#1 Nr. 1 In Service 96% beveelt ons aan! Géén reserveringskosten
Bekijk direct zelf de parkeertarieven voor uw vakantie! Vul uw reisdata in en ontdek hoeveel u kunt besparen!
Vergelijken 10 Nov 2018

P1 Dusseldorf Airport

P1 Dusseldorf Airport

Parkeren bij luchthaven Dusseldorf, daar zijn ontzettend veel mogelijkheden voor. Denk hierbij aan het valet- of shuttle parkeren. Bovendien is het parkeren op loopafstand mogelijk. Wilt u parkeren bij een van de aanbieders rondom het vliegveld, of liever op de officiele airport parkings? Wij, blij Vliegen en Parkeren, begrijpen heel goed dat u door de bomen het bos niet meer ziet en daarom zetten we speciaal voor u alle parkeerfacilieiten en mogelijkheden op een rijtje! In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over de P1 parkeervoorziening van het vliegveld.

Let op: P1 Dusseldorf Airport is niet via onze website te reserveren, dit doet u via de officiële Dusseldorf Airport website. Ons voordelige aanbod vindt u door bovenaan de pagina uw reisdata te selecteren. U kunt vervolgens eenvoudig vergelijk en direct reserveren. 

Info over parkeergarage P1 Dusseldorf Airport

De P1 is uiteraard de meest comfortabele parking die vliegveld Dusseldorf tot haar beschikking heeft. Wat kunt u hier allemaal verwachten…? Allereerst, betreft dit een overdekte garage en dus geen buiten-parkeerterrein. Hiermee is uw auto tegen alle weersomstandigheden beschermd. Bovendien, bevindt  P1 zich, net als de P7 en P3 parkings, in de Terminal Park-zone van de luchthaven. Daarmee staat uw auto op een top locatie, u kunt in principe niet dichterbij parkeren want dit gebeurd direct onder de terminal. U kunt hier terecht met voertuig afmetingen tot 2m hoog en 2,5 breed en u hoeft geen extra reistijd in te plannen voor het parkeren. Bovendien, hoeft u nooit ver te lopen met uw bagage. Let wel, reserveren op de P1 locatie is niet mogelijk. Dus wat betreft de extra reistijd, deze zouden wij zeker in het hoogseizoen wel aanbevelen! Het is namelijk niet zeker dat hier plek is. De garage beschikt over 779 parkeerplaatsen, waarvan er 11 voor invaliden gereserveerd zijn.

Parkeertarieven P1 Dusseldorf Airport

Vanwege de uitstekende locatie en het overdekt parkeren, zijn de parkeertarieven hier aanzienlijik hoog geprijsd. Voor slechts een dag parkeren, betaalt u € 34,00 euro. Er zijn zelfs aanbieders in de buurt, die het lang parkeren Dusseldorf Airport tegen die prijs aanbieden. U kunt daar voor hetzelfde bedrag namelijk al 8 dagen geparkeerd staan. Een gehele week parkeren in P1 bedraagt € 272 euro. Voor de vliegreizigers die wel willen parkeren, maar met oog op hun portomonnee is het wellicht interessant om alternatieve maar vergelijkbare parkings te overwegen! Hieronder in de tabel vind u parkeervoorzieningen waarbij shuttle-diensten of verre afstanden ook niet ter sprake zijn. Voor meer informatie over de parkings, klik op de naam in onderstaande tabel.

Lang Parkeren Dusseldorf

8 dagen

14 dagen

Afstand

P1 (official)

€ 272,00

€ 544,00

1 min lopen

ParkenflughafenDUS

€ 43,00

€ 65,00

Valet: 1 min lopen

Parkplatz DUS Valet

€ 53,00

€ 79,00

Valet: 1 min lopen

Airportparking Dusseldorf

€ 55,00

€ 75,00

Valet: 1 min lopen

Parken24

€ 69,00

€ 85,00

Valet: 1 min lopen

Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op november 2018. De prijzen van de officiële airport producten komen van de officiële Dusseldorf Airport parkeren website.​

Zoals u kunt zien, zijn er behoorlijke parkeertarief-verschillen. Dit geldt niet alleen voor de parkeeraanbieders rondom de luchthaven maar ook onderling in de officiele parkeerfacilieiten zijn aanzienlijke prijsverschillen aanwezig. Voor het volledige overzicht daarvan, kunt u de pagina over parkeertarieven Dusseldorf Airport eens bekijken. Daarnaast zijn er veel particuliere parkings rondom Dusseldorf, die dezelfde service nog goedkoper aanbieden. Recent deden wij bij Vliegen en Parkeren onderzoek naar de allergoedkoopste mogelijkheden, die vindt u terug in de TOP 5 goedkoop parkeren Dusseldorf Airport.

Gratis tips van de zaak

Al jarenlang zijn wij actief in het zoeken van goedkope en betrouwbare parkings rondom luchthavens. Dusseldorf is hier een van. Met inmiddels een behoorlijk parking portfolio, kunnen wij zeggen dat u wel degelijk goedkoop kunt parkeren bij vliegveld Dusseldorf. De tarieven bij Dusseldorf fluctureren gedurende het jaar. In de zomermaanden schieten de tarieven omhoog en in de wintermaanden kunt u relatief gezien goedkoop parkeren. Wanneer u ook gaat reizen, altijd geldt: Hoe eerder u reserveert, hoe goedkoper dat is. Bovendien, kunt u zichzelf met een online reservering niet alleen kosten, maar ook zorgen besparen! Lekker onbezorgd op reis, met een parking al op zak dat bespaart natuurlijk speurwerk op locatie. Het reserveren via onze website, kan zonder account en duurt slechts 2 minuutjes. Samen met u gaan we op zoek naar de meest geschikte en meest goedkope parking in uw reisperiode! Wij helpen u graag op weg.

Bekijk vergelijken-artikelen Naar alle artikelen
Volg ons voor handige tips en inspiratie
Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Aan het laden Een ogenblik geduld a.u.b