#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Aug 2017

Hoe reist u het beste naar Eindhoven Airport?

Reizen vanaf Eindhoven Airport

Wij zijn vakantie of zakenreis start vanaf een vliegveld heeft meerdere opties om er te geraken. Veelal is dit het openbaar vervoer, het parkeren van de auto, kiezen voor een taxi of voor een shuttle/transfer bus. Nu zijn wij van Vliegen en Parkeren gespecialiseerd in Parkeren Eindhoven Airport maar ons wordt ook vaak gevraagd naar wat nu precies het gemakkelijkst is. Vandaar dat we besloten hebben om een aantal opties op een rijtje te zetten. Laten we voor de verandering eens niet beginnen met het promoten van onze eigen specialiteit maar naar een veel gevraagde optie voor het parkeren bij vliegveld Eindhoven, het openbaar vervoer.

Met het openbaar vervoer naar Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is in tegenstelling tot bijvoorbeeld Schiphol niet direct te bereiken met de trein. Echter, kan het toch handig zijn om toch de trein te pakken naar Eindhoven station en vervolgens lijn 400 of 401. Deze brengt u namelijk wel naar vliegveld Eindhoven. De bushalte bevindt zich naast de terminal van Eindhoven Airport. De prijzen voor een enkele ticket vanaf elk station in Nederland liggen op €16 per persoon. De prijs van een retourtje blijft onveranderd namelijk €32 per persoon. Wilt u eerste klas reizen? Dan betaald u €22. Houdt wel rekening met de tijden van de bussen deze rijden namelijk niet in de nacht. Tickets kunnen hier worden besteld.

Opsomming van de kosten:

  • €32 per persoon retour
  • Ongeacht de woonplaats, kosten blijven gelijk gezien de tarieven overal het zelfde zijn. 

Parkeren bij Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren

Wie zijn auto wilt parkeren bij vliegveld Eindhoven heeft een ruime keuze in de diverse parkeeropties. U kunt namelijk parkeren tegenover het vliegveld bij Park en Fly. U parkeert dan op loopafstand! Daarnaast kunt u ook kiezen voor shuttle parkeren of valet parking. Bij shuttle parkeren parkeert u uw auto bij de parking van de aanbieder en wordt u vervolgens met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht en weer opgehaald. Deze service zit bij de prijs inbegrepen en is 24 uur per dag beschikbaar.
Valet parking werkt nog gemakkelijker, hierbij rijdt u door tot aan de vertrekhal, draagt uw auto over aan de medewerker van de parking en bij terugkomst staat uw auto weer voor u klaar. Lekker snel dus! Lang parkeren Eindhoven Airport is voordeliger bij de parkings rondom het vliegveld en deze zijn dichterbij gelegen dan bijvoorbeeld P8. We hebben hier een aparte pagina voor parkeren P8 Eindhoven Airport. Hier vindt u ook informatie over P3,P4 en P1.

Als u parkeert bij Eindhoven Airport via Vliegen en Parkeren bespaard u gemakkelijk op uw kosten en parkeert u comfortabeler. Parkeren Eindhoven Airport vergelijken doet u via deze link.

Weergave van de kosten:

 

Park en Fly
loop afstand

Eazzypark
combi parkeren

Sky-Park
Shuttle parkeren

Central parking
Valet

P8 Parkeren
10 min. afstand

8 dagen

€49

€50

€58

€69

€56

11 dagen

€55

€59

€68,50

€69

€71

Mocht u niet bekend zijn met shuttle parkeren of valet parking, bekijk dan hier onze instructievideo!

Met de Air Express bus naar vliegveld Eindhoven

Er zijn ook grote touringbussen die vertrekken vanaf verschillende steden naar vliegveld Eindhoven. Deze service wordt aangeboden door Airexpressbus en vertrekken vanaf Den Bosch, Utrecht en Amsterdam. Een rit vanaf bijvoorbeeld Amsterdam naar Eindhoven Airport duurt 1:30 uur. Let wel op dat er vanaf elke opstap plaats er vaste tijden zijn.

Opsomming van de kosten:

  • vanuit Amsterdam €38,50 p.p.
  • vanuit Den Bosch €16,50 p.p.

Eindhoven Airport taxi met Gogido

Een veelgebruikte luchthaventaxi is de service van Gogido deze kent vaste prijzen en de mogelijkheid om met 4 of 8 personen in een vervoersmiddel te stappen. We hebben de prijzen van enkele grote steden onder de loep genomen:

  • Gogido €145 voor 4 personen vanaf Amsterdam.
  • Gogido €145 voor 8 personen (bus), heen en terug 330 (bus).
  • Rotterdam €100 voor 4 personen.
  • Den Bosch €44 voor 4 personen, €88 voor 8 personen.

Eindconclusie

Feit blijft dat welke optie het meest interessant is voor de reiziger zeer situatiebepalend is. Echter, is de flexibiliteit met het parkeren van uw auto of het kiezen voor een taxi het grootst. Wie geen auto ter beschikking heeft kan prima kiezen voor het openbaar vervoer al dient men wel rekening te houden met de tijden. Deze zijn natuurlijk minder flexibel, dit geld ook voor de Air Express bus. 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )