#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Informatief 06 Sept 2017

Parkeer Schiphol Tips voor de herfstvakantie

Parkeer Schiphol Tips voor de herfstvakantie

De zomervakantie is voor velen alweer voorbij en dat betekend dat we terug kunnen blikken op de afgelopen periode en vooruit kunnen kijken naar de herfstvakantie. Schiphol Parking rondom Schiphol of Schiphol P3 was deze zomer wederom ontzettend druk. Ook dit jaar waren er periodes dat Smart parking Schiphol volledig bezet was. Deze drukte betekent niet alleen dat er geen parkeerplaatsen meer zijn maar ook dat de prijzen voor de laatste plekken flink omhoog schieten. Wie tijdig reserveert (bijvoorbeeld 2 maanden van tevoren) Parkeert voor een bedrag van €49,50 8 dagen bij Schiphol. Echter, indien u later boekt kan dit bedrag voor dezelfde periode oplopen tot €89,50. Er zijn vele opties op het gebied van langparkeren Schiphol tijdens de herfstvakantie.  Nu lijkt de herfstvakantie nog ver weg maar dat kan u juist veel voordeel opleveren door uw parkeerplaats juist nu te reserveren! Wij geven u enkele handige tips zodat u kunt besparen op Schiphol langparkeren maar wel veilig en vertrouwd kunt parkeren. Wilt u alles met elkaar vergelijken doe dit dan op onze parkeren Schiphol Airport pagina.

Schiphol Smart Parking, Parkeren op het vliegveld

Wie graag kiest voor het parkeren van zijn of haar auto op het vliegveld kiest voor Parkeren Schiphol P3 / Schiphol Smart parking. Met het vooraf reserveren van een parkeerplek bij Schiphol kunt u gemakkelijk veel geld besparen. Via Vliegen en Parkeren kunt u gemakkelijk de tarieven vergelijken en uw parkeerplaats direct reserveren!

De Vliegen en Parkeren Deal, Goedkoop parkeren met gratis sleutelbehoud

Op onze site vindt u de unieke Vliegen en Parkeren Deal. Deze vindt u in 2 varianten: overdekt parkeren Schiphol en niet overdekt parkeren. Bij beide locaties kunt u gratis uw sleutels behouden, dit zit bij de budget optie AutoMotel niet inbegrepen. 8 dagen parkeren kost u slechts €44,00 en voor de Vliegen en Parkeren Deal overdekt is dit €47,00. De locaties zijn zeer goed verzorgd en dat geeft direct een vertrouwd gevoel.

AutoMotel, budget parking Schiphol

Wij vinden Automotel het beste budget merk waarbij u vertrouwd kiest voor goedkoop parkeren bij Schiphol. Er zijn meerdere merken waarbij u goedkoop kunt parkeren. Echter, is het serviceniveau hiervan te laag. Dit is de reden dat we deze niet opnemen of verwijdert hebben van onze website. AutoMotel biedt u een uitstekende shuttle service aan en tegen een extra betaling kunt u uw autosleutels behouden.

Central Parking, Valet parking Schiphol

Inmiddels een begrip: Central Parking. Goedkoop lang parkeren Schiphol en toch genieten van valet parking. Valet parking bij Schiphol werkt net wat anders dan het ‘gewone’ shuttle parkeren. U bent binnen een mum van tijd weer op weg doordat u met uw auto doorrijd tot aan de vertrekhal in plaats van naar de parking. Uw auto wordt overgenomen door Cetral parking en bij terugkomst weer bij de aankomsthal voor u klaargezet!

Meer weten over shuttle parkeren en valet parking? Bekijk dan hier de video’s! 

Bekijk informatief-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b