Staking Ryanair

staking-ryanair

Vlieg jij binnenkort met Ryanair? Dan is de volgende informatie meer dan nuttig. Het kan namelijk veel invloed hebben op de door jou geboekte reis!

 

Personeelsstaking

De Ierse Airline maakte afgelopen woensdag bekend dat er een staking plaatsvindt deze week. In totaal zijn 50.000 reizigers de dupe van 300 geschrapte vluchten.

Het cabinepersoneel in Spanje, België en Portugal zal staken op dinsdag 24 juli en woensdag 25 juli. De meest geschrapte vluchten betreffen Spanje. Hier heeft Raynair maarliefst 200 van de 830 vluchten geannuleerd. In zowel België als Portugal zullen 50 vliegtuigen niet opstijgen en alle reizigers worden hiervan per e-mail of SMS op de hoogte gesteld.

 

Parking annuleren

Ben jij een van deze gedupeerde reizigers en heb je geboekt via Vliegen en Parkeren? Zorg dan dat je ook je parkeerreservering tijdig annuleerd!

TIP: Wil je nog een voordelige parking boeken? Kies dan bij het reserveren voor de extra optie: Kostenloos Annuleren. Hiermee ben je voor slechts € 3,- verzekerd tegen dit soort situaties. Je kunt met deze optie zelfs nog annuleren binnen 24-uur voor je vertrek! 

Bron: Upinthesky.nl

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving