#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 18 Dec 2018

Parkeertarieven Hamburg Airport

Parkeertarieven Hamburg Airport

Indien uw reis begint vanaf de prachtige Hanzestad Hamburg en u besluit hiervoor met de auto naar de luchthaven te komen, raden we u aan voorafgaand aan de reis alle parkeerfaciliteiten te bekijken. Er zijn verschillende mogelijke parkeerplaatsen op en rond de luchthaven van Hamburg. Om vervelende verrassingen te voorkomen, is het verstandig om een van deze plekken alvast te reserveren. Vliegveld Hamburg beschikt namelijk over slechts 6 parkeervoorzieningen en deze kunnen wellicht niet alle vliegreizigers kwijt.

In dit artikel zetten de officiële parkeervoorzieningen van de luchthaven zelf, op een rijtje. Hierin vindt u een beknopte uitleg per ‘Parkhaus’, in het Nederlands: Parkeergarage terug. Wilt u meer informatie over de desbetreffende locatie, klik dan op het groene plaatje of op de link in de tekst. U ontvangt dan aanvullende informatie over die garage, de parkeertarieven en tevens alternatieve maar vergelijkbare aanbieders worden getoond. Wilt u graag goedkoop parkeren bij Hamburg Airport? Bekijk en vergelijk dan alle mogelijkheden.

Let op: De officiële parkeerplaatsen van Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

P1 Parkeren Hamburg Airport € 26 per dag

In de parkeergarage P1 Hamburg Airport, heeft u de keuze om uw auto te parkeren. Binnen deze parkeergarage, wordt er onderscheid gemaakt in twee zones. In het ene gebied, genaamd ‘Terminal Smart’ of in het ‘Holiday Smart’ gedeelte. De zone van Terminal Smart bevindt zich op niveau 0 en heeft als grote voordeel dat de hoofdruimte 3 meter hoog is. Hier kunnen dus extreem hoge of grote auto’s ook terecht, ondanks de locatie overdekt is. Niveau 1 tot en met 5 behoren tot de Holiday Smart parking en hebben een maximale ingangshoogte van slechts 2 meter. De garage ligt op ongeveer 150m van terminal 1 af. Dat is luxe, maar hier betaalt u voor. Het parkeren van uw auto, voor 24 uur,  kost € 26 en dit is inclusief service kosten van 4 euro.

P2 Parkeren Hamburg Airport € 29 per dag

De P2 parking ligt zeer dit bij de terminals. De garage ligt op slechts 50 meter van de terminal 1! Net als in parkeergarage P1, biedt P2 twee verschillende parkeerterreinen, het onderscheid zit hem in het zakelijk- of vakantie parkeren. De P2 garage is groter dan P1 en beschikt over maar liefst 10 niveaus. De eerste 8 (van 0 tot 8) zijn overdekt. Voertuigen zonder opleggers, met een hoogte tot 2 meter en een gewicht tot 2,5 ton kunnen hier terecht. Samen met een reserveringsbedrag van 4 euro kan men hier parkeren voor € 29 euro per dag.

P4 Parkeren Hamburg Airport € 33,00 per dag

In de parkeergarage P4 Hamburg Airport vindt u in totaal 3 parkeerniveaus, de onderste twee zijn volledig overdekt. Als u met een elektrische auto arriveert, is de P4 voorziening wellicht de beste mogelijkheid! Het W-gebied, wat gesitueerd is op niveau 0, biedt namelijk oplaadpunten. Als u kiest voor de P4 parkeren luchthaven Hamburg, parkeert u op een optimale locatie direct tegenover de terminals. Wilt u uw elektrische auto hier opladen, dan betaalt u € 33 euro voor 24 uur. Hier zijn de reserveringskosten van 5 euro bij inbegrepen.

P5 Parkeren Hamburg Airport € 32,00 per dag

Wanneer u zoekt naar een parkeergelegenheid direct tegenover terminal 2, dan is parkeerplaats P5 Hamburg Airport het overwegen waard! Deze bevindt zich op slechts 50 meter lopen van Terminal 1. Hierdoor kunt u vrij snel de weg naar het inchecken vervolgen en u hoeft nauwelijks met bagage te zeulen. Alle voortuigen met een hoogte tot 2 meter kunnen parkeren in de P5 parkeergarage. De 8 parkeerniveaus, met uitzondering van het hoogste niveau (8), zijn alle zeven overdekt. De bovenste verdieping is namelijk open. Het parkeertarief van één dag P5 parkeren luchthaven Hamburg bedraagt € 32 euro.  

P8 en P9 Parkeren Hamburg Airport € 71,00 per week

In vergelijking met bovenstaande officiële parkeerlocaties van Hamburg Airport, liggen de P8 en P9 parkeergarages iets verder weg van het luchthavengebouw. Er is namelijk is afstand van 1,5 km tussen P8-9 en de terminals. Deze afstand is te overbruggen middels de gratis shuttle-bussen, die tussen 3:45 en 00:00 op en neer pendelen. De parkeergarages zijn ontworpen voor het lang parkeren Hamburg Airport en hierom moet men minimaal 4 dagen parkeren. Beide garages hebben 7 parkeerniveaus en een maximale ingangshoogte van 2 meter. Voor één week parkeren, inclusief de servicetoeslag van 4 euro, wordt € 71 euro parkeerkosten gerekend.

Vliegen en Parkeren, parkeren vliegveld Hamburg tips!

Bovenstaande informatie is verstrekt van de officiële airportpage. Wilt u lang parkeren bij Hamburg Airport, maar met oog op uw portemonnee? Dan geven wij u graag wat tips.

Wees op tijd met het boeken van uw parkeerplek. Het mag misschien lijken alsof Hamburg Airport over verschillende parkeergarages met veel niveaus beschikt, maar deze staan regelmatig vol geparkeerd, zeker in de hoogseizoenen. Bovendien, zijn de parkeertarieven aan de hoge kant, het parkeren bij luchthaven Hamburg kan veel goedkoper. De alternatieve parkings rondom Hamburg maken dit mogelijk door o.a. hun shuttle services. Deze zijn niet in het bezit van de luchthaven zelf en dus kunnen zij eenvoudig hun tarieven aanpassen. Dit is tevens de reden dat zij voordeliger zijn. Wilt u graag lang parkeren op Hamburg Airport, dan is het dus zeker de moeite waard deze twee mogelijkheden te bekijken. Het betreft een shuttle aanbieder, die tevens de valet parkeervorm aanbiedt en een valet specialist. Al sinds 2013, werkt Vliegen en Parkeren samen met deze twee parkeeraanbieders, om enerzijds het betrouwbaar parkeren maar ook het goedkoop parkeren vliegveld Hamburg voor u mogelijk te maken. Wilt u nog graag een van onze medewerkers spreken, of persoonlijk advies omtrent het parkeren Hamburg Airport? Aarzel dan niet en contact gerust onze gratis klantenservice!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b