#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 23 Maart 2020

P3 Schiphol

Gaat u op vliegreis vanaf Schiphol Airport, gaat u parkeren bij Schiphol en wilt u meer informatie over P3 Schiphol Airport? Wij geven u alle informatie!

Let op: dit is slechts een kleine selectie van ons parkeeraanbod, u vindt ons gehele beschikbare aanbod door bovenaan uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. 

 

Alle info over de parkeerplaats P3 SchipholP3 Schiphol

De parkeerplaats P3 lang parkeren Schiphol, voorheen ook wel Smart Parking Schiphol genoemd, is een veel geboekte officiële parkeerplaats van Schiphol. Deze parkeerplaats wordt veelvuldig online gereserveerd omdat er grote prijsverschillen kunnen optreden bij het parkeren mét online reservering en zonder online reservering?

Het P3 Schiphol terrein is uitstekend bereikbaar via de A4 snelweg en ligt gevestigd aan de Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol in Haarlemmermeer. P3 Schiphol ligt dus niet direct op het luchthaventerrein, maar op vijf minuten reisafstand en is daarom een shuttle parking. Dat betekent dat u eerst naar P3 rijdt, hierna vervolgt u de reis naar de vertrekhal middels een shuttlebus. Deze pendelbus is gratis, vertrekt iedere 10 minuten vanaf het P3 terrein naar de terminal en rijdt 24 uur per dag. De reistijd tot aan Schiphol Airport bedraagt slechts 5 minuten.

Direct bij de ingang van P3 vindt u een handig in- en uitlaadpunt voor bagage, zodat u niet meer met koffers hoeft te zeulen na het parkeren. Daarnaast beschikt het gehele terrein over cameratoezicht en het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk in de parkeergarage op P3.

Het P3 parkeerterrein biedt de mogelijkheid om zowel overdekt- als niet overdekt te parkeren. Let wel: Auto’s tot een hoogte van 1.90 meter hebben deze keuze, grotere auto's kunnen enkel op het buiten parkeerterrein terecht. Vooraf een reservering maken is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen in verband met schaarste. Zo kunt u met een zorgeloos gevoel aan de reis beginnen en bent u verzekerd van een parkeerplek!

 

Parkeertarieven van P3 Schiphol

Parkeeraanbieder Kosten incl. 
reservering
Kosten excl.
reservering
Parkeertermijn Transfer tijd Sleutelbehoud
P3 Schiphol - Terrein  € 60,38 € 112,50 8 dagen 5 Min
P3 Schiphol - Garage € 73,50 € 122,50 8 dagen 5 Min
P3 Schiphol - Terrein € 73,50 € 165,00 15 dagen 5 Min
P3 Schiphol - Garage € 100,25 € 175,00 15 dagen 5 Min

 

Zoals u kunt zien, zitten er behoorlijk wat prijsverschillen tussen het wel of niet online reserveren. U kunt al snel tientallen euro’s besparen terwijl u op dezelfde parkeerplaats parkeert! U kunt zonder reservering op de dag van vertrek nog een parkeerplek vinden, maar dan betaalt u de tarieven in de ‘’geen reservering’’ kolom.

Wenst u op P3 lang parkeren te staan tijdens de reis? Zorg dan dat u vooraf uw reservering maakt om kosten te besparen! Daarbij geldt ook nog: Hoe eerder u reserveert, hoe voordeliger!

 

Vergelijk de parkeertarieven van P3 Schiphol

Naast de Schiphol P3 locatie, ook wel Smart Parking Schiphol genoemd, zijn er nog andere parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport. Deze aanbieders bieden parkeerplaatsen aan inclusief een shuttle of valetservice, maar dat stukken voordeliger. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vergelijkbare parkings. Klik op hun naam voor meer informatie, foto’s, service- en veiligheidsfaciliteiten en bekijk meteen of zij beschikbaar zijn tijdens uw reisperiode!

 

Overzicht van de Parkeertarieven bij Schiphol

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Sleutelbehoud


Officiële Parkeermogelijkheden
 

P3 Schiphol - Terrein € 60,38 € 7,55 Shuttle 5 min
P3 Schiphol - Garage € 73,50 € 9,19 Shuttle 5 min


Alternatieve Parkeermogelijkheden
 

MOBIHUB - Budget € 32,72 € 4,09 Shuttle 9 min
24:7 Parking € 35,95 € 4,49 Shuttle 9 min
ParkFly € 50,00 € 6,25 Shuttle 12 min
Move On Parking € 52,45 € 6,56 Shuttle 8 min

The Valet Guys

€ 56,00 € 7,00 Valet 0 min

 

U vindt ons gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina onder ‘Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!’ uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt uw gewenste parkeeraanbieder direct reserveren, u ontvang vervolgens uw boeking en alle informatie per e-mail.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 en 15 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode april 2020.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b