#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 09 Apr 2018

Parkeertips Dusseldorf Airport

Parkeertips Dusseldorf airport

Vliegen vanaf Düsseldorf is erg aantrekkelijk mede door de vele bestemmingen die vanaf deze luchthaven aan worden gedaan. Parkeren bij Düsseldorf Airport is echter geen alledaagse bezigheid. Vandaar dat wij voor u 3 korte maar nuttige tips parkeren Düsseldorf Airport op een rijtje hebben gezet zodat u uw auto veilig kunt parkeren tegen een zacht prijsje!

Tip 1: Vergelijk allereest de verschillende tarieven!

Lang parkeren Düsseldorf Airport is redelijk gecompliceerd gezien de vele verschillende opties die er aangeboden worden. U kunt uw auto parkeren en met de zogeheten ‘sky train’ naar het vliegveld worden gebracht maar er zijn ook hele dure ‘grapjes’ te bespeuren. Zorg dus dat u voorbereid bent! Hieronder een gemakkelijke tabel waarin wij de meest gebruikte parkeeropties op een rijtje zetten. Met ‘On Airport’ worden de eigen parkeerplaatsen van Düsseldorf Airport zelf bedoelt.

Parkeertarieven Düsseldorf Airport

 

P3 'On Airport'

2 min. lopen

P4 Parkvogel

2 min. Skytrain

ParkenFlughafenDUS

4 min. shuttle

Park Expert

6 min. shuttle

 8 dagen

€196

€69

€42

€38

 11 dagen

€269,50

€88

€51

€46

 

Tip 2: Reserveer vooraf, dit bespaard u stress en geld!

Als u naar Düsseldorf Airport rijdt en vooraf geen reservering doet moet u er zeker in de drukke vakantieperiode rekening mee houden dat de parkeerplaatsen volzet zijn. Om uw vlucht nog te halen wilt u natuurlijk uw auto snel ergens anders parkeren en dan kan het nog wel eens vervelend uitpakken. 8 dagen parkeren op de P3 locatie bij luchthaven Düsseldorf kost u namelijk €196! In plaats van tussen de €69 en €38, afhankelijk van uw wensen. Met deze tip parkeren Vliegveld Düsseldorf voorkomt u dus stress die gemakkelijk te voorkomen was door uw parkeerplaats vooraf te reserveren! Kijkt u maar eens naar deze tarieven op de website van Düsseldorf Airport. 

Tip 3: Laat u eens verassen door de service van Valet parkeren!

De gemakkelijkste vorm van parkeren is Valet Parkeren. U rijdt dan niet met uw auto naar het terrein van de parking maar direct naar het vliegveld. Al daar staat de chauffeur van de parkeergelegenheid op u te wachten. Ter plekken wordt de auto geïnspecteerd en meegenomen naar het parkeerterrein. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met de parking en zij zullen met uw auto voor u klaar staan. Zodoende kunt u direct huiswaarts keren! Dat is nu het gemak van Valet parking Düsseldorf Airport.  Deze service is al vanaf €7 extra bij te boeken, tevens staat uw auto dan ook nog eens overdekt geparkeerd! In deze instructievideo wordt het gehele proces nog eens gemakkelijk aan u uitgelegd!

Kortom: Uw auto parkeren bij Düsseldorf is met de juiste voorbereiding een fluitje van een cent! Wij hopen dat deze parkeertips Luchthaven Düsseldorf u verder op weg kunnen helpen! Klik hier en ga direct naar de Düsseldorf Airport pagina om uw reservering te maken. 

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b