#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 29 Dec 2018

P3 Lang Parkeren

P3 Lang Parkeren Schiphol

De P3 lang parkeren Schiphol Airport is een van de meest geboekte parkings op- of rondom het Amsterdamse vliegveld. Dat komt omdat men hier relatief goedkoop kan lang parkeren Schiphol. P3 Lang Parkeren Schiphol werd voorheen Smart Parking Schiphol genoemd en wordt sterk aanbevolen wanneer men langer dan 3 dagen op reis gaat. In dit artikel vindt u alle informatie over de P3 Lang Parkeren voorziening van vliegveld Schiphol.

Alle info over P3 Smart Parking Schiphol

Het P3 terrein is uitstekend bereikbaar via de A4 snelweg en ligt gevestigd aan de Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol in Haarlemmermeer. P3 Schiphol ligt dus niet direct op het luchthaventerrein, maar op vijf minuten reisafstand en is daarom een shuttle parking. Dat betekent dat u eerst naar P3 rijdt, hierna vervolgt u de reis naar de vertrekhal middels een shuttle bus. Deze pendelbus is gratis, vertrekt iedere 10 minuten vanaf het P3 terrein naar de terminal en rijdt 24 uur per dag. De reistijd tot aan Schiphol Airport bedraagt slechts 5 minuten. Direct bij de ingang van P3 vindt u een handig in- en uitlaadpunt voor bagage, zodat u niet meer met koffers hoeft te zeulen na het parkeren. Daarnaast beschikt het gehele terrein over camera toezicht en het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk in de parkeergarage op P3. Het P3 parkeerterrein biedt de mogelijkheid om zowel overdekt- als niet overdekt te parkeren. Let wel: Auto’s tot een hoogte van 2 meter hebben deze keuze, auto’s hoger dan 2m kunnen enkel op het buiten parkeerterrein terecht. Vooraf een reservering maken is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen in verband met schaarste. Zo kunt u met een zorgeloos gevoel aan de reis beginnen en bent u verzekerd van een parkeerplek!

Parkeertarieven P3 Lang Parkeren Schiphol

Zoals hierboven benoemd, het vooraf reserveren van uw parking op P3 is niet noodzakelijk. Echter, bij Vliegen en Parkeren raden we dit wel aan. Niet alleen om zeker te zijn van een parkeerplaats, maar ook omdat het kosten bespaart. Behalve het wel- of niet vooraf reserveren, zijn de parkeertarieven ook afhankelijk wel het wel/niet overdekt parkeren. In onderstaande tabel vindt u deze kosten in één oogopslag terug.

 

Parkeertermijn

Vooraf online gereserveerd

Geen reservering

P3 Lang Parkeren Terrein

8 dagen

€ 57,50

 € 102,50

P3 Lang Parkeren Garage

8 dagen

€ 80

 € 112,50

P3 Lang Parkeren Terrein

15 dagen

€ 95,50

 € 115

P3 Lang Parkeren Garage

15 dagen

€ 105

 € 165

 

Zoals u kunt zien, zitten er behoorlijk wat prijsverschillen tussen het wel of niet online reserveren. U kunt zelfs zonder reservering op de dag van vertrek nog een parkeerplek vinden, maar dan betaalt u de tarieven in de ‘’geen reservering’’ kolom. Wenst u op P3 lang parkeren te staan tijdens de reis? Zorg dan dat u vooraf uw reservering maakt om kosten te besparen! Daarbij geldt ook nog: Hoe eerder u reserveert, hoe voordeliger! Boek vooraf eenvoudig uw goedkoop lang parkeren Schiphol parking!

Naast de Smart Parking, de P3 lang parkeren locatie zijn er nog andere parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport. Deze aanbieders bieden dezelfde parkeerservice aan, maar goedkoper. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vergelijkbare parkings. Klik op hun naam voor meer informatie, foto’s, service- en veiligheidsfaciliteiten en bekijk meteen of zij beschikbaar zijn tijdens uw reisperiode! Deze parkeertarieven zijn gebaseerd op januari 2019 en er wordt vanuit gegaan dat er vooraf online gereserveerd is.

 

Schiphol Airport Parkeren

8 dagen  

15 dagen

Afstand vliegveld

P3 Smart Parking Terrein

€ 57,50

€ 95,50

5 min met shuttle

P3 Smart Parking Garage

€ 80

€ 105

5 min met shuttle

Budget Shuttle

€ 32,50

€ 47,75

9 min met shuttle

24/7 Parking Shuttle

€ 41,75

€ 66,25

9 min met shuttle

Move on Parking

€ 42,50

€ 71

8 min met shuttle

 

Zoals u zelf kunt zien, kan het lang parkeren Schiphol goedkoop. Zelfs als u gebruik maakt van de budget P3 Parking van Schiphol, betaalt u niet de laagste prijs. Bij bovenstaande aanbieders is dat wel het geval. Bovendien, zijn de services en shuttle diensten minstens net zo goed als die op P3 lang parkeren. Ook hier rijdt u eerst naar het adres van de parking, hierna wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven verder vervoerd. Alle bovenstaande parkeeraanbieders zijn online te reserveren via onze website. Vul eenvoudig uw reisdata in en het reserveren is al binnen twee minuten gebeurd, hiervoor hoeft u niet eens een account aan te maken! Voor de meest goedkope mogelijkheden, bekijk onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol en reserveer direct de meest goedkope parkeerplek! 

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )