#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Nieuws 14 Dec 2017

Schiphol langparkeren met de Vliegen en Parkeren Deal!

Schiphol langparkeren met de Vliegen en Parkeren Deal

Langparkeren Schiphol kan zeker tijdens de vakantie periodes ontzettend duur zijn. Zoals gebleken is in ons onderzoek kunnen de prijzen voor 8 dagen parkeren Schiphol oplopen van €49,50 naar €89,50. Goedkoop lang parkeren Schiphol doet u dan ook via een externe optie rondom het vliegveld. Op onze website hadden we met AutoMotel al een goedkope parking die erg scherpe tarieven hanteert. Met recht kan dan ook gezegd worden dat dit een echte budget parking Schiphol is. Wat we nog miste op Vliegenenparkeren.nl was een locatie met net wat meer comfort zoals het automatisch behouden van uw autosleutels en strak asfalt in plaats van grind. Met de Vliegen en Parkeren deal kunt u voordelig parkeren Schiphol en toch genieten van een super locatie! Vergelijkt u maar een de tarieven van P3 Schiphol met die van de Vliegen en Parkeren Deal op onze parkeren Schiphol Airport pagina. 

Schiphol lang parkeren tarieven

De parkeertarieven van de Vliegen en Parkeren Deal liggen beduidend lager dan die van Schiphol zelf. Echter, kunt u ook p3 Schiphol bij ons reserveren. De prijzen van de Vliegen en Parkeren Deal zijn in tegenstelling tot die van Schiphol altijd het zelfde. Wie graag wilt lang parkeren Schiphol P3 wordt door ons aangeraden om vooraf een reservering te maken om zo de stijging van de kosten te ontlopen.

Betrouwbaar parkeren via Vliegen en Parkeren

Daarnaast moet u goed opletten met parkings die op onze ‘zwarte lijst staan’. De praktijken van Omroep Max hebben veel indruk gemaakt maar nog steeds trekken sommige aanbieders zich hier weinig van aan. Ze calculeren boetes in en zetten auto’s op terreinen neer die niet van hun zijn. Dit is recentelijk nog gebeurd op onze Vliegen en Parkeren Deal locatie. Mocht u graag het goedkoopste parkeren Schiphol dan kunt u dat via AutoMotel doen. Een betrouwbare en ervaren parking bij Schiphol. Wilt u graag uw sleutel behouden dan is de Vliegen en Parkeren Deal het interessants en staat uw auto ook op een verhard onderdek of voor €3 extra overdekt! 

Bekijk nieuws-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b