#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 21 Febr 2017

P1 parkeren Schiphol

P1 Schiphol

De meest prettig gelegen parkeergarage van Schiphol op de Excellence locatie na is de P1 locatie. Bij P1 Parkeren Schiphol parkeert u uw auto in een luxe parkeergarage. Door middel van de lampjes boven de diverse parkeervakken ziet u gemakkelijk welke parkeerplaatsen er nog vrij zijn. P1 en P2 staan beide te boek als ‘Privium’ locaties. Als richtprijs kunt u €89,50 aanhouden voor 8 dagen parkeren. Hierbij behoren natuurlijk nog wel een aantal extra’s.

De extra’s die u krijgt bij parkeren op P1

Via de parkeergarages van P1 wandelt u via het overdekte pad zo richting de terminal. Dit duurt slechts 2 minuten! Wie naar Schiphol afreist met een elektrische auto kan deze gemakkelijk opladen bij een van de oplaadpunten. Tevens kunt u ontzettend gemakkelijk de parkeergarage inrijden als u online heeft gereserveerd. De slagboom is voorzien van kentekennummer herkenning en gaat zo voor u open. Voor wie niet gereserveerd heeft kan ter plaatsen gemakkelijk betalen met creditcard of neemt een kaartje uit de automaat.

Parkeertarieven P1 & Valet Schiphol

 

P1 Schiphol

Valet Parking via
Vliegen en Parkeren

Valet parking Schiphol

 3 dagen

€52

€49,50

€130

 5 dagen

€77,50

€54,99

€197

 8 dagen

€89,50

€63,99

€298

 

* De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode maart 2017.
* De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Schiphol Airport parkeren website.


Nog meer service met Valet maar wel veel goedkoper!

P1 wordt veelvuldig gebruikt door met name de zakelijke reiziger omdat zij zo min mogelijk tijd willen verliezen en gaan voor optimaal comfort. Echter, is valet parking Schiphol én sneller en de helft goedkoper. Zeker wanneer u deze service reserveert via Vliegenenparkeren.nl. Via ons kost het u €64 in vergelijking tot de €264,50 die u bij Schiphol betaald. Valet parkeren bij Schiphol via Vliegen en Parkeren houdt in dat u de chauffeur opzoekt tussen vertrekhal 2 en 3. Na een check van de auto draagt u deze over aan de chauffeur van de parking. Bij terugkomst staat de chauffeur weer voor u klaar met uw auto en u kunt uw reis direct vervolgen. In onze instructievideo leggen we u in 50 seconden het verhaal nog een keer uit!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b