#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Tips 06 Maart 2020

Parkeertips Dusseldorf Airport

Vliegen vanaf Düsseldorf is erg aantrekkelijk, mede door de vele bestemmingen die vanaf deze luchthaven aan worden geboden. Parkeren bij Düsseldorf Airport is echter geen alledaagse bezigheid. Vandaar dat wij 3 korte maar nuttige tips parkeren Düsseldorf Airport op een rijtje hebben gezet zodat u uw auto veilig kunt parkeren, en dat tegen een zachte prijs!

Let op: de officiële parkeerplaatsen bij Düsseldorf Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. 

 

Tip 1: Vergelijk de parkeertarieven bij Dusseldorf Airport

Het vinden van een parkeerplaats bij Dusseldorf Airport kan wellicht chaotisch ogen, voornamelijk gezien de vele verschillende opties die er aangeboden worden. U kunt uw auto parkeren bij zogeheten 'officiële parkeerplaatsen' en bij extern gelegen alternatieven, wij noemen ze 'budget parkeeraanbieders'. Bij de officiële parkeerplaatsen kunt u parkeren aan de hand van drie verschillende parkeervorm. U kunt parkeren op loopafstand, inclusief shuttleservice en met een zogeheten Sky Train. Bij de budget parkeeraanbieders kunt u voordeliger parkeren en dit gecombineerd met een shuttleservice of een valetservice. 

Goed om te weten is dat de tarieven voordeliger uitpakken naarmate u langer parkeert. Als u dus gaat voor kort parkeren Dusseldorf Airport, dan bent u relatief gezien voordeliger uit dan wanneer u lang parkeert. In de onderstaande tabel hebben wij een overzicht gecreeërd van een aantal budget parkeeraanbieders en een aantal officiële parkeerplaatsen. Het gehele aanbod is nog vele malen groter, dit vindt u door bovenaan de pagina uw aankomst- en vertrekdatum te selecteren en op 'Zoeken' te klikken!

 

De Parkeertarieven op basis van het aantal dagen

Parkeeraanbieder 3 Dagen 8 Dagen 14 Dagen Parkeervorm Reistijd


Budget Parkeeraanbieders
 

ParkenFlufhafenDUS Neus € 20,35 € 29,12 € 42,64 Shuttle 18 min
ParkinDUS € 22,44 € 29,57 € 44,68 Shuttle 9 min
ParkenFlufhafenDUS Kieshecker € 24,48 € 32,64 € 47,94 Shuttle 5 min
Parking Spaces DUS € 28,00 € 42,00 € 61,00 Valet 0 min
ParkPlatz DUS Valet € 29,00 € 40,00 € 58,00 Valet 0 min


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P23  € 42,00 € 72,00 € 91,00 Loopafstand 10 min

P24 / P26

€ 47,00 € 47,00 € 76,00 Shuttle 3 min
P5 € 52,00 € 72,00 € 91,00 Sky Train 2 min
P7 / P22 € 58,00 € 85,00 € 107,00 / 98,00 Loopafstand 2 min
P3 / P8 € 58,00 € 188,00 € 344,00 Loopafstand 1 min

 

Tip 2: Reserveer vooraf, dit bespaard stress en geld

Als u naar Düsseldorf Airport rijdt en vooraf geen reservering doet, dan moet u er zeker in de drukke vakantieperiode rekening mee houden dat de parkeerplaatsen volzet zijn. Om uw vlucht nog te halen wilt u natuurlijk uw auto snel ergens anders parkeren en dan kan het nog wel eens prijzig uitvallen. De bovenstaande tarieven zijn in beide gevallen inclusief reserveringskosten, bij de budget parkeeraanbieders worden hier geen extra kosten gerekend en bij de officiële parkeerplaatsen betaalt u € 3,00 tot € 8,00. Zoals gezegd zijn de bovenstaande tarieven inclusief deze reserveringskosten. 

Wanneer u vooraf reserveert bent u dus niet alleen gegarandeerd voorzien van een parkeerplaats, u bespaart nog geld ook! Zelfs als u kiest voor kort parkeren Vliegveld Dusseldorf, zoals u kunt zien in de tabel. U kunt bij een parkeertermijn van 3 dagen al tot € 37,65 besparen! Wij hebben geen overzicht van de exacte tarieven wanneer u zonder reservering één van de officiële parkeerplaatsen oprijdt, dit is doorgaans prijziger dan wanneer u niet van tevorern reserveert. 

 

Tip 3: Parkeer inclusief een valetserviceParkeermogelijkheden Duseldorf Airport

De gemakkelijkste vorm van parkeren is het zogeheten Valet Parkeren. U rijdt dan niet met uw auto naar het terrein van de parking maar direct naar het vliegveld. Aldaar staat de chauffeur van de parkeergelegenheid op u te wachten. Ter plekke wordt de auto geïnspecteerd, dus gecontroleerd op schades en wordt bijvoorbeeld uw kilometerstand genoteerd, en vervolgens meegenomen naar het parkeerterrein. Bij terugkomst neemt u nadat u uw koffers in ontvangst heeft genomen contact op met de parking en zij zullen met uw auto weer direct bij de luchthaven klaar staan. Zodoende kunt u direct huiswaarts keren! Dat is nu het gemak van Valet parking Düsseldorf Airport

In de bovenstaande tabel ziet u een valetservice al vanaf een paar tientjes te boeken is bij een periode van 8 dagen. Op onze parkeervormen pagina vindt u alle informatie over de parkeervormen bij luchthavens, hier vindt u dus ook een uitgebreide uitleg over het parkeren met een valetservice. 

In de bijgevoegde afbeelding vindt u een schematische weergave van Düsseldorf Airport en de bijbehorende mogelijkheden. Zo kunt u in één oogopslag zien hoe de infrastructuur rondom de luchthaven geregeld is en waar de benoemde parkeerplaatsen zich bevinden. De budget parkeeraanbieders bevinden zich nabij Düsseldorf Airport, veelal op slechts enkele kilometers afstand. 

Bekijk tips-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b