#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 27 Maart 2017

Reizen naar Weeze Airport

Reizen naar Weeze Airport

Wie vliegt vanaf Weeze Airport kan er via 2 manier gemakkelijk terecht komen. In dit artikel geven we tekst en uitleg over de bereikbaarheid van Weeze Airport. We geven je alle info omtrent het nemen van de trein, het parkeren van de auto of het nemen van een Taxi.

Met de trein naar Weeze Airport

Wie kiest om af te reizen naar Weeze Airport met het openbaar vervoer maakt een combinatie tussen de trein en de bus. Via de grote spoorlijnen die via Amsterdam en Eindhoven komen kom je uit op het station van Weeze. Dit station ligt op 5 minuten afstand van Airport Weeze. Met grote regelmaat rijdt er een Airport shuttlebus naar vliegveld Weeze. Vooraf reserveren is niet nodig.

Kosten treinkaartje naar Weeze Airport

 Vanaf Station

Kosten retour

Reistijd + overstappen

Vanaf Station

Kosten retour

Reistijd + overstappen

 Eindhoven

€57 - €78

2:40 (3x - 4x)

 Amsterdam

€40 - €80

4:00 (1x-5x)

 Venlo

€40

1:40 (2x)

 Nijmegen

€40 - €80

3:00 (2x)


Toelichting op het openbaar vervoer

De tarieven maar ook de reistijden kunnen erg uiteen liggen. Zeker vanuit de grote trajecten zoals Amsterdam en Eindhoven kan het zijn dat je vaak over moet stappen. Ook de tarieven die gerekend worden voor een treinkaartje naar Weeze lopen zeer uiteen.

Parkeren vliegveld Weeze, flexibeler en goedkoper

Via Vliegenenparkeren.nl kun je met het grootste gemak een goedkope parkeerplaats bij het vliegveld reserveren. Zo ook bij vliegveld Weeze. Bij ons kun je terecht voor lang parkeren Weeze Airport inclusief shuttle service van en naar het vliegveld. Deze service is 24 uur per dag beschikbaar en zit standaard bij de prijs inbegrepen. Ook kun je kiezen voor valet parking, mocht je hier niet mee bekend zijn bekijk dan hier de valet parking instructie video. Reserveren via Vliegen en Parkeren betekend dat je de auto goedkoop en veilig parkeert tegen een lager tarief dan bij vliegveld zelf.

Parkeertarieven Weeze Airport

 Aantal dagen

Lang parkeren + shuttle

Valet Parking

Weeze Airport P3

 5 dagen

€35

€56

€45

 8 dagen

€40

€65

€57

 11 dagen

€50

€73

€60

 14 dagen

€50

€75

€60

 18 dagen

€61

€88

€75


Gemakkelijke tips om je auto te parkeren

De belangrijkste tip is om je parkeerplaats vooraf te reserveren omdat deze vooral tijdens de drukke vakantieperiodes vol raken. Ook is het aan te raden om te kiezen voor vliegveld Weeze parkeren bij een externe aanbieder. Deze kun je gemakkelijk reserveren via Vliegen en Parkeren! Kijk ook eens naar de valet parking optie, dit vinden veel mensen namelijk erg handig werken. Je rijdt dan door tot aan de vertrekhal en overhandigt daar de auto. Bij terugkomst staat je auto dan weer voor je klaar, lekker gemakkelijk dus!

Een taxi naar Weeze Airport

De kosten van een taxi naar Weeze laat zich natuurlijk het gemakkelijkst uitleggen in een prijstabel. Net zoals het parkeren van de auto heb je bij het nemen van een taxi meer vrijheid dan het openbaar vervoer. We nemen de prijzen onder de loep van enkele steden en scheiden dan de kosten voor een taxi of een minibus.

Tarief taxi naar Weeze Airport

 Taxi vanaf

Personenauto

Minibus

 Taxi vanaf

Personenauto

Minibus

 Eindhoven

€142

€157

 Helmond

€110

€123

 Venlo

€78

€86

 Nijmegen

€118

€132

 Roermond

€160

€179

 Arnhem

€193

€214

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b