeren Weeze airport, terwijl uw auto op een veilige plek staat geparkeerd. Dat is wel zo prettig, wanneer u wilt lang parkeren bij vliegveld Weeze. Bovendien, bevindt de parking zich maar op 8 minuten reisafstand van de luchthaven. Helemaal handig voor de Nederlandse vliegreizigers: De parking is gevestigd in Nederland! U bespaart zo niet alleen op uw parkeerkosten en op benzine kosten, u kunt zelfs communiceren in eigen taal!

2. P3 parkeren Weeze Airport, € 59,00/8dagen, € 7,38/dag

Zoals hierboven al vermeld, is het parkeren op Airport Weeze vaak duurder dan het parkeren nabij. De P3 parking van Weeze biedt de goedkoopste parkeermogelijkheid op de luchthaven. Een stukje lopen wordt hierbij wel van u gevraagd. P3 bevindt zich namelijk op 10 minuten loopafstand, want u parkeert de auto op circa 600 meter vanaf de terminal. Reisbureau’s en gehandicapten kunnen bij P3 een speciaal tarief krijgen voor het lang parkeren Weeze Airport. Parking P3 is ook direct via onze website boekbaar!

3. P2 Parkeren Weeze Airport € 72,00/8dagen, € 9,00/dag

Derde in de rij is logischerwijs P2 Weeze Airport. Deze parking bevindt zich al een stukje dichterbij de luchthaven.

4. P1 Parkeren Weeze Airport, € 90,00/8dagen, € 11,25/dag

Op P1 Parkeren Weeze Airport, parkeert u praktisch voor de deur. Dat heeft voordelen, maar ook een prijskaartje. Voor 90 euro staat uw auto 8 dagen geparkeerd op de luchthaven. Het feit is wel dat u hierna nog maar enkele meters tot het terminal hoeft te lopen. Bovendien, wordt u door de shuttle bus van Safe and Save parking ook direct voor de terminal afgezet waardoor u kosten bespaart en nauwelijks hoeft te lopen. Neem het beste van twee werelden en reserveer uw parking op tijd! Zo kunt u lekker onbezorgd aan de reis beginnen…

Vergelijk & Reserveer direct uw eigen goedkope Weeze airport Parking! 

Zo ziet u maar, het goedkoop parkeren Weeze Airport wel degelijk mogelijk! Echter, het is goedkoper om nabij het Airport te parkeren, dan gebruik te maken van de P-parkings. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op week 1 oktober 2018 tm 8 oktober september 2018. Het enige wat u nog hoeft te doen is uw eigen reisdata invoeren en vergelijk & reserveer direct uw eigen voordelige parkeerplek! Voor meer info over het parkeren bij Weeze Airport, kijk in onze FAQ of contact onze gratis klantenservice.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )