#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 05 Juli 2017

Parkeren op Charleroi Airport? Dit zijn de mogelijkheden!

Parkeren op Charleroi Airport

In dit artikel gaan we u wegwijs maken over de diverse parkeermogelijkheden die Charleroi Airport u biedt. Naast de diverse parkeermogelijkheden van Charleroi Airport zelf zoomen we ook kort in op parkeren Charleroi Airport via Vliegen en Parkeren.

P3 parkeren Charleroi Airport

Bij vele luchthavens bevinden de parkings van het vliegveld zich niet altijd direct aan het vliegveld. Ook P3 is officieel de parkeergarage die gerund wordt door Q-Park, gelegen op 10 minuten afstand tot het vliegveld. U wordt met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht. Houdt er wel rekening mee dat deze van 00:00 tot 04:00 gesloten. Bent u nog niet bekend met shuttle parkeren bekijk dan hier de video. Een voorbeeld van de kosten: 8 dagen voor €62, 11 dagen voor €89

P2 Charleroi, parkeren op loopafstand.

Ook deze parking is gelegen op 10 minuten afstand tot het vliegveld echter, is er geen shuttle beschikbaar op deze locatie. P2 parkeren is dus parkeren op 10 minuten loopafstand. Ook deze locatie wordt beheerd door Q-Park.

P1 Airport parking bij Charleroi Airport

Als we kijken naar lang parkeren Charleroi zien we dat ook P1 niet zo direct aan de vertrekhal ligt  zoals de naam doet vermoeden. U dient namelijk nog steeds 5 minuten te lopen tot u de vertrekhal bereikt. De kosten liegen er echter niet om, zo betaald u maar liefst €149 voor 11 dagen parkeren!

Lock Park

Wie parkeert bij Lock Park parkeert op 2 minuten loopafstand tot de terminal. Dit maakt het de meest gunstig gelegen parkeerplaats die te voet te bereiken is. Daarnaast parkeert u uw auto ook gratis overdekt. De kosten liegen er echter niet om, zo betaald u €170 voor het 11 dagen parkeren van uw auto.
Vergelijk hier de bovenstaande mogelijkheden op de website van Charleroi Airport.

Goedkoop parkeren Charleroi Airport via Vliegen en Parkeren

Op onze website kunt u vele 10-tallen euro’s besparen ten opzichten van de bovenstaande parkeeropties. Er zijn al 2 goedkope parkings op onze website die gelegen zijn op 5 minuten afstand. Park & Fly en Eco Park zijn beide goedkoper en kunnen meer service bieden dan bijvoorbeeld P2 en P3. Ook kunnen we u standaard overdekt parkeren aanbieden bij Park Hall In.  Via Vliegenparkeren.nl parkeert u voor €54 8 dagen bij Charleroi Airport en voor 11 dagen kost u dit bijvoorbeeld €66.

Goedkoop parkeren bij Charleroi doet u met het grootste gemak via Vliegen en Parkeren! 

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b