#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 29 Dec 2018

P1 Kort Parkeren Schiphol

P1 Kort Parkeren Schiphol

Begint uw reis op Schiphol Airport en wilt u meer informatie over de parkeerfaciliteiten? Dan is het logisch om bovenaan in het rijtje te beginnen, bij de P1 parking van Schiphol. Echter, deze wordt opgesplitst in twee parkeervoorzieningen: Het P1 Kort parkeren, en de P1 Holiday Parking. Beide bevinden zich op hetzelfde adres: Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol in Haarlemmermeer. In dit artikel wordt P1 Kort Parkeren Schiphol omschreven, omdat deze in sommige opzichten verschilt van de Holiday Parking.

Alle info over P1 Kort Parkeren Schiphol Airport

Het eerste grote verschil is dat men hier tot 48 uur kan parkeren. Indien u de Holiday Parking P1 wilt reserveren, kan dat pas vanaf 48 uur en dat is een belangrijk verschil. Daarnaast is het vooraf reserveren op de P1 Kort parkeren locatie niet verplicht, op de Holiday Parking moet u wel vooraf online een reservering maken. De luchthaven Schiphol raadt aan om bij een langere reisperiode op P3 te parkeren, of gebruik te maken van de valet services. Volgens Schiphol, is het P1 Kort Parkeren de beste keuze voor een korte stop. Bovendien is een reservering maken bij deze parking niet verplicht. De P1 Kort Parkeren van Schiphol, ligt op 6 minuten loopafstand van de terminal. Bij het boeken van deze parking kunt u kiezen uit het wel- of niet overdekt parkeren. Het P1 terrein bestaat namelijk uit een buiten terrein én een parkeergarage. Rijdt u in de parkeergarage? Dan geven de groene lampjes boven de parkeerplaatsen aan, of deze vrij is of niet. De gehele P1 parking is voorzien van camera toezicht, het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk en de maximale inrijdhoogte bedraagt 2 meter.

Parkeertarieven P1 Schiphol Airport

De locatie van parkeren P1 Schiphol Airport is uitstekend. Maar helaas, betaalt u hier ook voor. De prijs van het parkeren kost €1 euro, per 10 minuten! Dat betekent dat u € 6 euro per uur betaalt met een maximaal dagtarief van € 37,50. Indien u langer dan 48 uur op de P1 Kort parkeren staat, wordt het parkeerbedrag met € 100 euro verhoogd en dat is natuurlijk zonde. Hieronder vindt u een tabel met de parkeertarieven van het P1 Kort Parkeren vliegveld Schiphol en andere, vergelijkbare aanbieders.

 

Parkeren Schiphol Airport

1 uur

1 dag

2 dagen

P1 Kort Parkeren Schiphol

€ 6

€ 37,50

€ 75

The Valet Guys

€ 0,77

€ 18,50

€ 37

Parking Point

€ 0,87

€ 20,95

€ 41,90

Budget Valet

€ 0,89

€ 21,25

€ 42,49

24/7 Valet Parking

€ 0,98

€ 23,50

€ 47

 

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de parkeertarieven van januari 2019.

Zoals u hierboven kunt zien, is het parkeren op P1 Schiphol niet de voordeligste optie. U staat weliswaar binnen 6 minuten in de vertrekhal, maar bij bovenstaande valet aanbieders staat u ook direct voor de terminal. Dat houdt in, dat de afstand tot de vertrekhal nóg korter is. U rijdt namelijk regelrecht naar de vertrekhal toe, waar u de chauffeur van bovenstaande bedrijven ontmoet. Deze zal uw auto gaan parkeren. Bij terugkomst, wordt de auto weer netjes voorgereden en kunt u direct de weg naar huis vervolgen. Dat is nog eens luxe! Bovendien, kunt u bij P1 Kort Parkeren Schiphol geen reservering maken vooraf. Dit is wel mogelijk bij de overige aanbieders in de tabel, zo bent u verzekerd van een parkeerplaats en kunt u met een gerust hart aan de reis beginnen. Voor het volledige overzicht van goedkope parkeeraanbieders, check ook eens onze top 5 goedkoop parkeren Schiphol Airport

Schiphol lang parkeren, met Vliegen en Parkeren

Wilt u langer dan 48 uur parkeren, maar met oog op uw portemonnee? Al jarenlang is Vliegen en Parkeren bezig met het scoren van de beste parkeerdeals rondom luchthavens. Met inmiddels een ruim aanbod parkings bij Schiphol airport, durven wij te zeggen dat u nooit teveel betaald voor uw Schiphol Parking. Bovendien, vergelijken wij onafhankelijk en objectief alle parkeermogelijkheden met elkaar. Op basis van uw reiswensen gaan wij op zoek naar de meest geschikte Schiphol parkeren opties. U vindt eenvoudig alle tarieven, foto’s en overige informatie over parkeeraanbieders terug op onze website en het online reserveren duurt maar twee minuutjes!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )