Parkeerstress tijdens de meivakantie

parkeerplaats

Topdrukte tijdens de meivakantie geeft weer parkeerstress. De meivakantie is pas net begonnen maar de meeste parkeerplaatsen zijn al gereserveerd. Althans, dat is zoals het zou moeten zijn. In werkelijkheid boeken nog ontzettend veel reizigers op het laatste moment een parkeerplaats merkt Vliegenenparkeren.nl op!

Wat ze bij Vliegen en Parkeren zien is dat de vliegreiziger zijn parkeerplaats veelal reserveert de dag ervoor of zelfs op de dag zelf nog. Zo waren afgelopen weekend 60% van de reserveringen voor de dag er op en 8% van de reserveringen voor de dag zelf.

Op dit moment is het echter nog gekker! Opmerkelijk is dat deze ochtend maar liefst 40% van de reserveringen voor de dag zelf zijn! Van deze 40% is 70% van de reserveringen gepland voor binnen nu en drie uur! Erg last minute dus. Gelukkig zijn de parkeerplaatsen nog te reserveren tot een uur voor aanvang.

 

Schiphol

Voor wie nu nog een parkeerplaats wilt reserveren bij Schiphol tijdens de meivakantie is fors duurder uit dan een week geleden. De goedkopere opties rondom Schiphol zijn volledig vol geboekt en dat betekend dat de prijzen gestegen zijn van € 38,- naar € 60,-! Schiphol gaat hier echter nog ver overheen! De prijzen Schiphol Smart parking voor 8 dagen parkeren zijn gestegen van € 49,50,- naar € 82,-.

 

Brussel-Zaventem

Het goede nieuws komt van Brussel-Zaventem. Hier zijn de prijzen met 50% gedaald in vergelijking tot vorig jaar! Destijds was de gemiddelde prijs voor 8 dagen parkeren bij Zaventem nog € 81,-, dit is nu € 47,- en er is nog voldoende beschikbaarheid!

 

Düsseldorf Airport

De parkings bij Düsseldorf hanteren zeer flexibele prijzen. Wie zijn parkeerplaats tijdig had geboekt kon parkeren voor € 38,- voor 8 dagen. Inmiddels zijn deze prijzen gestegen tot € 49,-. Bij Düsseldorf Airport zijn ontzettend veel parkeerplaatsen dus zij kunnen deze topdrukte makkelijk aan.

 

Een foutje zit in een klein hoekje!

Ook vandaag zijn er weer vliegreizigers die vol goede moet vertrekken naar de luchthaven. Echter, is het wel belangrijk dat dan het juiste vliegveld ingegeven wordt! Ook tijdens de mei vakantie vertrekken weer diverse reizigers naar Brussel-Zaventem in plaats van Brussel-Charleroi of naar Düsseldorf in plaats van Düsseldorf-Weeze! De tip van Vliegen en Parkeren is: Zorg voor een goede voorbereiding dat bespaard enorm veel stress!

Vorige blogs

Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

Veilig en zeker
timo waving