#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 02 Dec 2018

P1 Parkeren Hamburg

P1 Hamburg Airport

Wanneer u op vakantie gaat via de luchthaven van Hamburg, moet u ook een parkeerplaats reserveren voor uw auto. Wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert, dan kan Parkeren Hamburg Airport behoorlijk duur zijn. Het is dan ook zaak om van tevoren goed te informeren naar de parkeermogelijkenheden en bijbehorende tarieven. Parkeren Luchthaven Hamburg kent vele opties en verschillende tarieven. In dit artikel zetten wij alle informatie van parkeergarage P1 op een rijtje.

Let op: P1 Hamburg Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Hamburg Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Alle informatie over P1 Hamburg Airport

De parkeergarage P1 ligt op ongeveer 150 meter van terminal 1. Het is dus een makkelijke optie wanneer u vanaf terminal 1 vliegt. De parkeergarage kent overdekte parkeerplaatsen en maar liefst 6 verdiepingen. De parkeerplaatsen van niveau 1 tot en met niveau 5 zijn de zogeheten ‘vakantie’ parkeerplaatsen. U kunt hier parkeren met een minimale duratie van 4 dagen en er is een maximale doorijhoogte van 2 meter. Wanneer u zoek bent naar kort parkeren Hamburg Airport of wanneer u een auto heeft die hoger is dan 2 meter, dan kunt u uw auto kwijt op niveau 0. Hier is de maximale doorrijhoogte 3 meter en is de minimale parkeer duratie 6 uur. U dient uiterlijk 48 uur van tevoren te annuleren bij P1 om administratiekosten te onltopen. Wanneer u toch binnen 48 annuleert wordt u maar liefst € 22 administratiekosten gerekend.

De Parkeertarieven rondom Hamburg Airport

Goedkoop parkeren Hamburg Airport is bij de officiele parkeerplaatsen geen optie. De tarieven van parkeergarage P1 liggen behoorlijk hoog. Ook de andere opties P2, P4 en P5 zijn alles behalve goedkoop. Hamburg is al geen goedkope stad dus het is meer dan welkom om op de parkeerkosten te kunnen besparen. U kunt namelijk al snel tientallen euro’s besparen wanneer u bij een van onze aanbieders reserveert. In het onderstaande schema zetten wij de parkeertarieven van Hamburgt Airport tegevenover de parkeertarieven van parkeren Hamburg Vliegveld via Vliegen en Parkeren.

Parkeren vliegveld Hamburg

1 week

2 weken

 

Afstand

 

P1 Parking official

€ 92

€ 112

150m lopen

Public Air Parking

€ 44

€ 68

12 min met shuttle

Public Air Parking

€ 48

€ 72

Valet: 1 min lopen

PMS Park & Fly

€ 69

€ 89

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de tarieven van december 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Hamburg Airport parkeren website.​

 

U ziet het al, op een week parkeren kunt u al ruim € 40 besparen! Parkeren bij P1 is natuurlijk comfortabel en gemakkelijk. U parkeert nagenoeg naast de terminal. Shuttle parkeren en valet parkeren zijn net zo gemakkelijk en vele malen goedkoper! Wanneer u kiest voor shuttle parkeren dan wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Hierdoor bent u iets langer onderweg maar het is wel tientallen euro’s voordeliger. Wij zouden zeggen; snel verdient! Valet parkeren is net zo comfortabel als parkeren bij P1. U rijdt direct naar de terminal, hier staat een chauffeur van de parking klaar die uw auto in goede orde overneemt en voor u parkeert.

Alle informatie over Vliegen en Parkeren

U kunt voor onaangemane verrassingen komen te staan wanneer u niet van tevoren een parkeerplaats reserveert. U kunt veel te veel betalen en de parkeerplaatsen kunnen ook vol zijn. Wanneer u via Vliegen en Parkeren reserveert heeft u gegarandeerd een voordelige én betrouwbare parkeerplaats. U kunt het aanbod eenvoudig vergelijken door de sortering aan te passen naar uw specifieke wensen. U vindt het beschikbare aanbod door het juiste vliegveld en uw reisdata in te vullen. U betaalt bij ons geen reserverings- of andere extra kosten. U heeft goedkoop parkeren Luchthaven Hamburg al binnen enkele minuten geregeld!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b