#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 15 Juli 2020

P1 Dusseldorf Airport

Gaat op reis vanaf Düsseldorf Airport en bent u op zoek naar het parkeren Luchthaven Dusseldorf? In dit artikel vertellen wij u alles over P1 Dusseldorf Airport en de alternatieve parkeermogelijkheden.

Let op: P1 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren. U vindt ons beschikbare parkeeraanbod door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijken en direct reserveren. 

 

Overzicht van de Parkeertarieven van P1 Dusseldorf

Parkeeraanbieder Kosten per week (8 dagen) Kosten per dag Parkeervorm Transfer tijd Openings-
tijden


Budget Parkeeraanbieders
 

Parken Flughafen DUS Neuss € 30,00 € 3,75 Shuttle 18 min 04:30 - 01:00
Parken Flughafen DUS Kieshecker € 35,00 € 4,38 Shuttle 5 min 24/7
Parkplatz DUS Valet € 38,00 € 4,78 Valet 0 min 03:00 - 01:00
Easy Parking DUS € 39,00 € 4,88 Valet 0 min 24/7
Park Luxus € 40,66 € 5,08 Shuttle 1 min 24/7


Parkvogel Dusseldorf
 

P1 Dusseldorf Airport € x € x Loopafstand 1 min 24/7

 

Let op: P1 Dusseldorf is op het moment van schrijven niet beschikbaar. 

In de bovenstaande tabel vindt u een overzicht van de tarieven van P1 Dusseldorf International en een aantal budget parkeeraanbieders. Een vergelijking is vanwege de beschikbaarheid van P1 lastig, wel kunnen wij u vermelden op basis van historische gegevens dat een parkeertermijn van 8 dagen al snel meer dan € 200,00 kost. P1 Düsseldorf wordt dan ook niet aangeboden als lange-termijn parkeerplaats voor vakantiegangers maar een korte-termijn parkeerplaats voor zakenreizigers. De locatie en geboden faciliteiten maken het mogelijk om binnen no-time uw auto te parkeren en geheel gereed in het vliegtuig te zitten, hier betaalt u dan echter ook de hoofdprijs voor. 

De budget parkeeraanbieders worden aangeboden als lange-termijn parkeerplaatsen voornamelijk voor vakantiegangers. Hier kan je tegen zeer scherpe tarieven op een nette parkeerplaatsen parkeren waar u weinig inlevert op de gebieden van service en faciliteiten. Enkel de reistijd bedraagt meer dan bij de officiële parkeerplaatsen, dit is echter te verwaarlosen wanneer u voor een lange periode op reis gaat. 

Bovenstaand aanbod is slechts een klein deel van de beschikbare parkeerplaatsen. Het gehele parkeeraanbod vindt u door uw reisdata te selecteren en op zoeken te klikken, dit doet u bovenaan de pagina. Vervolgens kunt u vergelijken, reserveren en zo bent u eenvoudig voorzien van een parkeerplaats. 

 

Info over parkeergarage P1 Dusseldorf AirportParkeermogelijkheden rondom Dusseldorf Airport

De P1 parkeerplaats van Dusseldorf Airport is uiteraard de meest comfortabele parking die vliegveld Dusseldorf tot haar beschikking heeft. Wat kunt u hier allemaal verwachten…? Allereerst, betreft dit een overdekte garage en dus geen buiten-parkeerterrein. Hiermee is uw auto tegen alle weersomstandigheden beschermd. Bovendien, bevindt P1 zich, net als de P7 en P3 parkings, in de Terminal Park-zone van de luchthaven. Daarmee staat uw auto op een top locatie, u kunt in principe niet dichterbij parkeren want dit gebeurd direct onder de terminal.

U kunt hier terecht met voertuig afmetingen tot 2m hoog en 2,5 breed en u hoeft geen extra reistijd in te plannen voor het parkeren. Bovendien, hoeft u nooit ver te lopen met uw bagage. Let wel, reserveren op de P1 locatie is niet mogelijk. Hierdoor kan het voorkomen dat de parkeerplaats volzet is bij aankomst. De garage beschikt over 779 parkeerplaatsen, waarvan er 11 voor invaliden gereserveerd zijn.

 

  • De prijzen zijn indicatief berekend voor een parkeerplaats met reservering ten minste twee weken van tevoren in de periode augustus 2020.
  • De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.

 

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b