#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 16 Nov 2018

Parkeertarieven Keulen Airport

Parkeertarieven Keulen Airport

Het zogenaamde ‘’Konrad Adenauer’’ vliegveld, die wordt gedeeld door de steden Keulen en Bonn, is een van de grootste luchthavens in Duitsland. Veel passagiers reizen hierdoor met hun auto naar de airport. Bent u ook van plan om met de auto naar Keulen Airport te komen, lees dan dit artikel! Hierin vindt u alle mogelijkheden aan parkeermogelijkheden op- en rondom de luchthaven. We zetten hierin de parkingovereenkomsten, -verschillen en parkeertarieven Keulen Airport voor u op een rijtje, zo brengen we hopelijk weer wat overzicht terug, in het grote aanbod van parkeren op Keulen Airport.

Ondanks Keulen Bonn Airport, een van de grootste van Duitsland betreft zijn de officiele parkings hier beperkt. Het vliegveld beschikt over slechts 3 parkeergarages en een parkeerplaats waar vliegreizigers hun auto kunnen parkeren. In totaal beschikt zij dus over vier verschillende opties. Hiervan zijn 2 mogelijkheden direct aan een terminal gelegen. Bovendien, zijn de afmetingen per parkeervak 1,95m breed. Dus heeft u een grotere auto? Houd hier dan rekening mee! Wanneer u een van voorgenoemde parkings gereserveerd heeft, kunt u – afhankelijk van de gekozen methode – uzelf identificeren met uw kentekenplaats. Uw creditcard of QR-code op de reserveringsbevestiging dienen als inrijd bewijs bij de parking. Wilt u graag goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen Bonn? Bekijk en vergelijk dan alle mogelijkheden en. In dit artikel vindt u de Tarieven Keulen Luchthaven.

P1 Parkeren Keulen Airport € 30 per dag

De P1 parkeerplaats van Keulen Bonn Airport, bevindt zich direct bij terminal 1. Dus begint uw reis vanaf terminal 1, dan is deze parking wellicht het overwegen waard. In totaal beschikt de P1 parking vliegveld Keulen over maar liefst 1.120 parkeerplaatsen, waarvan de meeste overdekt zijn. Wilt u toch graag op de beste spot parkeren, maar vertrekt uw vliegtuig vanaf terminal 2? Dan duurt het ongeveer een minuutje over vanaf deze parking naar terminal 2 te lopen. Lang parkeren Keulen Airport, was nog nooit zo luxe! Let wel, het parkeertarief Keulen Airport ligt hier relatief gezien hoog. Voor een uur parkeren betaalt u hier € 4,50 euro en één gehele dag parkeren kost € 30,-. De maximale parkeertijd bedraagt 10 dagen.

P2 Parkeren Keulen Airport € 27 per dag

De officiele P2 parkeervoorziening van Keulen Airport, bevindt zich direct bij terminal 2. In vergelijking met de parkeergarage P1, is deze faciliteit een heel stuk groter. Met in totaal plaats voor 5.300 auto’s, is deze parkeermogelijkheid de op-een-na grootste parkeergarage van vliegveld Keulen. De mogelijkheid tot bewaakt parkeren is aanwezig, maar hiervoor moet u een toeslag betalen. Wanneer u deze vooraf boekt, kunt u in een afzonderlijk beveiligd gebied parkeren. De parkeerkosten bedragen € 3,00 euro per uur en indien u één dag parkeert kost dat € 27,- euro.

P3 Parkeren Keulen Airport € 24,00 per dag

Stipt op nummer 1 aan parkeercapaciteit, staat deze P3 parking. Deze parkeergarage heeft namelijk 6.321 parkeerplaatsen waardoor veel reizigers hier terecht kunnen voor het lang parkeren luchthaven Keulen. Echter, de P3 voorziening ligt het ‘verste’ weg gelegen van de terminals. De afstand tot aan het vliegveld bedraagt 350m en de inrijdhoogte is hier 1,95m. de parkeertarieven zijn vergelijkbaar met de P2 garage en kosten € 3,00 euro per uur, € 24,- euro per dag. Heeft u geen zin om 350m met uw bagage te zeulen? Kijk dan ook naar alternatieve parkings, die het lang parkeren Keulen airport een comfortabler én goedkoper aanbieden.

PN Keulen Airport € 29,00 per dag

Als uw voertuig niet zo groot is, is de Park Nord parking (PN) uitermate geschikt voor u! In tegenstelling tot de parkeergarages hierboven, heeft de PN namelijk geen maximale inrijdhoogte. Dat komt omdat de voorziening buiten gelegen is. De Park Nord parking is relatief klein, want hier kunnen slechts 68 auto’s terecht! De parking is gelegen op 150m loopafstand van terminal 2 en er wordt € 3,00 euro per uur gevraagd. Voor een volledige dag parkeren, is de prijs Keulen Airport parking hier € 29,- euro.

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018.

Vliegen en Parkeren, overige tips en info!

Bovenstaande informatie is verstrekt van de officiele airportpage en prijzen zijn gebaseerd op de week van 17 november tot en met 24 november 2018. Klik op de link in de tekst, voor meer informatie over de officiele P-parkeerplaats. Wilt u lang parkeren bij Keulen Airport, maar met oog op uw portemonnee? Dan geven wij u graag wat tips.

Reserveer tijdig uw parking en vergelijk daarbij alle parkeermogelijkheden bij de luchthaven. Recent onderzochten wij, bij Vliegen en Parkeren, wat de meest goedkope parkeermogelijkheden bij vliegveld Keulen zijn. Deze vindt u terug in onze TOP 4 goedkoop parkeren Keulen Airport. Daarin vindt u geen officiele luchthaven-parkeerplaatsen, omdat deze vaak een stuk duurder zijn dan de particuliere parkeeraanbieders rondom het vliegveld. Omdat zij geen eigendom zijn van het vliegveld, kunt u hier eenvoudig voordelig lang parkeren. Het reserveren duurt slechts 2 minuutjes en hiervoor is geen account nodig! Samen met u gaan wij graag op zoek naar uw persoonlijk- best passende parking. Het enige wat u hoeft te doen, is uw reisdata invoeren. Zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en kunt u lekker zorgeloos aan de reis beginnen. Vliegen en Parkeren is al jarenlang actief bezig en gespecialeerd in het vinden van goedkope, betrouwbare parkings. Wilt u graag een van onze medewerkers spreken over Keulen airport of een andere luchthaven? Dat kan, contact dan onze gratis klantenservice. Wij, helpen u graag op weg!

 

Prijsoverzicht van alle officiële parkings bij Keulen Airport

3 december tm 10 december

(loop)afstand tot luchthaven

Prijs 8 dagen

Prijs 14 dagen

Prijs per dag

 

 

 

 

 

P1 Parkeergarage

1 min

€ 249,00

n.v.t.

€ 33

 

 

 

 

 

P2 Parkeergarage

1 min

€ 88,00

€ 145,00

€ 29

 

 

 

 

 

P3 Parkeergarage

350 meter

€ 45,00

€ 84,00

€ 24

 

 

 

 

 

PN Parkeerplaats Noord

150 meter

€ 92,00

€ 149,00

€ 29

 

Meer informatie over wie wij zijn en wat we doen, lees gerust de pagina ‘over ons’ of kijk in de FAQ voor veelgestelde vragen. Veel reisplezier!

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )