#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 26 Nov 2018

P1 Parkeren Keulen

P1 Parkeren Keulen

Gaat u op reis via Keulen Airport en wilt u meer weten over de parkeermogelijkheden rondom het vliegveld? Dan bent u hier aan het juiste adres. Na het lezen van dit artikel weet u precies wat de parkeermogelijkheden rondom Keulen Airport zijn en hoeveel u kunt besparen op Keulen Airport parking! U kunt de auto parkeren op P1, P2, P3 en PN. P1, P2 en P3 zijn allen parkeergarages. PN is een buitenparking en is de enige parking zonder maximale doorrijhoogte. In dit artikel leest u alles over P1, een van de vier officiële parkeergelegenheden van Keulen Airport. Wij helpen u graag op weg met parkeren Keulen Luchthaven!

Alle info over P1, parkeren Keulen Airport

De parkeergarage P1 bevindt zich direct bij Terminal van het vliegveld. U bent dus minimale tijd kwijt tijdens het parkeren en de vervolging van uw reis naar het vliegveld, maar hier betaalt u dan ook voor. U kunt niet zomaar elk type auto voor een onbepaalde tijd parkeren. P1 heeft een maximale doorrijhoogte van 1,95 meter en de maximale parkeertijd is 10 dagen. Als u langer op reis gaat zult u dus uit moeten wijken naar de parkeergarages P2 Keulen, P3 Keulen of buitenparking PN Keulen. De parkeergarage P1 heeft plaats voor 1.120 auto’s waarvan de meeste plaatsen bedekt zijn.

Parkeertarieven P1 Keulen Bonn Airport

De locatie van parkeergarage P1 is absoluut een voordeel voor reizigers die zo dichtbij mogelijk willen parkeren en zo min mogelijk tijd kwijt willen zijn. Deze voordelen kennen ook een prijs, P1 is de duurste parkeeroptie van Keulen Airport. De parkeertarieven Keulen Airport vergelijken raden wij dan ook zeer zeker aan. U kunt al snel tientallen euro’s besparen op het parkeren. Parkeren op P1 kost namelijk € 4,50 per uur en € 30 per dag. De prijzen verschillen echter ook per zone. Wanneer u parkeert op in zones voor kort parkeren zoals niveau 0 of parkeergarage 1A worden de tarieven respectievelijk per 15 minuten en 10 minuten gerekend.

Parkeren Vliegveld Keulen

1 week

10 dagen

Afstand

 

 

 

 

P1 Parkeergarage

€ 240

€ 249,00

1 min lopen

 

 

 

 

Sky Autopark

€ 75

€ 86

Valet: 1 min lopen

 

 

 

 

Park and Fly Keulen

€ 54

€ 61

6 min met shuttle

 

 

 

 

Idealparken

€ 50

€ 57

8 min met shuttle

 

Flughafen Parkplatz

 

€ 41

 

€ 46

 

10 min met shuttle

Bovenstaande prijzen zijn op basis van november 2018

U kunt het hierboven zelf zien, parkeergarage P1 is zeer prijzig en u kunt al op een week parkeren al zeer eenvoudig tientallen euro’s besparen. Hierdoor kunt u toch nog dat kleine beetje extra genieten van de vakantie! De parkeerplaatsen in het overzicht hierboven bieden shuttle parking aan. Hierbij parkeert u in de omgeving van het vliegveld en wordt u met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. U bent maximaal 30 minuten, veelal 15 minuten bezig met het parkeren en vervoer, snel verdient dus!

Handige tips en info over Vliegen en Parkeren

Uw keuze voor het parkeren bij Keulen Airport is dus een afweging die u maakt op basis van kosten en gemak. Parkeren bij parkeergarage P1 is het voorbeeld van gemak. Parkeren bij een van onze aanbieders is het voorbeeld van goedkoop parkeren Keulen Airport. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, het is belangrijk dat uw auto op een veilige en betrouwbare parkeerplaats staat. Wij van Vliegen en Parkeren letten hier zeer nauwlettend op. Wij werken alleen samen met de meest betrouwbare parkeeraanbieders en ons gehele aanbod bestaat dan ook uit gecertificeerde parkeerbedrijven. U vindt uw ideale parkeerplaats door het juiste vliegveld en uw reisdata in te voeren. Na uw vergelijking kunt u direct een parkeerplaats reserveren, dit duurt slecht twee minuutjes!

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b
App met ons ( Ma t/m vr: 09:00 - 17:00 )