#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 08 Okt 2019

P3 Lang Parkeren Schiphol

P3 Lang Parkeren Schiphol

De parkeerplaats P3 lang parkeren Schiphol, voorheen ook wel Smart Parking Schiphol genoemd, is een veel geboekte officiële parkeerplaats van Schiphol. Deze parkeerplaats wordt veelvuldig online gereserveerd omdat er grote prijsverschillen kunnen optreden bij het parkeren mét online reservering en zonder online reservering. Dus wilt u lang parkeren Schiphol? In dit artikel vindt u alle informatie over de deze parkeervoorziening, vermelden we alle tarieven en vergelijken we deze met een aantal alternatieve mogelijkheden.

Let opP3 Schiphol Airport is nu ook direct via onze website te reserveren! U vindt ons gehele beschikbare aanbod door bovenaan uw reisdata te selecteren en op 'Zoeken' te klikken. De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 en 15 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.

 

Parkeertarieven P3 Lang Parkeren Schiphol
 

Parkeeraanbieder

Kosten met reservering

Kosten zonder reservering

Parkeertermijn

Transfer tijd

Sleutel- behoud

P3 Schiphol

P3 Schiphol Terrein

€ 67,50

€ 112,50

8 dagen

5 min

P3 Schiphol Garage

€ 80,00

€ 122,50

8 dagen

5 min

P3 Schiphol Terrein

€ 102,50

€ 165,00

15 dagen

5 min

P3 Schiphol Garage

€ 115,00

€ 175,00

15 dagen

5 min

 

Alle info over de parkeerplaats P3 Schiphol

Het P3 Schiphol terrein is uitstekend bereikbaar via de A4 snelweg en ligt gevestigd aan de Holiday Avenue, 1118 ZG Schiphol in Haarlemmermeer. P3 Schiphol ligt dus niet direct op het luchthaventerrein, maar op vijf minuten reisafstand en is daarom een shuttle parking. Dat betekent dat u eerst naar P3 rijdt, hierna vervolgt u de reis naar de vertrekhal middels een shuttlebus. Deze pendelbus is gratis, vertrekt iedere 10 minuten vanaf het P3 terrein naar de terminal en rijdt 24 uur per dag. De reistijd tot aan Schiphol Airport bedraagt slechts 5 minuten.

Direct bij de ingang van P3 vindt u een handig in- en uitlaadpunt voor bagage, zodat u niet meer met koffers hoeft te zeulen na het parkeren. Daarnaast beschikt het gehele terrein over cameratoezicht en het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk in de parkeergarage op P3.

Het P3 parkeerterrein biedt de mogelijkheid om zowel overdekt- als niet overdekt te parkeren. Let wel: Auto’s tot een hoogte van 1.90 meter hebben deze keuze, grotere auto's kunnen enkel op het buiten parkeerterrein terecht. Vooraf een reservering maken is niet verplicht, maar wordt wel aanbevolen in verband met schaarste. Zo kunt u met een zorgeloos gevoel aan de reis beginnen en bent u verzekerd van een parkeerplek!

 

Zoals u kunt zien, zitten er behoorlijk wat prijsverschillen tussen het wel of niet online reserveren. U kunt bij een parkeertermijn van 15 dagen al tot € 60 besparen terwijl u op dezelfde parkeerplaats parkeert! U kunt zonder reservering op de dag van vertrek nog een parkeerplek vinden, maar dan betaalt u de tarieven in de ‘’geen reservering’’ kolom. Wenst u op P3 lang parkeren te staan tijdens de reis? Zorg dan dat u vooraf uw reservering maakt om kosten te besparen! Daarbij geldt ook nog: Hoe eerder u reserveert, hoe voordeliger!

 

Vergelijk de parkeertarieven van P3 Schiphol

Naast de P3 locatie, ook wel Smart Parking Schiphol genoemd, zijn er nog andere parkeermogelijkheden bij Schiphol Airport. Deze aanbieders bieden parkeerplaatsen aan inclusief een shuttle of valerservice, maar dat stukken voordeliger. Hieronder vindt u enkele voorbeelden van vergelijkbare parkings. Klik op hun naam voor meer informatie, foto’s, service- en veiligheidsfaciliteiten en bekijk meteen of zij beschikbaar zijn tijdens uw reisperiode!

U vindt ons gehele beschikbare aanbod door bovenaan de pagina onder ‘Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie!’ uw reisdata te selecteren en op de groene ‘Zoeken’ knop te klikken. U kunt uw gewenste parkeeraanbieder direct reserveren.

 

Parkeeraanbieder

Kosten per week (8 dagen)

Kosten per 2 weken (15 dagen)

Parkeervorm

Transfer tijd

Sleutel-

behoud

P3 Schiphol

P3 Schiphol Terrein

€ 67,50

€ 112,50

Shuttle

5 min

P3 Schiphol Garage

€ 80,00

€ 122,50

Shuttle

5 min

Alternatieve Shuttle Mogelijkheden

24:7 Parking

€ 36,49

€ 58,49

Shuttle

9 min

X

The Shuttle Guys

€ 37,00

€ 59,00

Shuttle

15 min

24:7 Parking Premium

€ 37,44

€ 59,44

Shuttle

9 min

Alternatieve Valet Mogelijkheden

24/7 Valet

€ 59,97

€ 82,49

Valet

0 min

X

ParkingPoint

€ 59,98

€ 84,49

Valet

0 min

X

The Valet Guys

€ 60,00

€ 80,00

Valet

0 min

X

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 en 15 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode oktober 2019.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen direct van de officiële Schiphol Airport parkeren website.
  • Klik in de tabel op de naam van de parkeeraanbieder en reserveer direct
Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b