Parkeren op of rondom Vliegveld Eindhoven

Airport-Eindhoven-Parken

Velen zijn niet goed op de hoogte van het verschil tussen parkeren op vliegveld Eindhoven of rondom vliegveld Eindhoven. Ook zien we dat men de tarieven van zowel parkeren op als rondom het vliegveld veel te hoog in schat. In dit artikel leggen we je de verschillen tussen parkeren op het vliegveld en lang parkeren rondom vliegveld Eindhoven haarfijn uit. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, zodoende kun je zelf bepalen waar je voorkeur naar uit gaat. Het belangrijkste is dat je jezelf goed voorbereid en door middel van dit artikel ben je al goed op weg! 

Let op: de P-parkeerplaatsen van Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

 

Parkeertarieven rondom vliegveld Eindhoven
Aantal dagenSky ParkPark & Fly Short StayPark & Fly Mid StayPark & Fly Long StayEazzy ParkCentral Parking
 8 dagen€49,50€51€60€70€53€69
 11 dagen  €67,50VOL€64€76€62€69

Bron: Parkeren vliegveld Eindhoven | Vliegenenparkeren.nl

 

Parkeeropties bij Vliegveld Eindhoven?

Parkeren bij vliegveld Eindhoven kan via diverse wegen. Zo zijn de Park en Fly locaties gelegen op loopafstand. Erg gemakkelijk, de locaties heten Park en Fly Long Stay (700 meter lopen), Park en Fly Mid Stay (450 Meter) en Park en Fly Short stay ( 150 meter). De locatie gelegen op de verste afstand is hierbij het goedkoopst. Het voordeel is wel dat u op elke locatie uw sleutel mag behouden.

Lang parkeren vliegveld Eindhoven in de vorm van shuttle parkeren is ook mogelijk bij EazzyPark of Sky-Park. Bij Sky-Park bent u binnen 10 minuten op het vliegveld en dat is op de zelfde afstand als de P8 locatie van vliegveld Eindhoven zelf. Indien u kiest voor EazzyPark rijdt u op de heenweg tot aan de locatie van EazzyPark (tegenover het vliegveld) en kunt u direct naar de vertrekhal lopen. Bij terugkomst wordt u naar het terrein van Eazzypark gebracht en kunt u direct huiswaarts keren.
Als laatste optie bieden wij u ook nog Central Parking, dit is een parkeeraanbieder met valet service. Dit heeft een kleine meerprijs maar u bent dan wel ontzettend snel weer op weg. Weet u niet hoe valet parkeren werkt? Bekijk hier alle info.

 

Parkeren Eindhoven p8, p5, p3 of p1?

De prijzen van de locaties verschillen erg per periode. Zo zien we dat de P3 locatie deze zomer al volzet is en daardoor de overige locaties iets in prijs zijn gedaald. Hieronder een overzicht van de tarieven die op dit moment gerekend worden voor de zomer:

Parkeertarieven Vliegveld Eindhoven
Aantal dagenP8 BudgetP5 BronzeP4 BronzeP3 SilverP1 Gold
 8 dagen €56 €60€64 VOL €170
 11 dagen€71€75€79VOL€200

Bron: Eindhoven Airport

 

P8 Budget

Dit is de ‘sale locatie’, let wel op dat u parkeert op een afstand van 10 minuten rijden met de shuttlebus tot het vliegveld. De shuttle bus zit wel bij de prijs inbegrepen.  

 

P5 Bronze

Deze locatie is in tegenstelling tot de P8 Budget locatie op loopafstand. U bent na 7 minuten lopen bij de vertrekhal van vliegveld Eindhoven.

 

P4 Bronze+

Ook deze locatie is op 7 minuten loopafstand tot het vliegveld. Echter, parkeert u uw auto deze keer wel overdekt. Vandaar de naam Bronze ‘Plus’.

 

P3 Silver

Indien u graag bij het vliegveld wilt parkeren maar toch net wat minder wilt betalen is P3 een goede optie. Helaas is de P3 locatie al geheel volgeboekt deze zomer.

 

P1 Gold

Deze locatie is recht voor de vertrekhal maar daar betaald u dan ook voor. Bijvoorbeeld 11 dagen parkeren op deze locatie kost u circa €200. Bron: Vliegveldinfo.nl

 

Wat zijn de te nemen stappen?

Mocht u nog geen parkeerplaats gereserveerd hebben bij vliegveld Eindhoven dan is het zeer aan te raden om even een vergelijking te doen. Dat kan direct door hier te klikken. Het leuke aan dit vliegveld is dat het aanbod erg gevarieerd is en daarmee een vergelijking maken ook erg wenselijk is. 

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving