Bekijk de parkeertarieven voor uw reis!
Selecteer de luchthaven en uw reisdata en vergelijk het beschikbare parkeeraanbod!

P1 Eindhoven Airport

Airport-Eindhoven-P1

Gaat u uw vliegreis starten vanaf Eindhoven Airport en bent u hierdoor op zoek naar meer informatie omtrent het parkeren bij Eindhoven Airport? U kunt uw auto op meer locaties parkeren, waaronder P1 Eindhoven Airport. Dit parkeerterrein ligt direct tegenover de luchthaven en is hierdoor een comfortabele optie, echter wel met een bijbehorend prijskaartje. De parkeerplaats is tevens geschikt als kiss & ride Eindhoven Airport en kan ook gebruikt worden voor lang parkeren.

In dit artikel vertellen wij alles over het P1 parkeren Eindhoven Airport, het parkeerproces, de parkeertarieven en de alternatieve parkeermogelijkheden. 

 

De Parkeertarieven van P1 Eindhoven Airport & alternatieve opties

ParkeeraanbiederKosten per week
(8 dagen)
Kosten per dagParkeervormTransfer tijdSleutelbehoud
P1 Eindhoven (inclusief reservering)€ 68,00€ 8,50Loopafstand7 min
P1 Eindhoven (exclusief reservering)€ 280,00€ 35,00Loopafstand7 min
Park & Fly P26€ 35,00€ 4,38Loopafstand600M
Park4You€ 36,40€ 4,55Valet1 minX
Euro-Parking € 36,40€ 4,55Valet1 minX
Schippersstop€ 36,45€ 4,56Shuttle8 minX
Park & Fly P24€ 40,00€ 5,00Loopafstand400M

 

Alle informatie omtrent P1 Eindhoven

P1 Eindhoven AirportWilt u uw auto zo dichtbij mogelijk bij de vertrekhal parkeren? Dan is de Eindhoven Airport parking P1, ook wel de P1 Gold Parking genoemd, de beste optie. Het parkeerterrein ligt direct tegenover de vertrekhal en wordt zowel gebruikt als kiss & ride locatie als een locatie voor lang parkeren Eindhoven Airport. De parkeergarage is te vinden op de Luchthavenweg 25, 5657 EA in Eindhoven. 

Gaat u de parkeergarage betreden? Let dan op dat de kiss & ride een maximale inrijhoogte heeft van 2,40 meter en de parkeergarage een maximale inrijhoogte van 2 meter. Hieronder volgt meer informatie over beide parkeerservices. 

 

Meer informatie omtrent Kiss & Ride

Kiss & Ride Eindhoven AirportKomt u simpelweg iemand wegbrengen of ophalen? Dan is de Eindhoven P1 voor u de beste optie. De zogeheten Kiss and Ride parkeerplaatsen bevinden zich op de 1e etage van de parkeergarage. Hier kunt u de eerste 15 minuten gratis parkeren en dit kan maximaal 1x per dag. Blijft u toch langer dan 15 minuten? Dan betaalt u € 3,00 per daaropvolgend half uur. Dit tarief blijft u tot een termijn van 5 uur betalen, als u langer dan 5 uur blijft staan dan betaalt u het dagtarief. 

Samenvatting van de Kiss & Ride serivce

 • Kiss & Ride plaatsen beschikbaar op de 1e etage
 • De eerste 15 minuten zijn gratis (max 1x per dag)
 • Na 15 minuten € 3,00 per halfuur tot maximaal 5 uur
 • Na 5 uur parkeren betaalt u het dagtarief
 • Maximale inrijhoogte van 2,40 meter

 

Meer informatie omtrent lang parkeren

Long stay Eindhoven AirportGaat u zelf vliegen en wilt u dus uw eigen auto parkeren? Ook dan is de Gold Parking P1 een zeer comfortabele optie. Aangezien de parkeergarage direct tegenover de vertrekhal ligt is het niet mogelijk om nog dichterbij te parkeren. Deze eenvoudige en comfortabele service betekent daarentegen ook een hoger prijskaartje, zoals u kunt zien in de bovenstaande prijzentabel. Parkeert u graag dichtbij maar liever iets voordeliger? Overweeg dan bijvoorbeeld eens P3 Eindhoven Airport

Eindhoven Airport P1 biedt zowel overdekte als onoverdekte parkeerplaatsen aan en u kunt tevens kiezen voor parkeerplaatsen inclusief elektrische laadpaal. Deze elektrische laadplaatsen zijn te vinden op de 1e etage. Ook zijn er op de 2e, 3e en 4e etage mindervalide parkeerplaatsen beschikbaar. Deze bevinden zich direct naast de lift. Wilt u graag lang parkeren en bent u op zoek naar een totaaloverzicht van de tarieven? Bekijk dan eens ons artikel omtrent de parkeertarieven bij Eindhoven Airport

Samenvatting van het lang parkeren

 • Overdekte parkeerplaatsen t/m de 3 etage
 • Onoverdekte parkeerplaatsen op de 4e etage
 • Mindervalide parkeerplaatsen op de 2e, 3e en 4e etage
 • Elektrische laadplaatsen (Greenflux) op de 1e etage
 • Maximale inrijhoogte van 2 meter

 

Meer informatie omtrent de alternatieve parkeermogelijkheden

In de tabel vindt u ook een vijftal alternatieve parkeerplaatsen die op het moment de top 5 goedkoop parkeren Eindhoven Airport complementeren. Ook hier kunt u parkeren wanneer u een vliegreis gaat maken, maar dan tegen zeer scherpe tarieven. Daarbij levert u weinig tot niets in betreft service, het grootste verschil is te vinden in de reistijd/loopafstand. 

Zoals te zien is kunt u parkeren aan de hand van drie parkeervormen; shuttle parkeren, valet parkeren en parkeren op loopafstand. Iedere parkeervorm heeft een verschillend proces en hierdoor treden er ook verschillen op in de reistijd. Bent u benieuwd naar het totale parkeeraanbod? Selecteer gewoon even uw reisdata en kom er zelf achter wat het gehele parkeeraanbod is!

 

Meer informatie omtrent het vergelijkings- en reserveringsproces

U vindt deze parkeerplaatsen (en meer) eenvoudig door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren en vervolgens op 'zoeken' te klikken. Zodoende kunt u eenvoudig het beschikbare parkeeraanbod vergelijken, sorteren en filteren op basis van uw wensen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een valet parkeerplaats bij Eindhoven Airport? Selecteer dan de juiste parkeervorm en enkel uw gewenste opties worden getoond. 

Heeft u de ideale parkeerplaats gevonden? Dan vult u uw gegevens in en kunt u direct online betalen. Na afronding van uw reservering ontvangt u een bevestiging per e-mail. Bewaar deze goed want hierop vindt u alle informatie omtrent het parkeren, van een uitgebreide beschrijving van het parkeerproces tot aan de contactgegevens van de parking. 

 

 • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats van 8 dagen met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode juni 2021.
 • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Eindhoven Airport parkeren website.

 

Vorige blogs

terminal illustration
Klantenservice

Hebt u een vraag of problemen met uw reservering?

timo waving
Veilig en zeker