#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 16 Aug 2019

Parkeertarieven Bremen Airport

Parkeertarieven Bremen Airport

Bremen Airport is een van de oudste luchthavens ter wereld en voor Duitse begrippen een kleine luchthaven. Toch reizen er jaarlijks 3 miljoen reizigers via de luchthaven en het grootste deel hiervan is op zoek naar een parkeerplaats en de parkeertarieven Luchthaven Bremen. Er zijn, in vergelijking met andere luchthavens, weinig mogelijkheden van Vliegveld Bremen parkeren. Er zijn slechts twee officiële parkeermogelijkheden en via onze website op het moment van schrijven drie alternatieve mogelijkheden.

Wij willen toch graag een duidelijk beeld schetsen van de parkeerkosten Bremen Airport. In dit artikel beschrijven wij de parkeermogelijkheden, de bijbehorende tarieven en creëren we een duidelijk overzicht. Gaat u op reis vanaf Bremen Airport en wilt u meer weten over de kosten parkeren Bremen Airport? Lees dan vooral verder!

 

Parkeeraanbieder

Parkeervorm

Kosten per week

(8 dagen)

Kosten per dag

Transfer tijd

Officiële Parkeermogelijkheden

P1

Loopafstand

Niet beschikbaar

Niet beschikbaar

4 min

P2

Loopafstand

€ 75,00

€ 9,38

5 min

Budget Parkeeraanbieders

MyParkPoint

Shuttle

€ 30,00

€ 3,75

10 min

MyParkPoint

Shuttle

€ 33,99

€ 4,25

3 min

Airparks Flughafendamm

Shuttle

€ 34,99

€ 4,37

3 min

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode september 2019.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Overzicht van de parkeertarieven bij Bremen Airport

In het bovenstaande overzicht kunt u in één oogopslag zien wat de Bremen Airport parkeertarieven zijn. De tabel is verdeeld in twee secties, de officiële parkeermogelijkheden en de budget parkeeraanbieders. De officiële mogelijkheden zijn beide parkeerplaatsen op loopafstand en beiden niet te reserveren via onze website. De niet beschikbare locatie is doorgaans de duurste optie. De budget parkeeraanbieders zijn veruit de goedkoopste opties en zijn direct via onze website te reserveren. Alle drie de parkeeraanbieders bieden een parkeerplaats aan middels shuttleservice en zitten op drie tot tien minuten van de luchthaven. Tijdens een week parkeren kunt u al tientallen euro’s besparen en u levert niets in op service en reistijd.

 

Budget Parkeeraanbieders

myparkpoint bremen airport

MyParkPoint

Bij de meest voordelige parkeeraanbieder MyParkPoint parkeert u inclusief shuttleservice, deze brengt u in ongeveer 10 minuten naar de luchthaven. De parkeerplaats is geopend van 04:00 tot 00:00 en u kunt uw autosleutels behouden tijdens uw reis. Uw auto staat geparkeerd op een nette en goed beveiligde parkeerplaats.

 

parkflug24 bremen airport

Parkflug24

Bij Parkflug24 zijn de openingstijden 04:00 tot 23:00, de parkeerplaats is dus niet 24/7 geopend zoals de naam wellicht doet vermoeden. De shuttlebus brengt u in ongeveer 3 minuten naar de luchthaven en ook hier kunt u uw autosleutels behouden. U kunt tegen een kleine meerprijs ook overdekt parkeren.

 

airparks flughafendamm bremen airport

Airparks Flughafendamm

De parking Airparks Flughafendamm is onze ‘duurste’ parkeeraanbieder, de tarieven verschillen echter minimaal en hier parkeert u nog steeds voor de helft van het geld t.o.v. de officiële parkings. De parking is 24/7 geopend en de reistijd bedraagt ongeveer 3 minuten. Het terrein kent geen maximale inrijhoogte en is afgesloten middels omheining en een slagboom.

 

 

Officiële Parkeermogelijkheden

P1  Bremen Airport

P1 Bremen Airport

Wilt u de laagst mogelijke tarieven parkeren Bremen Airport, dan kunt u beter verder zoeken. Dit is namelijk de duurste parkeeroptie rondom Vliegveld Bremen. De overdekt parkeerplaats ligt op 100 meter afstand van de luchthaven wat betekent dat u ongeveer 4 minuten onderweg bent.

 

P2 Bremen Airport

P2 Bremen Airport

Ook hier parkeert u overdekt, wel zo fijn om te weten dat uw auto goed beschermd staat. Hier betaalt u echter ook voor, de tarieven zijn meer dan tweemaal zo hoog dan bij de alternatieve gelegenheden. U parkeert op 150 meter afstand, dus bent u ongeveer 5 minuten onderweg naar de luchthaven. 

 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )