#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Nov 2018

P3 Parkeren Keulen

P3 Parkeren Keulen

Wanneer u op vliegreis gaat vanaf Keulen Airport bent u hoogstwaarschijnlijk ook op zoek naar een parkeerplaats bij de luchthaven. Wanneer u kiest voor parkeren Keulen Airport is het zaak om ruim van tevoren een parkeerplaats te reserveren. De luchthaven zelf heeft vier verschillende opties voor het parkeren van uw auto. U kunt uw auto overdekt parkeren bij parkeergarages P1, P2 en P3 Keulen Airport. Op Parkeerplaats Noord kunt u uw auto onoverdekt parkeren en hier is geen maximale doorrijhoogte. Op onze blogpagina vindt uitgebreide informatie over de luchthavens en verschillende parkeerterreinen. In dit artikel vertellen wij u alles wat u moet weten over parkeergarage P3 Luchthaven Keulen. Wij helpen u graag op weg!

Alle info over P3, parkeren Keulen Airport

P3 Vliegveld Keulen is de grootste officiële parking van Keulen Bonn Airport. P3 Keulen biedt plaats aan maar liefst 6.324 auto’s, hiermee is het net wat groter dan parkeergarage P2 en ruim 5x zo groot als parkeergarage P1. De parkeerplaats Keulen P3 is het verst verwijderd van Keulen Airport van alle parkeeropties. De afstand van P3 tot terminal 2 is ongeveer 350 meter en 7 minuten loopafstand. Wanneer u veel bagage mee moet sjouwen is P3 dus niet de meest ideale optie, maar hier betaalt u dan ook minder voor de lagere gradatie van gemak. U kunt maximaal 6 weken parkeren op P3 en ook hier is een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter.

Parkeertarieven P3 Keulen Bonn Airport

P3 is de meest voordelige parkeeroptie van Keulen Airport, u levert namelijk enigszins in op gemak. U parkeert namelijk verder weg van het vliegveld en het is niet de meest ideale optie wanneer u veel bagage meeneemt. Toch ligt de parking nog steeds zeer dichtbij de luchthaven en is nog steeds een comfortabele optie. Parkeren op P3 kost u € 3 per uur en € 24 voor een hele dag.

Parkeren Vliegveld Keulen

1 week

2 weken

Afstand

 

 

 

 

P3 Parkeergarage

€ 54

€ 108

7 min lopen

 

 

 

 

Park and Fly Keulen

€ 54

€ 91

6 min met shuttle

 

 

 

 

Idealparken

€ 50

€ 70

8 min met shuttle

 

 

 

 

Flughafen Parkplatz

€ 41

€ 59

10 min met shuttle

 

Parktime

 

€ 32

 

€ 53

 

15 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn op basis van november 2018

Ondanks dat P3 de meest voordelige parkeeroptie van Keulen Airport is, is het nog steeds prijziger dan ons Keulen Airport parking aanbod. U kunt op een week parkeren nog steeds tientallen euro´s besparen, terwijl u nauwelijks tot niets inlevert op gemak van het parkeren. Shuttle parkeren is de meest gebruikte parkeervorm rondom vliegvelden en dat is dan ook niet voor niets.

Handige tips en info over Vliegen en Parkeren

Welke keuze u ook maakt, u wilt zeker weten dat uw auto op een veilige en betrouwbare parkeerplaats staat. Wij werken aan een zo uitgebreid maar tevens ook zo betrouwbaar mogelijk parkingportfolio. Al onze parkings zijn dan ook uitgebreid gescreend, voldoen aan onze strenge eisen en zijn ook officieel gecertificeerde parkeerbedrijven. U vindt ons beschikbare aanbod door uw vliegveld en reisdata in te vullen. U kunt vervolgens de vergelijking maken en direct reserveren, dit duurt slechts twee minuutjes! Wilt u goedkoop parkeren Keulen Airport, klik dan op de link!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )