#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Apr 2018

Parkeren op Eindhoven Airport

Parkeren Eindhoven Airport P4,P5,P3 of P8?

Tijdens het plannen van uw reis moet u ook rekening houden met Parkeren Eindhoven Airport. Dit kan op een van de P-locaties bij het vliegveld of u kunt lang parkeren Eindhoven Airport bij een van de omliggende parkings. In dit artikel zoomen we eerst in op parkeren bij een van de P-locaties van Eindhoven Airport zelf.

Algemene info P parkeren Eindhoven Airport

Zoals u op de foto ziet zijn er diverse parkeerplaatsen te reserveren bij Eindhoven Airport. Het belangrijkste verschil tussen de locaties is de afstand, prijs en de mogelijkheid tot overdekt parkeren bij Eindhoven Airport. We werken ze van hoog tot laag af, te beginnen met populairste locatie en dat is P4 Eindhoven Airport.

Parkeertarieven Eindhoven Airport

 

Vliegen & Parkeren

P3

P4

P5

P8

 5 dagen

€ 40

€ 75

€ 50

€ 47

€ 41

 8 dagen

€ 56

€ 88

€ 64

€ 60

€ 56

 11 dagen

€ 63,50

€ 103

€ 79

€ 75

€ 71

 14 dagen

€ 76,50

€ 118

€ 94

€ 90

€ 86

 

P4 Eindhoven Airport

Deze locatie krijgt de namen ‘Bronze parking Eindhoven’ en ‘Budget’. U parkeert in de recent opgeleverde overdekte parkeergarage bij Eindhoven Airport. Nadat u uw auto heeft geparkeerd bent u binnen 7 minuten lopen op het vliegveld.

Eindhoven Airport P5

Eindhoven Airport parkeren op de P5 locatie is net zo ver als de P4 locatie alleen deze parking ligt aan de andere kant van het vliegveld. P5 parkeren is net wat goedkoper dan P4 omdat deze locatie niet overdekt is. De afstand blijft dus wel het zelfde, 9 minuten lopen.

Parkeren P3

Lekker dicht bij Eindhoven Airport parkeren doet u bij P3. Een alternatief dat net wat duurder is dan de rest en ligt op 5 minuten lopen tot het vliegveld. Eindhoven Airport lang parkeren is met P3 parkeren redelijk geprijsd en lekker dicht bij!

P8 Eindhoven Airport

Indien het u enkel gaat om de prijs en u graag wilt goedkoop parkeren op Eindhoven Airport dan kiest u wel voor p8, of niet? P8 is de goedkoopste parking die aangeboden wordt door Eindhoven Airport ‘zelf’. Echter, bevindt deze locatie zich tot 10 minuten rijden van het vliegveld. De shuttle van en naar het vliegveld zit wel bij de prijs inbegrepen en rijdt 4 keer per uur. Het is de goedkoopste optie maar ‘echt parkeren op Eindhoven Airport’ is het niet.

Tot Slot

Naast parkeren en lopend naar de terminal en shuttle parkeren zoals Eindhoven p8 is er ook valet parking Eindhoven Airport. Zeker interessant, u wordt dan voor de deur afgezet en de auto wordt direct bij terugkomst voor u klaargezet. Bekijk hier de video over valet parking. 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )