#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 27 Okt 2018

P23 Dusseldorf Airport

P23 Parkeren Dusseldorf

Het parkeerterrein van lang parkeren luchthaven Dusseldorf, is de P23 parking van ‘Parkvogel’. Parkvogel is het merk van SITA Airport IT GmbH en verkoopt parkeerplaatsen tegen redelijk gunstige voorwaarden. Voor de sparende reizigers onder ons, kan deze P23 parking interessant zijn. Alle relevante informatie over de P23 locatie van Dusseldorf Airport, vind je in dit artikel.

Let op: P23 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle info over P23 Dusseldorf Airport

Deze locatie wordt door de luchthaven zelf, de langetermijn-spaarparking genoemd. Het parkeertarief is relatief gezien laag, maar om een goede reden. De afstand naar de terminal bedraagt namelijk 10 minuten (loopafstand) en deze ligt onpraktisch. Bovendien, is er vanaf P23 géén pendelbus en/of ‘SkyTrain vervoer’ beschikbaar, waardoor de reis naar de luchthaven met bagage een lastig verhaal wordt. Voordelen van de P23 parking: De parkeervakken zijn 2,20m breed en deze is 24 uur per dag geopend. Bovendien is de parking buiten gelegen waardoor er geen sprake van een maximale inrijdhoogte is. Parkeren bij vliegveld Dusseldorf, was nog nooit zo voordelig!   

Parkeertarieven P23 vliegveld Dusseldorf

Zoals hierboven al benoemd, is deze P23 parking met name gunstig voor de langparkeerders onder ons. Omdat het totale parkeertarief goedkoper wordt, naar mate je langer parkeert. Met € 44,- voor 3 dagen is de parking namelijk relatief gezien nog duur. Maar voor 8 dagen betaal je slechts € 59,- en wanneer je 15 dagen blijft, kost het parkeren je nog slechts € 88 euro. Soortgelijke tarieven zijn te boeken via P24 en P26 (beide ook in bezit van de luchthaven). Bovendien, bezitten die parkeerterrein wel over gratis pendelbussen! De P23 locatie is een van de goedkoopste parkings die Dusseldorf Airport zelf in haar bezit heeft, maar het is niet het handigste terrein. Ben je op zoek naar een goedkope deal die tevens comfort biedt? Dan kun je de volgende parkings eens bekijken. Onderstaande parkeerfaciliteiten zijn zeker zo goedkoop en een stukje makkelijker gelegen. Daarnaast, kun je bij onderstaande parkeeraanbieders wel gebruik maken van de gratis shuttle service! Op die manier hoef je niet mijlenver met je bagage te zeulen, dus dit is wellicht het overwegen waard. Voor meer informatie over deze parkings, klik op hun naam voor een sfeerimpressie of overige service-/veiligheidsfaciliteiten.

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P23 (official)

€ 59,00

€ 88,00

10 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 33,00

€ 55,00

4 min met shuttle

Relax Park

€ 35,00

€ 52,00

2 min met shuttle

Cleverparks

€ 39,00

€ 53,00

6 min met shuttle

Park Expert

€ 39,00

€ 55,00

6 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

 

Zoals je kunt zien, is het aanbod van P23 noch het goedkoopste, noch het meest comfortabel. Om de beste deal te krijgen, kun je het beste alle parkeermogelijkheden met elkaar vergelijken. Dit doen we graag samen met jou! Het volledige parkeeraanbod vind je op onze website, het enige wat jij hoeft te doen is jouw reiswensen en reisdata door te geven. Hierna gaan we samen met jou op zoek naar de ideale en meest geschikte parking! Bovendien, krijgt u in dat overzicht niet alleen alle informatie over alle beschikbare parkeerfaciliteiten, maar u ziet in één oogopslag welke parkeerterreinen het goedkoopst zijn voor jouw reisperiode! Recent hebben we de meest voordelige parkings onderzocht, deze vindt u terug in de TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport. Hier kun je betrouwbaar parkeren, met oog op de portemonnee! Dat is nog eens fijn, zo houd jij een extra centje over voor tijdens de reis! Geeft u toch de voorkeur aan het on-airport parkeren, dan kunt u wellicht een betere deal scoren bij een van de andere officiele parkings. Voor het volledige overzicht, kijk op onze pagina over parkeertarieven Dusseldorf Airport.

Heb je een passende aanbieder gevonden, maar wil je toch nog persoonlijk advies of heb je vragen? Kijk dan in onze FAQ voor veelgestelde vragen of contact de gratis klantenservice. Wij helpen u graag verder op weg!  

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b