#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 09 Juli 2020

Parkeren bij Eindhoven Airport

Tijdens het plannen van uw reis moet u ook rekening houden met Parkeren Eindhoven Airport. In dit artikel zoomen we in op parkeren bij een van de P-locaties van Eindhoven Airport en vergelijken we deze met alternatieve parkeermogelijkheden. 

Let op: de P-parkeerplaatsen bij Eindhoven Airport zijn niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Eindhoven Airport website. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Budget Parkeeraanbieders
 

SchippersStop € 39,99 € 5,00 Shuttle 8 min -
Park & Fly P26 € 43,26 € 5,41 Loopafstand 600M
Park & Fly P24 € 49,44 € 6,18 Loopafstand 400M
Park4You € 49,95 € 6,24 Valet 1 min -
Euro Parking € 49,95 € 6,24 Valet 1 min -


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P0 Gold € x € x Loopafstand 2 min
P1 Gold € 170,00 € 21,25 Loopafstand 1 min
P3 Silver € 96,00 € 12,00 Loopafstand 5 min
P4 Bronze € 76,00 € 9,50 Loopafstand 7 min

P5 Bronze

€ 68,00 € 8,50 Loopafstand 7 min
P8 Shuttle € x € x Shuttle 10 min

 

Algemene informatie over de parkeermogelijkheden

Alle tarieven van de officiële parkeermogelijkheden zijn exclusief reservering, de tarieven met online reservering kunnen afwijken. De parkeerplaatsen P3 Eindhoven en P8 Eindhoven zijn op het moment van schrijven niet beschikbaar. Het is niet duidelijk wanneer deze weer beschikbaar zijn en of ze überhaupt weer beschikbaar komen.

In de prijzentabel is het eenvoudig te zien dat de officiële parkeermogelijkheden zeer prijzig kunnen zijn. U kunt tot maar liefst € 118,00 besparen op een parkeertermijn van slechts 8 dagen. Via ons aanbod levert u daarnaast weinig tot niets in op service. Alle parkeerplaatsen liggen nabij de luchthaven en bij de valetservices heeft u dezelfde afhandelingstijd als de officiële mogelijkheden.

Wij gaan alle officiële mogelijkheden verder beschrijven, zo heeft u een beter beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen keuze maken. We gaan ze chronologisch af en tonen daarbij een schematische weergave van Eindhoven Airport en de bijbehorende parkeerplaatsen.

 

P0 Eindhoven AirportParkeermogelijkheden Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven niet beschikbaar. De parkeerplaats P0 Gold is de op een na duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport. U parkeert op slechts 2 minuten lopen, er is een beperkt aantal parkeerplaatsen dus tijdens het hoogseizoen is deze parkeerplaats al snel vol.

P1 Eindhoven Airport

De duurste parkeerplaats van Eindhoven Airport is tevens ook de nieuwste. P1 Gold zit gevestigd in de gloednieuwe parkeergarage direct tegenover de terminal. Hier parkeert u overdekt, veilig, maar tegen zeer hoge tarieven.

P3 Eindhoven Airport

Lekker dicht bij Eindhoven Airport parkeren doet u bij P3 Silver. Een alternatief dat net wat duurder is dan de rest en ligt op 5 minuten lopen tot het vliegveld. Eindhoven Airport lang parkeren is met P3 parkeren redelijk geprijsd en lekker dichtbij!

P4 Eindhoven Airport

De P4 Bronze locatie krijgt de namen ‘Bronze parking Eindhoven’ en ‘Budget’. U parkeert in de recent opgeleverde overdekte parkeergarage bij Eindhoven Airport. Nadat u uw auto heeft geparkeerd bent u binnen 7 minuten lopen op het vliegveld.

P5 Eindhoven Airport

Eindhoven Airport parkeren op de P5 Bronze is net zo ver als de P4 locatie alleen deze parking ligt aan de andere kant van het vliegveld. P5 parkeren is net wat goedkoper dan P4 omdat deze locatie niet overdekt is. De afstand blijft dus wel hetzelfde, 9 minuten lopen.

P8 Eindhoven Airport

Let op: deze parkeerplaats is op het moment van schrijven niet beschikbaar. Indien het u enkel gaat om de prijs en u graag wilt goedkoop parkeren op Eindhoven Airport dan kiest u wel voor p8, of niet? P8 Shuttle is de goedkoopste parking die aangeboden wordt door Eindhoven Airport ‘zelf’. Echter, bevindt deze locatie zich tot 10 minuten rijden van het vliegveld. De shuttle van en naar het vliegveld zit wel bij de prijs inbegrepen en rijdt 4 keer per uur.

 

Bekijk ons aanbod en reserveer eenvoudig

Wilt u wél voordelig parkeren tijdens uw vakantie? U vindt ons aanbod door bovenaan de pagina onder ‘Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!’ uw vertrek- en retourdatum te selecteren en vervolgens op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken.

Wij laten u direct ons beschikbare aanbod zien. Dit aanbod kunt u sorteren en filteren naar wens om zo binnen enkele minuten al uw ideale parkeerplaats gevonden en gereserveerd te hebben.

Na het maken van een reservering ontvangt u een reserveringsbevestiging waarop alle informatie netjes staat vermeld. U krijgt een beschrijving van het parkeerproces, de contactgegevens van de parkeeraanbieder en uw persoonlijke gegevens staan hierbij ook vermeld.

 

  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Eindhoven Airport parkeren website, de kosten voor het parkeren hier zijn exclusief online reservering.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder voor meer verdiepende informatie. 
  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen in de periode juli 2020.
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b