#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Juli 2020

Parkeertarieven Frankfurt am Main Airport

Gaat u op reis vanaf Frankfurt am Main Airport en zoekt u parkeren Luchthaven Frankfurt? Wij geven u graag alle informatie betreft de parkeerkosten Frankfurt Airport.

Let op: de officiële P-parkeerplaatsen van Frankfurt Airport zijn niet via onze website te reserveren. Ons parkeeraanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en op de groene 'Zoeken' knop te klikken.

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij 

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Openingstijden


Budget Parkeeraanbieders
 

Park Box € 59,00 € 7,38 Valet 0 min 05:00 - 00:00
Parkheld24 € 63,00 € 7,88 Valet 0 min 24/7
Frankfurt Airport Parking shuttle € 68,00 € 8,50 Shuttle 15 min 24/7
Parkspace24 € 68,00 € 8,50 Valet 0 min 24/7
Frankfurt Airport Parking valet € 97,00 € 12,13 Valet 0 min 24/7


Officiële Parkeermogelijkheden
 

Terminal Parking € 55,00 - € 210,00 € 6,88 - € 26,25 Loopafstand 300M 24/7
Business Parking € 79,00 - € 234,00 € 9,88 - € 29,25 Loopafstand 80M 24/7
eParking € 239,00 € 29,88 Loopafstand 100M 24/7

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Frankfurt Airport

In de bovenstaande tabel ziet u een handig een overzicht van de parkeerkosten Frankfurt Airport. De tarieven zijn verdeeld over de twee terminals van Frankfurt Airport. Alle informatie over de officiële parkeeraanbieders komt van de officiële website van de luchthaven. U kunt zien dat er drie verschillende parkeervormen beschikbaar zijn, namelijk shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Het parkeren op loopafstand is niet via onze website te reserveren en het valet parkeren enkel via onze website en andere boekingsplatformen. Wilt u naast de kosten parkeren Frankfurt Airport wat meer informatie hebben over de aanbieders, lees dan verder.

 

Budget parkeeraanbieders

Park Box Frankfurt Airport


Park Box - Valet

Park Box is de meest voordelige parkeeraanbieder bij Frankfurt am Main Airport. U parkeert hier in combinatie met een bij de prijs inbegrepen shuttleservice, deze service en de parkeerplaats zijn 24/7 geopend. De reistijd bedraagt ongeveer 15 minuten en de parkeerplaats is uitgebreid voorzien in veiligheids- en servicefaciliteiten.

 

Parkheld24 Frankfurt Airport


Parkheld24

Ook bij Parkheld24  parkeert u in de vorm van valet parkeren. De valetbufferzone ligt direct bij de luchthaven en u kunt 24/7 gebruik maken van de aangeboden services. Zodoende bent u altijd snel weer op weg, eerste even een controle van de auto, en u kunt op ieder moment van de dag én nacht parkeren. 

 

Frankfurt Airport Parking


Frankfurt Airport Parking - shuttle

Bij Frankfurt Airport Parking heeft u een ruime keuze in de parkeermogelijkheden. U kunt kiezen voor zowel Frankfurt Airport Parking shuttle als valet parking en u kunt daarnaast ook overdekt parkeren. De parkeerplaats ligt op ongeveer 15 minuten reistijd en is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. 

 

Parkspace24 Frankfurt Airport
Parkspace24

Ook Parkspace24 geeft u een breed scala in de mogelijkheden. U parkeert in combinatie met een valetservice, hierbij levert u uw auto af bij de luchthaven en wordt deze aldaar overgenomen door een chauffeur van de parking. Uw auto kan tegen meerprijs overdekt geparkeerd worden. Houdt rekening met een nachttoeslag van € 35,00!

 

Frankfurt Airport Parking
Frankfurt Airport Parking - valet 

Zoals eerder benoemd kunt u ook kiezen voor Frankfurt Airport Parking valet. Uw auto wordt op dezelfde nette en veilige parkeerplaats geparkeerd maar omdat u met een valetservice parkeert hoeft u dit niet zelf te doen! Ook hier kunt u 24/7 parkeren, uw auto overdekt (laten) parkeren en zelfs uw auto laten wassen!

 

 

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 1

p4 frankfurt

P4 eParking & P4 Business

Zoals de naam al doet vermoeden zijn dit respectievelijk de parkeerplaatsen inclusief elektrische laadplaatsen en de business parkeerplaatsen. Op beide parkeerplaatsen parkeert u op slechts 100 meter afstand van de luchthaven. Deze servicemogelijkheden en gemak worden ook doorgerekend in de tarieven en daarom zijn dit de duurste parkeerplaatsen.  
 

p2 frankfurt airport

P2 & P3 Frankfurt

P2 Frankfurt en P3 Frankfurt liggen beide direct bij terminal 1, u parkeert op slechts 300 meter afstand. Deze parkeerplaatsen zijn beter geschikt voor lang parkeren maar nog steeds vrij prijzig. U kunt hier tevens overdekt parkeren.

 

holiday parking frankfurt

Holiday Parking

Zoals de naam al doet vermoeden is dit een geschikte optie wanneer u op vakantie gaat en wilt parkeren. De aangeboden tarieven maken het zeer aantrekkelijk, u parkeert echter wel verder van de luchthaven en hierdoor bent u meer tijd kwijt. U parkeert op 10 kilometer afstand van de luchthaven.

 

Parkeertarieven Frankfurt Airport Terminal 2

p8 frankfurt airport

P8 eParking

Dit is de meest geschikte parkeerplaats wanneer u met een elektrische auto komt, uw auto wilt opladen en vertrekt vanaf terminal 2. Deze parkeerplaats is dus voorzien van elektrische laadplaatsen en ligt op slechts 100 meter afstand van het vliegveld. Dit is de duurste parkeeroptie bij terminal 2.
 

p9 frankfurt airport

P8 & P9 Frankfurt

P8 Frankfurt en P9 Frankfurt liggen beiden op ongeveer 100 meter loopafstand van de luchthaven. U kunt uw auto hier overdekt parkeren en doet dit zeer dichtbij de luchthaven. Dit zijn prima opties wanneer u uw reis start vanaf terminal 2. Er zijn echter voordeligere mogelijkheden. 

 

holiday parking frankfurt airport

Holiday Parking

Dit is de meest voordelige officiële optie bij terminal 2 van Frankfurt Airport. Deze tarieven van deze parkeerplaats maken het parkeren tijdens een vakantie of andere gelegenheden zeer aantrekkelijk. U parkeert op 11 kilometer afstand en wordt bedient middels een shuttleservice.

 

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2020.
  • Enkel de beschikbare parkeerproducten in bovengenoemde periode zijn toegevoegd in het overzicht.
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b