#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 28 Febr 2019

Parkeren op P3 Holiday Brussels Airport

P3 Brussel Airport

Vanwege de jaarlijks toenemende vliegreizigers op Brussel Airport, kan het hier druk worden met parkeren! Het is daarom goed dat u zich hierin verdiept alvorens de reis. Zo komt u niet voor verrassingen te staan vlak voor de reis. Het parkeren Zaventem kan op verschillende manieren. In dit artikel zoomen we in op de P3 Parking Zaventem, wat een officiële on-airport parkeerlocatie is. Alles wat u moet en wilt weten over deze parkeergelegenheid, vindt u in onderstaande tekst.

Let op: P3 Brussel Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Brussel Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alles wat u wilt weten over het lang parkeren Brussel Airport

De P3 Holiday Parking doet vermoeden dat u hier goedkoop kunt lang parkeren Zaventem. Echter, de P3 van Brussel hanteert dezelfde parkeertarieven als de P2 Economy Parking van het vliegveld. Deze discount parking Zaventem beschikt over in totaal 2400 parkeerplaasten, dat lijkt misschien veel maar vanwege de goede locatie is hij vaak volgeboekt. De P3 Zaventem bevindt zich namelijk maar op enkele minuten lopen van de terminal en maakt daarmee het comfortabel parkeren mogelijk. Het elektrisch opladen van uw auto is hier mogelijk en daarbij staat uw auto droog gedurende de reis! Verder kunt u hier 24 uur per dag uitrijden en kan men betalen met zowel cash- als kaart aan de betaalautomaten. U kunt hier last-minute nog terecht want het maken van een online reservering is niet verplicht!

Parkeertarieven P3 Holiday Parking Zaventem

Zoals reeds benoemd heeft de P3 dezelfde parkeertarieven als de P2 van Zaventem. Dat houdt in dat u hier voor € 20 euro per dag terecht kunt. De kosten van 7 dagen parkeren zijn € 108 euro en indien u wilt lang parkeren Zaventem bedraagt het parkeertarief € 171 euro voor drie weken. Verblijft u een andere periode, bekijk dan onderstaande tabel met termijnen en tarieven. Bovendien vindt u alternatieve parkeergelegenheden in de tabel. Deze parkings bieden u een shuttle parking en zijn niet in het bezit van de luchthaven. Dat betekent dat zij hun eigen parkeertarieven kunnen bepalen en dus een stuk goedkoper zijn! Wellicht het overwegen waard… Klik op hun naam voor meer informatie. 

Lang Parkeren

Brussel Airport

8 dagen

14 dagen

Afstand

P3 Holiday (official)

€ 113

€ 145,00

3 min lopen

Sky Parking Zaventem

€ 34,00

€ 68,00

10 min shuttle

Park Flug Zaventem

€ 38,80

€ 67,80

8 min shuttle

Holiday Inn

€ 44,50

€ 64,00

6 min shuttle

Aeropark 1000

€ 57,99

€ 76,99

7 min shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de parkeertarieven van april 2019 en verschaft van de officiële Brussels South Airport website.

Hierboven kunt u zelf zien dat de parkeertarieven nogal uiteenlopen als het gaat om lang parkeren Brussel Airport. Het is daarom verstandig u vooraf goed te laten informeren. Indien u op de naam van een parking klikt, vindt u de beschikbaarheden, service-/veiligheidsfaciliteiten en kunt u direct een boeking maken! Daarvoor is geen account nodig en dit duurt slechts twee minuutjes. Ga voorbereid op reis met Vliegen en Parkeren en boek uw parking tijdig om stress te voorkomen en geld te besparen!

Overige info over het parkeren Zaventem

 Voor de allerlaagste parkeerdeals, bekijk onze top 5 goedkoop lang parkeren Zaventem. Daarin zochten wij onlangs uit wat de meest goedkope parkeermogelijkheden zijn rondom Brussels Airport. Wilt u toch liever gebruik maken van de on-airport parkeerproducten, dan kunt u misschien de Pcard+ overwegen. Deze kaart geeft u namelijk financiële voordelen en is vooral interessant indien u vaker vanaf Brussel Airport reist. Het parkeren van 30 minuten is namelijk gratis (tot 2 keer per dag) en vanaf 30 minuten betaalt u 2 euro minder per uur tot een maximum van 24 uur. Wanneer u langer dan 24 verblijft, krijgt u 10% korting op het totale parkeerbedrag! Zo wordt het lang parkeren Brussel Airport een vast stukje aantrekkelijker …

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b