#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 29 Dec 2018

P1 Holiday Parking Schiphol Airport

P1 Holiday Parking Schiphol

De P1 Holiday Parking van Schiphol bevindt zich op dezelfde locatie als de P1 Kort Parkeren Schiphol namelijk, Ceintuurbaan Zuid, 1118 CX Schiphol in Haarlemmermeer. Echter, dit betreft twee verschillende parkings. Op de kort parkeren Schiphol parking kan men tot slechts 48 uur parkeren en het vooraf online reserveren hiervan is niet mogelijk. De Holiday Parking P1 is speciaal voor reizigers die langer op P1 Schiphol willen staan. Er bestaat een mogelijkheid om overdekt te parkeren in de garage, of buiten op het P1 terrein. Vanwege beperkte beschikbaarheid aan parkeerplaatsen, moet u voorafgaand aan de reis een parkeerplaats reserveren op de Holiday Parking. U kunt hier dus niet op het laatste moment nog terecht.

 

Alle info over P1 Holiday Parking, vliegveld Schiphol

Het grootste verschil tussen de Holiday Parking en P1 kort parkeren zijn hierboven al kort benoemd. Dat is namelijk het wel of niet vooraf reserveren en het lang parkeren Schiphol vs het kort parkeren Schiphol. Op de Holiday Parking kan men langer dan 48 uur parkeren. Het elektrisch opladen van uw auto is mogelijk in de parkeergarage, tegen een tarief van € 0,30 per kWh en met een starttarief van € 1 euro. Deze oplaadpunten zijn helaas niet te reserveren. Overige en aanvullende informatie over deze parkeervoorziening vindt u terug in o.a. het artikel over P1 Kort Parkeren, omdat dit dezelfde parkeerlocatie is.

 

Parkeertarieven Holiday Parking

De parkeertarieven op Holiday Parking zijn afhankelijk van uw reisperiode en het termijn dat u wenst te parkeren op Schiphol. Indien u onverwacht later terugkomt, dan betaalt u bij terugkomst het bedrag dat u extra hebt geparkeerd. Let op, want dit kan oplopen tot maar liefst € 100 extra per dag! De tarieven van Holiday Parking vindt u terug in onderstaande tabel, samen met alternatieve maar vergelijkbare parkeeraanbieders bij luchthaven Schiphol.

 

Schiphol Airport Parkeren

8 dagen  

15 dagen

Afstand vliegveld

P1 Holiday Parking

€ 131,50

€ 170

6 min lopen

Budget Shuttle

€ 32,50

€ 47,75

9 min met shuttle

Drive up Services

€ 32,99

€ 48,50

8 min met shuttle

The Valet Guys

€ 54

€ 77

1 min lopen

Parking Point

€ 59,98

€ 84,49

1 min lopen

 

Bovenstaande tarieven zijn gebaseerd op januari 2019.

Zoals u kunt zien, is het besparen op lang parkeren Schiphol Airport erg gemakkelijk. Bovendien, zijn er talloze aanbieders rondom de luchthaven die het goedkoop parkeren Schiphol mogelijk maken. Hierin maken we onderscheid in twee parkeervormen. Enerzijds het shuttle parkeren, dat o.a. de parkings Budget Shuttle en Drive-up Services aanbieden. Hierbij rijdt u eerst naar hun parkeerterrein en vanuit daar wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht. Indien u liever valet parkeert, hoeft u deze extra reistijd niet in te plannen. Hierbij rijdt u direct naar de terminal waarna de auto wordt overgenomen. De chauffeur gaat het parkeerproces dan voor u volbrengen en u kunt de weg naar het inchecken meteen voortzetten. Dat is nog eens luxe, zo kunt u goedkoop parkeren bij vliegveld Schiphol én u geniet van de korte loopafstand. Onlangs vergeleken wij alle parkeermogelijkheden rondom Schiphol en zetten we de vijf goedkoopste parkings voor u op een rijtje. Wilt u zeker weten dat u niet te veel betaald? Check dan ons artikel: Top 5 goedkoop lang parkeren Schiphol

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b