#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 31 Juli 2019

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport

Parkeertarieven Frankfurt am Main Airport

Frankfurt Airport is een van de grootste luchthavens van Duitsland en zelfs Europa. De luchthaven bedient jaarlijks ongeveer 475.000 vluchten via 99 verschillende airlines. U kunt het dus wel voorstellen dat het enorm druk is bij de luchthaven. Door de omvang van de luchthaven is er een enorm aanbod aan parkeermogelijkheden. Wij helpen u graag een goed overzicht te krijgen van alle mogelijkheden van parkeren Luchthaven Frankfurt. In dit artikel zetten wij de beschikbare mogelijkheden en bijbehorende parkeertarieven Frankfurt Airport voor u op een rijtje. Zo weet u precies wat er wordt aangeboden en zo kunt u direct zien waar en hoeveel u kunt besparen wanneer u online reserveert.

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week (8 dagen)

Kosten per dag

Transfer afstand/tijd

Officiële parkeermogelijkheden Terminal 1

P4 eParking

Loopafstand

€ 239,00

€ 29,88

100 m

P4 Business

Loopafstand

€ 234,00

€ 29,25

80 m

P2 & P3 Terminal

Loopafstand

€ 121,00

€ 15,13

300 m

Holiday Parking

Shuttle

€ 69,00

€ 8,63

10 km

Officiële parkeermogelijkheden Terminal 2

P8 eParking

Loopafstand

€ 239,00

€ 29,88

100 m

P8 & P9 Terminal

Loopafstand

€ 121,00

€ 15,13

100 m

Holiday Parking

Shuttle

€ 69,00

€ 8,63

11 km

Budget parkeeraanbieders

ParKing

Shuttle

€ 69,00

€ 8,63

15 min

Aeropark Service

Shuttle

€ 99,00

€ 12,38

12 min

Frankfurt Airport Parking

Shuttle

€ 148,00

€ 18,50

15 min

Park Box

Valet

€ 160,00

€ 20,00

0 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste een maand van tevoren in de periode september 2019.
* Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht.

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Frankfurt Airport

In de bovenstaande tabel ziet u een handig een overzicht van de parkeerkosten Frankfurt Airport. De tarieven zijn verdeeld over de twee terminals van Frankfurt Airport. Alle informatie over de officiële parkeeraanbieders komt van de officiële website van de luchthaven. U kunt zien dat er drie verschillende parkeervormen beschikbaar zijn, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Het parkeren op loopafstand is niet via onze website te reserveren en het valet parkeren enkel via onze website en andere boekingsplatformen. Wilt u naast de kosten parkeren Frankfurt Airport wat meer informatie hebben over de aanbieders, lees dan verder.

 

Budget parkeeraanbieders

logo parking

ParKing

ParKing is de meest voordelige parkeeraanbieder bij Frankfurt am Main Airport. U parkeert hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, deze service en de parkeerplaats zijn 24/7 geopend. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten en de parkeerplaats is uitgebreid voorzien in veiligheids- en servicefaciliteiten.

 

logo aeropark service

AeroPark Service

Ook bij AeroPark Service parkeert u in de vorm van shuttle parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 12 minuten reistijd van de luchthaven en ook hier kunt 24/7 gebruik maken van de aangeboden services. De parkeerplaats is goed beveiligd en levert adequate service.

 

logo frankfurt airport parking

Frankfurt Airport Parking

Bij Frankfurt Airport Parking heeft u een ruime keuze in de parkeermogelijkheden. U kunt kiezen voor zowel shuttle- als valet parking en u kunt daarnaast ook overdekt parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten reistijd en is 24/7 geopend.

 

logo parkbox

Park Box

Ook Park Box geeft u een breed scala in de mogelijkheden. U kunt kieze voor shuttle parkeren en valet parkeren en dit ook combineren met overdekt parkeren. De parking is 24/7 geopend maar rekent een extra toeslag bij vertrek of aankomst tussen 20:00 en 06:00, in het weekend en op feestdagen.

 

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 1

p4 frankfurt

P4 eParking & P4 Business

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit respectievelijk de parkeerplaatsen inclusief elektrische laadplaatsen en de business parkeerplaatsen. Op beide parkeerplaatsen parkeert u op slechts 100 meter afstand van de luchthaven. Deze servicemogelijkheden en gemak worden ook doorgerekend in de tarieven en daarom zijn dit de duurste parkeerplaatsen.  
 

p2 frankfurt airport

P2 & P3 Frankfurt

P2 Frankfurt en P3 Frankfurt liggen beide direct bij terminal 1, u parkeert op slechts 300 meter afstand. Deze parkeerplaatsen zijn beter geschikt voor lang parkeren maar nog steeds vrij prijzig. U kunt hier tevens overdekt parkeren.

 

holiday parking frankfurt

Holiday Parking

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een geschikte optie wanneer u op vakantie gaat en wilt parkeren. De aangeboden tarieven maken het zeer aantrekkelijk, u parkeert echter wel verder van de luchthaven en hierdoor bent u meer tijd kwijt. U parkeert op 10 kilometer afstand van de luchthaven.

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 2

p8 frankfurt airport

P8 eParking

Dit is de meest geschikte parkeerplaats wanneer u met een elektrische auto komt, uw auto wilt opladen en vertrekt vanaf terminal 2. Deze parkeerplaats is dus voorzien van elektrische laadplaatsen en ligt op slechts 100 meter afstand van het vliegveld. Dit is de duurste parkeeroptie bij terminal 2.
 

p9 frankfurt airport

P8 & P9 Frankfurt

P8 Frankfurt en P9 Frankfurt liggen beiden op ongeveer 100 meter loopafstand van de luchthaven. U kunt uw auto hier overdekt parkeren en doet dit zeer dichtbij de luchthaven. Dit zijn prima opties wanneer u uw reis start vanaf terminal 2. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden. 

 

holiday parking frankfurt airport

Holiday Parking

Dit is de meest voordelige officiële optie bij terminal 2 van Frankfurt Airport. Deze tarieven van deze parkeerplaats maken het parkeren tijdens een vakantie of andere gelegenheden zeer aantrekkelijk. U parkeert op 11 kilometer afstand en wordt bedient middels een shuttleservice.

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b