Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

Schiphol Smart Parking

Airport-Schiphol-parking

Schiphol Airport blijft maar groeien dus ook de vraag naar parkeren Schiphol. Naar verwachting wordt dit jaar voor het eerst de barrière van 60 miljoen passagiers doorbroken. Daarmee groeit ook de vraag naar het parkeren bij Schiphol Smart parking of bij een van de parkings rondom Schiphol. Wat de voor en nadelen zijn van beide opties leggen we je in dit artikel haarfijn uit. Allereerst een kleine prijstabel voor het overzicht! Al deze parkings bij Schiphol zijn te vinden op Vliegenenparkeren.nl

 

 Smart ParkingAutomotelSky ParkXclusive Valet

 8 dagen

€59,50

€38

 €49,50

 €63,75

 11 dagen

€78

€52

€61,50

€81,50

 

Schiphol Smart Parking, parkeren op het vliegveld

De officiële parkeerplaats van het vliegveld is genaamd: Schiphol Smart Parking. Deze parkeergelegenheid is op een afstand van 5 minuten gelegen tot de vertrekhal. Om de 5 minuten vertrekt er een shuttlebus die u van uw auto tot aan de vertrekhal brengt. Vooraf reserveren is verstandig, zeker in de zomermaanden. Inden de parkeerplaats vol is dan komen er veel extra kosten bij kijken. U moet dan uitwijken naar een andere locatie bij Schiphol en dan betaald u het veelvoudige van wat u dacht kwijt te zijn aan uw parkeerkosten. Reserveer dus vooraf en zorg er voor dat de aanvang van uw reis soepel verloopt!

 

Automotel, Budget parkeren

Parkeren bij Automotel is ruim €20 goedkoper dan parkeren bij Schiphol. Echter bevindt deze parkeergelegenheid zich op 11 minuten afstand tot het vliegveld. Daarnaast staat uw auto niet op een verharde ondergrond maar op het grind. Dit maakt AutoMotel een echte budget locatie.

 

Sky-Park: Besparen en een uitstekende service

Deze parking bij Schiphol is gelegen op slechts 7 minuten afstand tot Schiphol. Tevens is Sky-Park een zeer ‘ervaren’ parking dat door haar klanten wordt beoordeeld met een 8,8. Hier vind je dus de combinatie tussen en besparen en een uitstekende service.

 

Xclusive Valet: Goedkoop valet parkeren

Valet parkeren houdt in dat u zelf naar de vertrekhal rijdt met uw auto. Vervolgens neemt u 20 minuten voor u verwacht aan te komen contact op met Xclusive parking. Een chauffeur zal op u wachten bij de vertrekhal en u draagt uw auto aan deze chauffeur over nadat u samen het formulier heeft ingevuld. Bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar en kunt u direct huiswaarts keren. Op onze website is ook een gemakkelijke instructie video over Valet parkeren te vinden!

 

De eindconclusie:

 PluspuntenMinpunten

 Schiphol Smart Parking

 -Eenvoudig te bereiken

 -Om de 5 min. Shuttle bus

 -Indien vol hoge extra kosten

 -Goedkopere alternatieven

 Automotel

 -Erg goedkoop

 -Locatie ligt op 11 min. Afstand

 -Onverharde ondergrond

 Sky-Park

 -Combinatie Besparen & Service

 

 Xclusive Valet

 -Genieten van Goedkope valet service

 -Duurder dan Shuttle parkeren

 

Zo ziet u dat de 'beste' parkeeroptie volledig afhangt van uw eigen wensen. Een ding is zeker, via Vliegen en Parkeren parkeert u altijd bij een betrouwbare parkeergelgenheid bij Schiphol en kunt u geld besparen! Parkeren Schiphol doe je gemakkelijk via Vliegen en parkeren, vergelijk en reserveer hier

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker